2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

manuel çok kanattı ve acıttı acaba elektrikli de fark eder mi diye düşündüm canım bende kantaron yağıyla iyileştiridm ve sürekli sütümü sürerek lanolin hariç her ilacı denedim şimdi çok şükür o acısı kalmadı asılınca ya da bazen geveliyo sanki dişleri varmış gibi oluyor o zman acıyor
Iste bende onu diyorum yaralar tam anlamiyla gecmese manuel elektrikli farketmiyor cok aciyor sagarken.
Ben elektriklidede ayni aciyi cekmistim.Lonalin hep kullaniyorum hala sizi var gecmedi gecmiyorda ama cok sukur sagarken acimiyor benimde emerken bazen cok canim yaniyor yine senin gecerse yarasi bir daha yara olmaz benim ucla emiyor hala ucu birakinca bir daha yara olacak ustelik ucla emince uzun sure hava almayinca yine yara oluyor :mad:

Bi zararı yok değil mi bebeğe öpmuyorum korkumdan :KK43: genzine süt kaçınca bende öyle yapıyorum geçiyo hemen ay nasil korkutüyo değil mi süt kaçınca
Haberlerden ben de etkilendim opmedim bebegi,sen de opme Allah korusun.Evt hicbir seye benzemiyor korkusu,insanin eli ayagina dolasiyor.

ben elektrikli sağma makinası almaya karar verdim çok araştırdım sağmanın sütü artırdığını söylüyor herkes tek bir yerde azaltığını okudum denicem ne olursa olsun inş. sadece süte geçmek istiyorum ama avent le madela mini elektrikli arasında kaldım en son mauelle sağdığımda çok kanadı elektriklide kanatır mı tecrübelerinize ihtiyacım var çok acıtıyor mu sağmak yaralarım daha yeni iyileşmeye başladı lütfen yardımcı olun kızlar çok zor durumdayım psikolojim bitti artık süt baskısından
Benim de olk baslarda hafif kabuk baglamisti.Simdi de tam kavramazsa sizi yapiyor.Sol gogsumun ucu bayagi buyuk.Bazen sadece onu almak istiyor.Sikistirip agzina koyu bolumu sokuyorum.Ben gunde 1 ya da 3 kez sagiyorum.Iki ya da uc kez biberonda veriyorum.Sut durumu degisken.Bazen tek seferde 180 cc bazen 60 cc cikiyor.Lansioh benimki tavsiye ederim.Tamamen acisiz degil hafif sizi yapiyor.

Iste bende onu diyorum yaralar tam anlamiyla gecmese manuel elektrikli farketmiyor cok aciyor sagarken.
Ben elektriklidede ayni aciyi cekmistim.Lonalin hep kullaniyorum hala sizi var gecmedi gecmiyorda ama cok sukur sagarken acimiyor benimde emerken bazen cok canim yaniyor yine senin gecerse yarasi bir daha yara olmaz benim ucla emiyor hala ucu birakinca bir daha yara olacak ustelik ucla emince uzun sure hava almayinca yine yara oluyor :mad:
ay canım bu emzirme ve süt işi çok psikolojimi bozdu napıcaz bilmiyorum dediğin gibi benim o kabuklar iyileşti sende dene izmir de gerçek kantaron yağı bulursun çok yapılıyor ege de işe yarar belki ssende de. ben istiyorum ki emsin uçla biberonla farketmez yeter ki anne sütünü tam anlamıyla alsın istiyorum

ay canım bu emzirme ve süt işi çok psikolojimi bozdu napıcaz bilmiyorum dediğin gibi benim o kabuklar iyileşti sende dene izmir de gerçek kantaron yağı bulursun çok yapılıyor ege de işe yarar belki ssende de. ben istiyorum ki emsin uçla biberonla farketmez yeter ki anne sütünü tam anlamıyla alsın istiyorum
Çok takma bak benimde psikolojimi bozdular mama verme biberonla verme anne sutude anne sutu yahu cocuk benim bende mama yesin istemem ac mi kalsin cocuk. Sonra ne oldu ben saga saga sutu cogalttim kanata kanata emzirdim ucla tuttu cok zor yaralar gecti ama emdi cok sukur halada biberonlada veriyorum emiyorda hic zorluk cekmedim.

Birakin anneyi kendi bildigini yapsin sende cok kendini yorma emer annesi yaralarinda gecer ben lanolin gamastan susam yagi hepsinide kullandim hangisi etki etti bilemem ama gecti o kotu yaralar .

