2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gebelik haftam diye bisi var onu indirdim pembe bi sayfa leylegin gagasinda bebek var o ben begendm canim
Kızlar güzel bir günlük var mı kullandığınız ben bir türlü bulamadim
kesinlikle gebelik haftam günlük çok yararlı bilgiler var bir de hamilelik diye bir program önde siyah saçlı bir kadın arkada beşik

canım sen kan sulandırıcı iğne kullanıyordun değil mi? sonlandırılan hamileliklerin iğneye rağmen mi olmuştu?
Evet canım kan sulandirici iğne kullanıyorum. Onlarda iğne kullanmamistim.Oglumda da bişey kullanmadım. Simdikinde coraspin de kullanıyorum. Öncekiler de onu da kullanmamistim.

Evet canım kan sulandirici iğne kullanıyorum. Onlarda iğne kullanmamistim.Oglumda da bişey kullanmadım. Simdikinde coraspin de kullanıyorum. Öncekiler de onu da kullanmamistim.

Anladım canım bu sefer sağlıkla hayırla alırsın inşallah bebeğini kucağına. Bende clexane iğne kullanıyorum ve coraspin.

Kızlar ben ilk hamileliğimde premesis kullanmıştım. Bir nebze rahatlatıyor ama tamamen geçirmiyor tabi ki. Kullanılabilir.

Arkadaşlar fena grip oldum, burnum tıkalı. Bebişi zarar görür diye korkuyorum. Önerisi olan var mı

Anladım canım bu sefer sağlıkla hayırla alırsın inşallah bebeğini kucağına. Bende clexane iğne kullanıyorum ve coraspin.
Inşallah canım, hepimiz alırız sağlıkla kucağımıza. Ben oksapar kullanıyorum. Senin kaybın var mı, ilk bebeğin mi olcak?

Tebrik ederim Canımm bende tele program indirdim orda tahmini Doğum 16-07-2017 yazıyo tabi benim ikiz daha erken gelirler sanırım :) bakalım bizde iki hafta Sonra kısmetse kalp atışlarını duymaya gidicez Rabbim hepsini korusun inşallah :)

Arkadaşlar fena grip oldum, burnum tıkalı. Bebişi zarar görür diye korkuyorum. Önerisi olan var mı

Bol bol dinlen canım, bol sıvı, limon, portakal,mandalina,probiyotik yoğurt, ev yapımı yoğurt, kefir, taze soğan ve sarımsak tüketmeye çalış. Bitki çayı içme. Bebeğe için de endişelenme, gönlünü ferah tutmaya çalış

Geçmiş olsun kaynamış ılık suya mümkünse deniz tuzu günde 4-5 kez burun boğaz gargara ılık ballı limonlu su bol dinlenme ben bu şekilde atlattım sakın viks kullanmayın

Ya benim yazim ulasmiyormu acaba benide gorun basondan gecem warsa yazabilirmi lutfen 6 gn gecikti kan verdim kan negatif cikti suan 10. Gunum ve hala regli olmadim
Merhaba ayni durumu bende yasadim kadinlar arada bole seyler yasayabiliyor.adetlerim.cok duzgundur bir kere 20 gun gecikti cok normal bir durum ve hamile degildim..

Saol cnm benim Amin inşallah hayırlı haberlerimiz olsun hepimizin :)

Kızlar benimde yarın kontrolüm var ultrasona göre yarın 7+1 oluyoruz ama sat e göre bir hafta gerideyiz ben geç yumurtladıgımı düşünüyorum genelde 20. 21. Gün yumurtlardım doktor da gec döllenme olabilir dedi dua edin bize de inşallah kalp atısı duyabiliriz yarın

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım :)

Inşallah canım, hepimiz alırız sağlıkla kucağımıza. Ben oksapar kullanıyorum. Senin kaybın var mı, ilk bebeğin mi olcak?

Ben ilk hamileliğimde doğuma çok yakın kaybettim kızımı. Sebebi bilinmedi. Pıhtılaşma testlerini yaptırdım, iki değerde heterozigot çıktı. 2 ay önce de kimyasal gebelik geçirdim. Eğer şimdi bhcg yükselmeye devam ederse ikinci hamileliğim olacak canım.

Cnm ne sormak istediğini anlamadım bebeğin herhangi bir kromozom anomalisi ile doğması şayet geliştiyse engellenemez Doğum sonrası içinse sorun ilk cevabım lütfen dua et ve böyle şeyleri aklına getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…