• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebekleriniz oturabiliyor mu artik benim ki masallah yere birakinca her yone donuyo geri geri gidiyo yakinda emekleyecek bile ama destekle bile oturtamiyorum dusuyo rahatsiz oluyo agliyo 6 bucuk aylik olduk tam mama sandalyesi de alamadim bu yuzden
6.ayinda da oturuyordu ama bir sure sonra yigiliyordu saniyelik duruyordu ama simdi baya baya oturuyor uzun uzun 7ay 10 gunluk filaniz simdi.
mama sandalyesi ayri ama onda oturur sonucta destekli oda onunde arkasinda tutacak seyler var.

Bilinçli yapmaya başladı bu aralar gelgeli.
Baybayi arada yapıyor..
Bizimkide kumanda delisi tozyshopta gördük 60tl dedi vazgectik:KK66:
Bizde mutfakta mutluyuz biraz müzik açıyorum hem oynuyorum hem yemek yapıyorum bayılıyor.
Odadan ayrılırsak arkamızdan ağlamaya başladı.
Kollarını uzatıp kucağınıza alın beni diyor:-)
Yaa nasıl bir mucize bir insan büyüyor ve şahidiz hamd olsun bugünlere
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
masallah kuzuya o zman..
Bugun e bebekte oyuncaklarda indirim vardi kumandada vardi aslinda internetten bakabilirsin ben kumanda telefon almam oyuncak olarak alismasin derdim bugun ilk adim arabasi aldim uzerinde telefon var :)) Ama cok telefon gibi degil algilayamaz yoksa her gordugu kumandayi telefonu isteyecek.
Artik incide tek kalmiyor beni gormeyince agliyor ben yanina gidince kollarini uzatiyor eger elimi vermezsem omzuma tutunup kalkiyor :)
Iki gundur hic susmadan elini agzina göturup konusuyor her yer tukuruk icinde kaliyor.
Duana da amin diyorum.. Gecen yil bu zmanlar hamileydik hayallerimizi yasiyoruz su anda ..

Merhaba kızlar

Tüm geçmişi okudum sayılır günlerdir düşünüyorum bunları paylaşmak için ama sessiz kalmak istemedim sonunda. Öncelikle sıkıntıda olan arkadaşları Allah tez zamanda feraha çıkarsın inşallah.

Ama benim kafama takılan konuyu söylemeden geçmek istemiyorum. Evet erkekler bizlerden farklı yapidalar yaradilislari böyle. Ama neden cinsellik sadece erkeğin ihtiyacı ve kadının görevi olarak görüyorsunuz. Bu iki tarafında ihtiyacı ve görevi değil mi aslında. Evet anne olduk ve bir çoğumuz benim gibi ilk defa anne oldu. Ama anne olmak kadın olmaya engel mi? Bizim ihtiyacımız olamaz mi? Çocuklar elbette çoğu zaman ve enerjimizi alıyor ama hayat da devam ediyor. Eşim çocuğumun babası olmaktan önce hala benim kocam olmalı değil mi gözümüzde. Bence olaya böyle bakarsak çözüme daha rahat ulaşırız. Biz kendimizle ilgilensek eminim bu kocalarımizin da hoşuna gider ve bize daha çok destek olurlar bebeklerle ilgili herseyden önce biz daha mutlu oluruz. Her zaman gözlemlediğim olay mutlu anne mutlu bebek demek mutlu koca demek. Önce kendimizi mutlu edelim arkadaşlar.

Naçizane fikrimdir sadece beni bağlar elbette. Hepinizi görmeden tanımadan sesinizi duymadan çok seviyorum :KK68:

Söylediklerine hak veriyorum hatta anne olmadan önce tamamen böyle düşünüyordum.yani bu anne olmanın yanı sıra kadın olmaktan..maalesef şartlar beni kadınlıktan çıkardı,ilk üç ay kolik bir bebekle başa çıkmak hiç kolay değildi,annem olmasına rağmen manevi anlamda çöktüm.sonrasında eşim gitti gitmeseydi de herhalde değişen bir şey olmazdı,bebeğim hep sıkıntılıydı fırsatını bulduğumda uyuyordum,banyoya giriyordum yani sadece temel ihtiyaçlarımı karşılıyordum.biraz da eldekilerle ilgili,arkadaşımın da bizden 2 aylık küçük bir bebeği var en yakından gördüğüm o olduğu için söylüyorum.çocuk sakin,doğduğundan beri koyduğu yeree uyuyor nadir ağlıyor.arkadaşım her şeyini yapabiliyordu duşuna da giriyordu yemeğini de yapıyordu gezmesine de gidiyordu.hala öyle bebeği..kıyaslamak değil de amaç benimde öyle olsaydı kozım bende farklı olurdum diyorum kendime.ha Allah sağlık versin kızıma gerisi boş,benim de çekeceğim varmış diyorum:)

Süslenmek gezmek tozmak cinselliği yaşamak çok istesem de yapamıyorum yapamıyoruz.eşim izinde hala yaklaşamadıl birbirimize yorgunluktan bitap düşüyoruz:)gece zaten sık kalkıyor hala ipek falan filan.ama evet kadın olmak lazım mı,lazım. Ama nasıl daha çözemedim:)))

Salı günü 7 ayı dolduruyor.5_10sn desteksiz oturuyor ama sonra yığılıyor.yuz üstü karnım üzerinde dönüyor ama emekleme falan yok daha.

