MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Hoş geldin. Buyurmuşsun oglani:)) avokado denedin mi? Avokado karıştırıp yediriyorum arada. Peynir karistirabilirsin. Muzla denerim arada. Benimki her türlü yiyor. O konuda babasına çekmiş masallah.Herkese selaaaaaamm yeniden buralarda olmak güzel :) biz 7.ayımızı doldurduk 8den gün aldık.
Kızlar yumurta yemiyo bnm sıpaaa. Nasıl veriyorsunuz sarısını. Ben formül mama ile karıştırıp vermeye çalışıyorum ama istemiyo her yediğinde irkilyo.
Sağok canım.. of ya yapmafığm kalmadı meyve püresine katmayı düşünüyorum bideMaşallah mavişe. Yumurtayi bastan yusra tugbada yemiyordu. Tekntek hic yemiyo. Bulamacta yemeye basladi
Hoşbuldm cnm. Aman maşallah nazar değmesin. Avokado denemedm hç denycm onuHoş geldin. Buyurmuşsun oglani:)) avokado denedin mi? Avokado karıştırıp yediriyorum arada. Peynir karistirabilirsin. Muzla denerim arada. Benimki her türlü yiyor. O konuda babasına çekmiş masallah.
Biz de 7. Ayın içindeyiz daha diş yok ama bazen çenemi göğsümü delice ısırıyor. Damakları iyice sertleşti. 8-10 arası gelir herhalde. Düşlerin geç çıkması iyiymiş. Sağlam olacak derler bizim oralarda:)))Kızlar 7. Ayımız doldu. Ama bizim hala dişlerimiz çıkmadııçok kaşınıyor olsa gerek baya zorluyor bizi.. sizinkiler ne durumda
Arada damarlarına hurma sürebilirsin. Burdan bir arkadaş söylemişti. Arkadaşım denedi. Baya iyi geldi dedi. 5.ayda dişleri çıktı onun. Ben hurma alacağım. Geceleri çok fena oluyor artikKızlar 7. Ayımız doldu. Ama bizim hala dişlerimiz çıkmadııçok kaşınıyor olsa gerek baya zorluyor bizi.. sizinkiler ne durumda
Bizdede öyle diyolar cnm :) bazen parmağımla yokluyorm fena ısırıyo çene çok kuvvetli :)Biz de 7. Ayın içindeyiz daha diş yok ama bazen çenemi göğsümü delice ısırıyor. Damakları iyice sertleşti. 8-10 arası gelir herhalde. Düşlerin geç çıkması iyiymiş. Sağlam olacak derler bizim oralarda:)))
Aaa deniyim bnde bari. Aynen ya gece uykudan uyandırıyo sürekli. Misler gbi uyuyan oğlum gtti, saat başı uyanan biri geldi. Akşam yatmadan hem emzirip hemde formül süt veriyorm. Ama gece yine uyanıyo yine uyanıyo çok iştahlı bi bebek. İlla karnı tok uyuyacak. Emziriyorm. Yatırıyorm 10 dk snra geri uyanıyo. Bunsfer formül süt hazırlayp veriyorm o zman uyuyo işte . Uykular ne zman düzene girecek tecrübeli anneler :)Arada damarlarına hurma sürebilirsin. Burdan bir arkadaş söylemişti. Arkadaşım denedi. Baya iyi geldi dedi. 5.ayda dişleri çıktı onun. Ben hurma alacağım. Geceleri çok fena oluyor artik
Maaşallah canım cok tatlı olmusHerkese selaaaaaamm yeniden buralarda olmak güzel :) biz 7.ayımızı doldurduk 8den gün aldık.
Kızlar yumurta yemiyo bnm sıpaaa. Nasıl veriyorsunuz sarısını. Ben formül mama ile karıştırıp vermeye çalışıyorum ama istemiyo her yediğinde irkilyo.
