- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Hehe görücez bakalım :) kiz erkek istegim yok sağlıklı olsun da.senin gonlunden geçen car mıErkek ozmam :) benim gecen sene rus kiz cin erkek ti cindeki dogru ckti cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hehe görücez bakalım :) kiz erkek istegim yok sağlıklı olsun da.senin gonlunden geçen car mıErkek ozmam :) benim gecen sene rus kiz cin erkek ti cindeki dogru ckti cnm
Ne güzel:) buradaki doktorlar hakkında bilgin var mıdır canim?ben burali değilim 2 senedir buradayim pek bilgim yokEvet canim antakya![]()
Banada farketmz saglikli olmasi ytrli kizsada erkeksede basimin ustunde yeri varHehe görücez bakalım :) kiz erkek istegim yok sağlıklı olsun da.senin gonlunden geçen car mı
Bende 4 senedir burdayim :) Orada hic bildigim doktor yok buraya gelirsen yazarim özelden sana :)Ne güzel:) buradaki doktorlar hakkında bilgin var mıdır canim?ben burali değilim 2 senedir buradayim pek bilgim yok
Canım bu isminin altında yazı var ya ben onu yazamadım nasıl yaptınız bir türlü bulamıyorumIzmirde olan yok mu hic ya![]()
sağol canım.antakyaya gelmeyi düşünmedik hiç ama nasipde varsa gelirsek tavsiyelerini isterim.Bsağol canım antakya düşünmedik hiç ama Zende 4 senedir burdayim :) Orada hic bildigim doktor yok buraya gelirsen yazarim özelden sana :)
Kisisel bilgilerine gir canim orda ozel baslik yazio orasi:)Canım bu isminin altında yazı var ya ben onu yazamadım nasıl yaptınız bir türlü bulamıyorum![]()
Evet buldum yaptım sanırım teşekkürlerKisisel bilgilerine gir canim orda ozel baslik yazio orasi:)
Evet buldum yaptım sanırım teşekkürler![]()
Rica ederim olmus bebisin dogum tarihiEvet buldum yaptım sanırım teşekkürler![]()
Tesekkur ederim canim cok sagolHoşgeldin canım![]()
Benimde tutturan arkadaslarim oldu.simdi denedim bende kiz cikiyor..hayirlisi saglikli olsunda :)Ben inanıyorumbir çok arkadasımızda tuttu valla bu ay bizim erkek ayı oluyor herhalde![]()
Ben varim canim izmirdeyimIzmirde olan yok mu hic ya![]()
Super neresindesin :)Ben varim canim izmirdeyim![]()
balcova tarafi sen canimSuper neresindesin :)
Buca canim . karatas hastanesine gtcm bu cuma kontrllere orda baslcmbalcova tarafi sen canim
Yaa hangi doktor gideceksin..tinaztepeyide ovuyorlar sizin orda.hayirlisi olsun canim saglikla gelsin insallah bebislerimizBuca canim . karatas hastanesine gtcm bu cuma kontrllere orda baslcm
Amin cnmm arzu degirmenci akara gtcem herkes cok memnunmus arastrdim biraz:) tinaztepede aylin hanim var oda cok yogun oluo oyuzden gtmiyirum oraya canimYaa hangi doktor gideceksin..tinaztepeyide ovuyorlar sizin orda.hayirlisi olsun canim saglikla gelsin insallah bebislerimiz