Kizlar 1 yıllık ayrılıktan sonra yarın okula dönüyorum belki uzun bir ara verdiğim için çok zor gelicek belki de iyi gelecek ama tabi önemli olan oğlum için nasil olacağı.annem bakacak gözüm arkada değil ama işte emmesi ve emerek uyumasi düşündürüyor beni.insallah yeni doneme çabuk adapte olur kuzum.
Bir kac gun zor olur elbette ama bence iyi gelecektir. Evde oturmak zor calisinca kafan dagiliyor ozluyorsun evini oglunu esini bence iyi olacaktir ;)

Merhaba kızlar

Tüm geçmişi okudum sayılır günlerdir düşünüyorum bunları paylaşmak için ama sessiz kalmak istemedim sonunda. Öncelikle sıkıntıda olan arkadaşları Allah tez zamanda feraha çıkarsın inşallah.

Ama benim kafama takılan konuyu söylemeden geçmek istemiyorum. Evet erkekler bizlerden farklı yapidalar yaradilislari böyle. Ama neden cinsellik sadece erkeğin ihtiyacı ve kadının görevi olarak görüyorsunuz. Bu iki tarafında ihtiyacı ve görevi değil mi aslında. Evet anne olduk ve bir çoğumuz benim gibi ilk defa anne oldu. Ama anne olmak kadın olmaya engel mi? Bizim ihtiyacımız olamaz mi? Çocuklar elbette çoğu zaman ve enerjimizi alıyor ama hayat da devam ediyor. Eşim çocuğumun babası olmaktan önce hala benim kocam olmalı değil mi gözümüzde. Bence olaya böyle bakarsak çözüme daha rahat ulaşırız. Biz kendimizle ilgilensek eminim bu kocalarımizin da hoşuna gider ve bize daha çok destek olurlar bebeklerle ilgili herseyden önce biz daha mutlu oluruz. Her zaman gözlemlediğim olay mutlu anne mutlu bebek demek mutlu koca demek. Önce kendimizi mutlu edelim arkadaşlar.

Naçizane fikrimdir sadece beni bağlar elbette. Hepinizi görmeden tanımadan sesinizi duymadan çok seviyorum :KK68:
Mutlu anne mutlu bebek tamamda koca odunsa ya :KK45:

Bilinçli yapmaya başladı bu aralar gelgeli.
Baybayi arada yapıyor..
Bizimkide kumanda delisi tozyshopta gördük 60tl dedi vazgectik:KK66:
Bizde mutfakta mutluyuz biraz müzik açıyorum hem oynuyorum hem yemek yapıyorum bayılıyor.
Odadan ayrılırsak arkamızdan ağlamaya başladı.
Kollarını uzatıp kucağınıza alın beni diyor:-)
Yaa nasıl bir mucize bir insan büyüyor ve şahidiz hamd olsun bugünlere
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

Eklentiler

• 60984EC2-7F55-4176-8BA2-BFE6EA984B84.webp
    60984EC2-7F55-4176-8BA2-BFE6EA984B84.webp
    10 KB · Görüntüleme: 63
Ha bir de o var :) bazısı ne yaparsan yap olmuyor,komşunun tavuğu hele hep cazipse :))
Aynen öyle :) Sende okula baslamis olsan üstundeki yorgunluk gider zaten emin ol kendine daha cok bakarsin simdi evdesin diye saliyorsun kendini.
Ben hafta ici cok disariya cikmiyorum diye saliyorum kendimi cuma gelince hemen saclar baslar kaslar yapiliyor :)) Bakiyorum enerji gelmis bana gezecegim ya haftasonu :-p

Aynen öyle :) Sende okula baslamis olsan üstundeki yorgunluk gider zaten emin ol kendine daha cok bakarsin simdi evdesin diye saliyorsun kendini.
Ben hafta ici cok disariya cikmiyorum diye saliyorum kendimi cuma gelince hemen saclar baslar kaslar yapiliyor :)) Bakiyorum enerji gelmis bana gezecegim ya haftasonu :p

Tabi onun da etkisi var :) şimdi pert oluyorum okula başlamayı hayal bile edemiyorum şimdiden tasasına düştüm bende. Belki de iyi olur,bakıcı derdi var onu bulmak da mesele,ay bak darladım kendimi iki dakikada:)))
Allah seni:)) insanın içinden gelecek alpi bak haftasonu gezmek hoplatıyor seni yerinden:)) bende ruh yok anacım:)