Aynisi bizde. Gunduz mamalari yarim birakiyo geceleri sık sık iciyo kafayi yicem yakinda. Mama gelene kadar ortaligi ayaga kaldiriyoAaa deniyim bnde bari. Aynen ya gece uykudan uyandırıyo sürekli. Misler gbi uyuyan oğlum gtti, saat başı uyanan biri geldi. Akşam yatmadan hem emzirip hemde formül süt veriyorm. Ama gece yine uyanıyo yine uyanıyo çok iştahlı bi bebek. İlla karnı tok uyuyacak. Emziriyorm. Yatırıyorm 10 dk snra geri uyanıyo. Bunsfer formül süt hazırlayp veriyorm o zman uyuyo işte . Uykular ne zman düzene girecek tecrübeli anneler :)
Gecmiş olsun canm bzdede var burunda tıkanıklık basit bi nezledir inşallah kötü düşünmeGaz sancisi yuzunden butun gece uyuyamadik. Burnuda akmaya basladı :/
Maşallah cnm.. ya bzmki bebe bisküviside yemiyorMaaşallah canım cok tatlı olmus
Ben gün aşırı hala ceyrek veriyorum fazlasını yemiyor biz 8aylık olucaz 5gün sonra
Bebe bisküvisi labne yumurta karıstırıp veriyorum ben diger türlü yemiyoo
Al benden de o kadar canım.. Biz istanbulda yaşıyorduk. 4 ay önce tokata memlekete yaşındk. Buranın havası nem oranı dşük. Bzmkinin geceleri sürekli burnu kuruyor. Fizyolojk serumla idare ettk biyere kdr snra buhar mak aldk. 10 gün kullandk tam düzene girdik gece 1 defa uyanıyodu 3 gbi. Kıpırtısından ablayp kalkp mama yapıyodm hemen içiriyodm mışıl mışıl geri uyuyodu. Elektrkler gtti aniden gelince mak motoru yandı garantiye yolladk 1 hafta oldu şimdi yine uykusuz gecelerAynisi bizde. Gunduz mamalari yarim birakiyo geceleri sık sık iciyo kafayi yicem yakinda. Mama gelene kadar ortaligi ayaga kaldiriyo
Ben aylardir ayniyim. Psikolojik bozukluk daha cok yemeye tesvik ediyo ediyo beni yuruyuse falanda cikamiyorum. Durumum fena. Bahardan umutluyum :/Kızlar grubun eskileri biliyo benii. Baya baya kilo takıntım vardı. 63 ile hamiş olup 77 ile doğma grdim. Şimdi 59 kg oldm. 2 haftadr düzenli yürüyüş yapıyorm. Hedefim ilk olrak 55. Snra 52. Sizde durumlar nedir ???
Al benden de o kadar canım.. Biz istanbulda yaşıyorduk. 4 ay önce tokata memlekete yaşındk. Buranın havası nem oranı dşük. Bzmkinin geceleri sürekli burnu kuruyor. Fizyolojk serumla idare ettk biyere kdr snra buhar mak aldk. 10 gün kullandk tam düzene girdik gece 1 defa uyanıyodu 3 gbi. Kıpırtısından ablayp kalkp mama yapıyodm hemen içiriyodm mışıl mışıl geri uyuyodu. Elektrkler gtti aniden gelince mak motoru yandı garantiye yolladk 1 hafta oldu şimdi yine uykusuz geceler
Hemen arka arkasına çıkıyor mu bu dişler..Ohooo o zamana azı dislerini cikarir :))
Anlamadığım gündüzleri oynuyor, gülüyor, uykusu gelince kendi uyuyor , gece olunca çığlık çığlığa bağırıyor.. bu dişler gündüz ağrımıyor da gece mi ağrıyor??Ahaha alpiye katılıyorum ozamana azı dişleri çıkar :)) ama sevineceğin bi haber vereyim azı dişler çok daha zormuş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?