Çok teşekkürler canım benim. Evet kötü oldu ama mecburdu daha özlem gideremeden geri gitti. Nisan sonundan sonra azalacak seyahatleri. Yeni bir iş olduğu için böyle oldu
Benimki 14 gün yoktu geldi 5 gün durdu yine gitti. Aynı apartmandayız ama bizimkilerde yoktur öyle düşünce. Ben gidemiyorum melisayı beşiği haricinde biyerde yatıramıyorum korkuyorum düşer eder diye bide ewimde çok rahatım. Gidecek olursam bisürü şey taşımam gerekecekBenim koca da yine gitti bizimki uzun gidiyor gerçi,annem var neyseki,kolaylık şifa versin Allah hastayken çok zor bari bu ara gelsin sizinkiler yatılı ya da sen git,iyileşemezsen daha kötü
Canimm saglikta kavus insallahhBenimki 14 gün yoktu geldi 5 gün durdu yine gitti. Aynı apartmandayız ama bizimkilerde yoktur öyle düşünce. Ben gidemiyorum melisayı beşiği haricinde biyerde yatıramıyorum korkuyorum düşer eder diye bide ewimde çok rahatım. Gidecek olursam bisürü şey taşımam gerekecek
Aynen katılıyorum oglumu 24 yasinda doğurdum kızı 32 ama oglum asırı huysuz ve yaramazdı oyuzden yapamadım 2.yi arkadaşlarım pes pese yapıp buyuttuler simdi cocuklar okulda onlar spor gezme evde durmuyorlar cok òzeniyorum ve dedigin gibi kafamız kaldırmıyor cok cabuk yoruluyoruz esim benden gecmis yaşlanmısım ben diyor valla herkese soyluyorum bende 30 a gelmeden cocuk faslını kapatın diyorumGenç anneler ikinci bebek istiyorsanız arayı çok uzatmayın derim en azından 30 ların üzerine çıkmadan yapın çocukları.. 30 dan sonra gerçekten zor..ayyy insanın kafası götürmüyor yani benim öyle oldu..bilseydim anneliğin bu kadar zor olduğunu kariyer falan düşünmeden vakitlice yapardım, gerçi tüp bebekle sahip olduk biz.. kızım yalnız kalsın istemiyorum, kardeşi olsun istiyorum ama ikinci çocuğuda gözüm yemiyor.. zorrrrr çooookkk zorrrr..
Daha yazının basını okurken yüreğim bir hop etti bu haberi duyucağım diye ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabır versin yavrun şefaatçin olucak canım sen hep güclü durdun yine öyle olucagına eminim başın sağolsunSlm kızlar, sizleri hep okudum ama yazmadım, çünkü benim malesef sizin gibi paylaşacak güzel şeylerim olmadı. Bebeğim doğdu ve 25 gün yoğunbakımda, 16 gün de Üniversitede kaldık. Üniversite hastanesinde teşhisi koyuldu ve malesef çok nadir görülen bir sendromu vardı Bebeğimizin ve bizimki en ağır olanıydı.Bircok fiziksel anomalisi vardı ve beslenme sorunu, ve en kötüsü de ben kız diye ona ciciler almisken onun genetik testi erkek çıktı. Ona ipek diye magnet yaptırmıştık, oğlumuz koymuştu ismini.Oğlumuza dr.lar yanlis görmüş kardeşin erkekmis dedik, durum böyle olunca magnetleri dagitamadim..Adini da Deniz diye degistirdik.Bebeğim çok acı çekiyordu, sabahlara kadar agliyordu, götürmedigimiz dr . hastane kalmadı ama malesef her dr.un dediği ağır ve cok yaşamaz. Zaten hep kötüye gitti, karaciğer enzimleri yükseldi, kilo almadı, gelişmedi ve malesef dün öğlen kaybettik, bugün de toprağa verdik minicik bedenini..Bir yandan üzülüyorum anneyim, bir yandan kurtuldu diyorum ama çok zor.Sizlerle acimi paylaşmak istedim..
2kere yaptım 8bucuk olduk hala disimiz yok doktor 7.aydan itibaren verebilirsin demisti ilkini yemedi 2.yaptigimi 2kofte yedi minik.minik koparıp agzına verdim7 aylık bebeğe köfte veren var mi? Kıymayı sebze tarhana içind e yiyor ama ben köfte yemeye çalışırken görmeyi çok istiyorum:)) damakları acırsa diye korkuyorum. Dişlerinin cikmasini mi bekleyeyim?
