Tmm cnm gece kullanmaym o zaman aynenGündüz uyuturken yastıkta göz önünde uyuyor incecik ve pamuk yaptırdım sma gece hiçbirşey yok uyurken risk olur dönüyor falan allha korusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm cnm gece kullanmaym o zaman aynenGündüz uyuturken yastıkta göz önünde uyuyor incecik ve pamuk yaptırdım sma gece hiçbirşey yok uyurken risk olur dönüyor falan allha korusun
Bizimki dönmüyo tulumda ayakları da içinde oldugu için ama gece kullanmaym o zaman bende en iyisiÖnermiyolar genelde canım hastalık harici. ZATen benim kız çok deli yatıyo dönüp duruyo yatağın içinde yastıkla rahat edemez uyanır
Aynı bizz :)Benim oğlan yere bile konmaya tahammül edemiyor ki emeklesin![]()
Ohhh keyfini bir kamyon götüremez, ayaklara bak :)) MaşallahKeyifçi benimki ıggle pıggle izlerken kendinden geçiyor
Simdi ne desem bilemedim ama benim kız yerinde durmuyor böyle olacagi belliydi daha 3 günlüktü emerken ayaklarini kolllarima kenetliyordu :)
Benimki daha kanepeye tirmanmiyor ama ayakta tutuyorum kanepeye yasliyorum dusuyor duramiyor.
Ben yurumeye baslayinca ne yapacagim kara kara dusunuyorum :-/
Onun cok etkisi var bende birakmadim korkumdan hep kanepedeydi yada yatagimin üstunde yere bi biraktim geri geri gitti sonra ileri :)Ben yere yeni birakmaya basladim ya bizimki ondan tembel kaldimaşallah yinede melissa ve inciye
Ohhh keyfe gel aynı benim oglan da öyle kucakcı belki yerde dursa ögrenecek emeklemeyi de nerdeee :))
Benim kız biraz da hassas galiba biraz da ondan çok etkileniyor olabilir.ben kan damlasını da vermiyorum.iki kez farklı günlerde denedim.o gün ve ertesi günü uyku nedir bilmedi.hiç uyumadı.sürekli ıkındı.tısırdadı.resmen bitirdi beni.tövbe dedim kan ilacına.bazı bebekler çok hassas oluyor benimkiler hep öyle oldu.Nee ciddi misinkabız mı yapar offf ne yedirecem ben yahu herşey kabız yapıyor zaten , niye uyutmuyor bebişi
Bende veremiyorum ki canım kan ilacını kabız yapıyor rahatsız oluyor patates bile kabız yapıyor yaBenim kız biraz da hassas galiba biraz da ondan çok etkileniyor olabilir.ben kan damlasını da vermiyorum.iki kez farklı günlerde denedim.o gün ve ertesi günü uyku nedir bilmedi.hiç uyumadı.sürekli ıkındı.tısırdadı.resmen bitirdi beni.tövbe dedim kan ilacına.bazı bebekler çok hassas oluyor benimkiler hep öyle oldu.
ayni seyleri yasıyorum sanki ben yazmışım gibi yazdıklarını birebir yasıyorum benimkiler ikiz , biri senin anlattığın gibi normalde uysal olan bebeğim oydu ne oldu anlam veremiyorum çığlık atıp uyanmalar beşiğe koyar koymaz uyanmalar takatim kalmadı inş geçicidir ben de papatya aldım 1 cay kaşığı verilir sanırım ama daha vermedim inş ise yararKızlar merhaba benimki altı buçuk aylık bir haftadır gece uykumuzda sıkıntı yaşıyoruz normalde sekiz sekiz buçuk gibi yatar sadece yemek için uyanır yer tekrar kendi kendine dalardı ama şimdi sallamam gerekiyor tekrar uyuması için ve son üç dört gündür de sallamakta yetmiyor uyumuyor tekrar on iki on iki buçuk gibi uyutuyorum oda zorla baya sallıyorum normalde böyle değildi gecede acayip bir şekilde ağlayarak uyanıyor ve ağlayarak tekrar sallayarak uyuyor doktoru calpol ver demişti belki dişinden dolayı huysuzluk yapar diye ama oda fayda etmiyor gündüz uykularında sıkıntı yok ama gece böyle internette biraz araştırdım melisa ve papatya cayi öneriyorlar sakinleşmesi ve uyku vermesi için anason öneriyorlar ama onu vermek istemiyorum bu konuda bilgisi olan denemiş olan yada bu dönemi atlatmış olan var mı ayrıca altı aydan sonra birçok doktorda melisa ve papatya cayinı önermiş