- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
6.ayinda da oturuyordu ama bir sure sonra yigiliyordu saniyelik duruyordu ama simdi baya baya oturuyor uzun uzun 7ay 10 gunluk filaniz simdi.Kizlar bebekleriniz oturabiliyor mu artik benim ki masallah yere birakinca her yone donuyo geri geri gidiyo yakinda emekleyecek bile ama destekle bile oturtamiyorum dusuyo rahatsiz oluyo agliyo 6 bucuk aylik olduk tam mama sandalyesi de alamadim bu yuzden
mama sandalyesi ayri ama onda oturur sonucta destekli oda onunde arkasinda tutacak seyler var.
masallah kuzuya o zman..Bilinçli yapmaya başladı bu aralar gelgeli.
Baybayi arada yapıyor..
Bizimkide kumanda delisi tozyshopta gördük 60tl dedi vazgectik
Bizde mutfakta mutluyuz biraz müzik açıyorum hem oynuyorum hem yemek yapıyorum bayılıyor.
Odadan ayrılırsak arkamızdan ağlamaya başladı.
Kollarını uzatıp kucağınıza alın beni diyor
Yaa nasıl bir mucize bir insan büyüyor ve şahidiz hamd olsun bugünlere
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Bugun e bebekte oyuncaklarda indirim vardi kumandada vardi aslinda internetten bakabilirsin ben kumanda telefon almam oyuncak olarak alismasin derdim bugun ilk adim arabasi aldim uzerinde telefon var :)) Ama cok telefon gibi degil algilayamaz yoksa her gordugu kumandayi telefonu isteyecek.
Artik incide tek kalmiyor beni gormeyince agliyor ben yanina gidince kollarini uzatiyor eger elimi vermezsem omzuma tutunup kalkiyor :)
Iki gundur hic susmadan elini agzina göturup konusuyor her yer tukuruk icinde kaliyor.
Duana da amin diyorum.. Gecen yil bu zmanlar hamileydik hayallerimizi yasiyoruz su anda ..