Tabi onun da etkisi var :) şimdi pert oluyorum okula başlamayı hayal bile edemiyorum şimdiden tasasına düştüm bende. Belki de iyi olur,bakıcı derdi var onu bulmak da mesele,ay bak darladım kendimi iki dakikada:)))
Allah seni:)) insanın içinden gelecek alpi bak haftasonu gezmek hoplatıyor seni yerinden:)) bende ruh yok anacım:)
Ayy yakin olsak ben bakardim yarim gun degil mi senin okul :) inciye arkadas olurdu ha bir ha iki cocuk :-p
Ay aman daha 1 de böylesin kardes yapmaycaksin heralde :) Valla biz hemen her aksam cikiyoruz disariya aksam cikinca süslenmiyorum cok :) Zaten disarita cikmasam esim kiziyor evdesin sıkılmadin mi diye zorla cikariyor iyide geliyor aslinda cikmak zor iki saat hazirlaniyorsun cocuklu olunca ama cikincada eve girmek istemiyorum :)

Su anda cok kucukler onun icin bizimki daha cok basnayi ögrensin diye yoksa simdi cok erken yurumesine :) Ben ilk adim arabasi almayi dusunuyorum onunla yurutecegim insallah.

birde boy uzunsa bittin :))Esimin boyda uzun simdi tamamda elinden tutup yurut beni diyecek o zman zor :)
Allahtan boyum kısa :))

Sabah iş var erken kalkacağım ve kızım inatla uyumuyor. Sürekli ısırıyor ısırmak istiyor ve dişiyi beğenmiyor hanımefendi. Yarın taze soğan alayım da vereyim onu çok seviyor. Emiyor emiyor daha doğrusu sürekli ısırıyor lastik gb çekiyor.. ama uyumuyor.

Sabah iş var erken kalkacağım ve kızım inatla uyumuyor. Sürekli ısırıyor ısırmak istiyor ve dişiyi beğenmiyor hanımefendi. Yarın taze soğan alayım da vereyim onu çok seviyor. Emiyor emiyor daha doğrusu sürekli ısırıyor lastik gb çekiyor.. ama uyumuyor.
Taze sogan gaz yapmaz mi, biz havuc veriyoruz. Benimkide uyurken hareket edip agliyo

Taze sogan gaz yapmaz mi, biz havuc veriyoruz. Benimkide uyurken hareket edip agliyo
Benimkine şimdiye kadar sadece balkabağı gaz yaptı. Soğan acı yaa daha iyi geliyor diye düşünüyorum. Günlük havuç veriyorum eline buzdolabından yeni çıkmış bir dilim .

Söylediklerine hak veriyorum hatta anne olmadan önce tamamen böyle düşünüyordum.yani bu anne olmanın yanı sıra kadın olmaktan..maalesef şartlar beni kadınlıktan çıkardı,ilk üç ay kolik bir bebekle başa çıkmak hiç kolay değildi,annem olmasına rağmen manevi anlamda çöktüm.sonrasında eşim gitti gitmeseydi de herhalde değişen bir şey olmazdı,bebeğim hep sıkıntılıydı fırsatını bulduğumda uyuyordum,banyoya giriyordum yani sadece temel ihtiyaçlarımı karşılıyordum.biraz da eldekilerle ilgili,arkadaşımın da bizden 2 aylık küçük bir bebeği var en yakından gördüğüm o olduğu için söylüyorum.çocuk sakin,doğduğundan beri koyduğu yeree uyuyor nadir ağlıyor.arkadaşım her şeyini yapabiliyordu duşuna da giriyordu yemeğini de yapıyordu gezmesine de gidiyordu.hala öyle bebeği..kıyaslamak değil de amaç benimde öyle olsaydı kozım bende farklı olurdum diyorum kendime.ha Allah sağlık versin kızıma gerisi boş,benim de çekeceğim varmış diyorum:)

Süslenmek gezmek tozmak cinselliği yaşamak çok istesem de yapamıyorum yapamıyoruz.eşim izinde hala yaklaşamadıl birbirimize yorgunluktan bitap düşüyoruz:)gece zaten sık kalkıyor hala ipek falan filan.ama evet kadın olmak lazım mı,lazım. Ama nasıl daha çözemedim:)))
Bazı dönemler için kesinlikle haklısın canım mesela ben hamile iken çalıştım özel sektör fabrikada tüm gün ya ayakta ya bilgisayar başında kalkmadan eve gelince sadece uyudum ama haftada bir saat bile olsa kendime önem verdim süslendim bunu eşimden önce kendi moralim için yapmaya gayret ettim. Şimdi herseyi oğlumla yapmayı öğreniyorum yeniden ve inan çok zoruma gidiyor ama kendimi bırakırsam bir daha toplayamamaktan korkuyorum ;)

Back
X