Sabahtan ishalle başladı canım hafif karın ağrısı ben yediğim birşey dokundu sandım, o gün evlilik yıldönümümüzdü, iyi hissediyordum giyindik süslendik oğlumu ananeye götürdük oradan da biraz gezip yemeğe çıkacaktık güyaaaaa, ebemize ishali yazmıştım WhatsApptan, bir nst çektir görelim dedi, oradaki hastaneye nst için girerken suyum ve nişanım geldi, doğruca kendi hastanemize geçtik, açıklık 3cm silinme %60 vardı ama yüzü ters duruyor diye 4/5saat az az sancılarla hep sola doğru yatırdı ebe uyumaya çalıştım dinlendim, hatta umudu kestik sezeryana dönelim derken son muayenede kızım sırtını dönünce hemen egzersizlere başladık ebemiz tam bir profesyonel, Harika masajlarla rahatlattılar, benim ssvd olduğu için ayrıca ilgilendi sağolsun, sonrasında hiç duymamıştım ama sıcak duşta plates topunda karanlıkta kızımla başbaşa karşıladık sancıları, bedenine ve bebeğine güven onlar halledecek sen sadece doğru nefes al dedi bana, 1 saatte 3cmden 11cme ulaştı ve doğumhaneye zor yürüdüm, 15dk içinde de kızımı kucağıma verdiler, ağlayan kuzum tenime değdiği an sustu, kordonu geç kesildi, dikişimde göğsümde o vardı, sonra yanımda aspire ettiler falan çok güzeldi bizim için, herkesin hayalindeki gibi Doğum nasip olsun inŞAllah