Canim amator olarak birkac sey soyleyeyim.Senin bu kiz erken evlenir,dikkat et kocaya kacar.Saka bir yana kacsa da birak iyi birine kacar :)Es secimi konusunda iyi yonlendir cunku ancak basarili biriyle mutlu olur yoksa ezmeye calisir.Parayla iliskisi konusunda iyi egitim vermeye calis.Suc ceza kavramini,ahlaki ilkeleri,tutumlu olmayi.Egitim hayati basarili olur.Biraz gizemli,disaridan cozulmesi kolay olmayan ama gizli sakli seylere merakli olabilir.Orada cok dikkatli ol.En yakin arkadasi ol,anlatsin her seyi.Bir de bazi kizlar vardir oyle cok guzel degildir ama etkileyicidir,ozlellikle gozleri.Senin kiz da cazibeli,etkileyici biri gibi gorunuyor.Sira disi seyler ilgisini ceker.En onemli ozelligi zekasi,insanlari etkileme gucu.Parmaginda oynatirsa sizi sasirma :)Dogumuyla birlikte maddi olarak iyiye gidersiniz.Aile olarak istediklerini verecek durumda olursunuz.Sonrasi da kendisi istediklerini verecek birini bulur zaten :)Senin dikkat etmen geren es konusunda guclu basarili birine yonlendir mutlu olamaz.Bir kiside karar kilmasini sagla.Tam karar verene kadar arkadas modunda kalmayi,duygusal istikrari ogret.Para konusunda durust olmayi,durust iliskiler icinde olmayi ogret.Insanlari etkileme gucu var,boyle bir meslege yonlendir.Ikna uzerine tatminini boyle saglasin.Bir de yardim kuruluslarinda calismak ona cok iyi gelir,gonulluluk uzerine olan vakiflara yonlendirebilirsin.Bu arada soylediklerim net degil,gozden kacirdigim bir aci ozelligi dengeleyebilir,ters istikamete surebilir amatorum biliyorsun :)