ben elektrikli sağma makinası almaya karar verdim çok araştırdım sağmanın sütü artırdığını söylüyor herkes tek bir yerde azaltığını okudum denicem ne olursa olsun inş. sadece süte geçmek istiyorum ama avent le madela mini elektrikli arasında kaldım en son mauelle sağdığımda çok kanadı elektriklide kanatır mı tecrübelerinize ihtiyacım var çok acıtıyor mu sağmak yaralarım daha yeni iyileşmeye başladı lütfen yardımcı olun kızlar çok zor durumdayım psikolojim bitti artık süt baskısından
ben de elektırıklı mamajoo var arkdasımda da avent almıs ama ne alrsan al ev tıpı elektırıklı cok sut cıkarmıyor ve acıtıyor arkadaslarım tavsıye ettı gıttım hastane tıpı medela kıraladım bır aylık ve ınannırmsın gercekten sut kanallarım acıldı ve hıc ama hıc acıtmıyor okadar yumusak sagıyor ki ve daha cok herkese tavsıye ederım kıralayın bıyerden ankaradayım ben kızılayda gmk bulvarında bıyerde kıraladım

ben de elektırıklı mamajoo var arkdasımda da avent almıs ama ne alrsan al ev tıpı elektırıklı cok sut cıkarmıyor ve acıtıyor arkadaslarım tavsıye ettı gıttım hastane tıpı medela kıraladım bır aylık ve ınannırmsın gercekten sut kanallarım acıldı ve hıc ama hıc acıtmıyor okadar yumusak sagıyor ki ve daha cok herkese tavsıye ederım kıralayın bıyerden ankaradayım ben kızılayda gmk bulvarında bıyerde kıraladım
sürekli elimin altında olsun istiyorum sürekli kiralama şansım olmayabilir umarım ev tipi olanlar da fayda sağlar

Çok takma bak benimde psikolojimi bozdular mama verme biberonla verme anne sutude anne sutu yahu cocuk benim bende mama yesin istemem ac mi kalsin cocuk. Sonra ne oldu ben saga saga sutu cogalttim kanata kanata emzirdim ucla tuttu cok zor yaralar gecti ama emdi cok sukur halada biberonlada veriyorum emiyorda hic zorluk cekmedim.

Birakin anneyi kendi bildigini yapsin sende cok kendini yorma emer annesi yaralarinda gecer ben lanolin gamastan susam yagi hepsinide kullandim hangisi etki etti bilemem ama gecti o kotu yaralar .
aynen ya artık kusucam miğdem bulandı niye sütün yetmiyor nerden anladın yetmiyor arkadasım anlamaz mıyım ben ya ben istemez miyim tek sütümü içsin maddi manei rahatlık ne uğraşıcam en kolayı emzirmek sağol kuzum destek için sende takma içsin de nasıl içerse içsin mama da içmeyebiirdi biberonda reddeblirdi şükür edelim yine de

Bizomkide oyle cok rahatsiz edici gozukuyor ama satici esime anne karnindaki gibi tasarlanmis bunlar demis
Mecbur kullancz artık napalım güvende olsunlar da..sen nasılsın bebişin nasıl bu arada canım? Çocuk dr medipol de mi devam ediyorsunuz? Dr Zeynep arı ya gidiyoruz biz şimdilik memnunuz bakalım, haftaya cuma ilk ay aşısı ve kalça usg var.

onada bakayim canim sagol.

Ne yazikki öyle benimkide bel destegi var aldim ama yinede iki buklum artik kullanmiyorum arkada kucagima aliyorum. Yazik cocuk asagiya kayip duruyor birde eziyet ediyormusum gibi geliyor. Cok gereksiz birseymis.
Hakikaten öyle, güzel bir oto koltuğu alsaymışız daha iyiymiş

tekli olmasının özelliği ne canım bir seferde tek göğüsten sağması mı fiyat olrak daha uygun verimi çift olanla aynı mı peki

Cift olanla ayni anda iki gogsu de sagiyorsun.kullanan arkadaslar memnunlardi.daha cabuk oliyor diye.tekli de bir gogsu sagiyorsun.verim olarak cok fark olacagini dusunmuyorum

Arabamız yok cnm bebek arabası da fayda etmior saç kurutma da kesmior artık.
Rezeneden kimyon vveriyorum Çörekotu yağı ile masaj yapıyorum bazen zeytinyağ ile ütüde bez ısıtıp koyuyorum ters yatırıyorum sonra ters yatamıcak kadarsa ağrı sallıyorum baya işe yarıcak şeylerin hepsini yapıyorum ard arda bize beş on dk emzirip gazını çıkartıp sonra emzirmeye devam ediyorum krizleri azaldı

Al_pi Al_pi ben ilk oğlumda almıştım tipi böyle ama oahalı bişeydi adını tam hatırlamıyorum ergo mıydı yuldızlı gri bişey yeni doğan aparatını almamıştım çok rahat kullanlışlı bi ürün ama ben taşıyamadım zayıf oğlum fazla tombişti aydı 1.5 kilo alıyordu ben üç dört kere filan kullandım çünkü oğlumu taşıyamıyordum Bundan önce babasling yerli ürün aldım herşeyi aynı ama ayar yerini filan adi kullanmışlar naptsam yapim tutmuyordu boyuda biraz kısaydı çocukta ağır olunca hiç tutmuyo açılıyodu düşecek die kullanmadım orjinal almadıma pişman olmuştum bu oğlum o kadar kilolu değil umarım kullanabilirim

Merhaba anneler :) bir şey danışmak istiyorum size .bebeklerimiz malum çok hızlı buyuyolar su anki aniyla bir hafta sonrası arasında bile nasıl fark ediyor . Bebeğin şimdi halini hatırlatacak bir şeyler yapıyomusunz hani ilerde baktıkça aklınıza gelsin onun şimdiki halinden bir hatıra .fotoğraf video falan onlar tamam başka ne olabilir ? Bir de kordon bankasını kullanan var mi ?

Back
X