Senle hep benzer durumlar yasıyoruz canım ya cocugu servise yetistirmeye calısıyorum minik cadı uyanıyor sesimize haftada bikac gün kosturup duruyorum sabahın köründeSabah da büyük oğlum için 7 ye doğru kalkıyoruz çıt çıksa uyanıyor paşam , ben mutfaktayken oğlum çağırıyor anne uyanmış yine bakıyor çınar diye :) bir yandan ona bir yandan ona koştur zor iş ama buna şükür bu günümüzü aratmasın allahım
Sağol canım, amin . içimi yaktı gitti.Allah kimseye evlat acısı vermesin.Daha yazının basını okurken yüreğim bir hop etti bu haberi duyucağım diye ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabır versin yavrun şefaatçin olucak canım sen hep güclü durdun yine öyle olucagına eminim başın sağolsun
Amin canım benimCanimm saglikta kavus insallahh
Nasil oldunmelisa nasill?
Cok sevindim canim ya o baya etkili ciddenAmin canım benimMelisa gece daha iyiydi. Ben grip oldum tam anlamıyla ama dinlendim en azından gece. Dediğin gibi burun spreyi iyi geldi. Siz ne durumdasınız?
Azıcıkta olsa dinlenebildiysen ne mutlu. Melisada öksürünce öğürüyo balgam geliyo sanırım. Bide eski iştahı yok yawrumunCok sevindim canim ya o baya etkili cidden
Dün geceya nazaran biraz daha iyiydi balgami atmaya calisio ama kusamiyo ögürüyo falan yutuyo ciksa rahat edecek
Maşallah size. İnci gibi dişleriniz olsun. Yawrum cok çekmiş ama yolu da baya yarılamiş, bitirmiş dişleri. Bizimki daha 4. Yü çikartri, daha çok yolumuz, huzursuz günlerimiz var.Ön dişlerin yanındakilerden mi bahsediyosun yani bizim sol yandaki de yararsa üstte 4 diş oluyor.altta da 3 diş var,öbür yanını çıkarır sonra herhalde:))kızım bi ara verseydin diye söyleniyorum zaten :) çocuk ne yapsın da işte 5 aylıktıktı çıktı,öncesinde huzursuzluk neredeyse 4,5 aylıktan beri dur durak bilmeden çekiyoruz yaa
biz de saat-basi-uyanangillerdeniz. Bazen emse de geri uyumakta zorlanir, kucakta gezdiririm yari uykulu halde direnir... Artik yanima aldim, yatagin yarisinda o diğer yarisinda babasi ile ben idare ediyoruz. Alistirmak da istemiyorum ama beşiğine sigmiyor ki sağa sola dönmekten. Sizin bebeklerinin besiklerinde rahat yapabiliyor mu?
Sağolun kızlar
Benimki rahat şöyle başından beri kafa yamuk olmasın arkası düz olmasın ve en önemlisi kustuğu için yanyatış yastığı ile her kalktığımızda başka tarafına yatırıp yataktaki titreşimi açtım ben , buna alıştı herhalde , genelde gazı rahatsız ettiği için kalkıyormuş iyice belli oldu bu artık çorba vermiyorum çünkü anne sütü alıyor hala mama hiç içmediği için midir bilmiyoruö bağırsak ek gıdaya alışamadı bir türlü acayip gazı oluyor neyse buna uyanıyor ya ben emecek gibi duruyorsa alıyorum bakıyorum gözü kapalı ağlıyor diğer tarafa çeviriyorum biraz aşağı kaydırıp mesela soğuk yerlere doğru titreşimi açıp hafifçe beşiği sallıyorum uyuyor bir dahaki sefer de emip yatıyor derken saat başı kalkıyor ama şükür mızırdamıyor öyle fazlabiz de saat-basi-uyanangillerdeniz. Bazen emse de geri uyumakta zorlanir, kucakta gezdiririm yari uykulu halde direnir... Artik yanima aldim, yatagin yarisinda o diğer yarisinda babasi ile ben idare ediyoruz. Alistirmak da istemiyorum ama beşiğine sigmiyor ki sağa sola dönmekten. Sizin bebeklerinin besiklerinde rahat yapabiliyor mu?
Dişi gazı bir derdi vardır illaki benceuyku konusu konuşulmuş 1 haftadır çok sıkıntıdayız. normalde ilk uykusu 4-5 saat olur, sonra 2-3 saate bir uyanırdı. şimdi saat başı uyanır oldu oğlum. neden anlayamıyorum. emmeden uyumak istemiyor meme bağımlısı oldu galiba iyice. çok yorucu oluyor onun için de. son ra tracy hogg un kitabını aldım okuyup bi de onun yöntemlerini deneyeceğim inşallah başarılı olurum. şuan kendimi başarısız anne gibi hissediyorum yemek de yemiyor bir iki kaşık anca.ne yemek düzenli ne uyku.. Allaha şükür keyfi yerinde, sakin bi bebek ama ben halledemedim bu ek gıda ve uyutma işini..
Balgamdir aynen insallah atabilirler kolaylikla.Azıcıkta olsa dinlenebildiysen ne mutlu. Melisada öksürünce öğürüyo balgam geliyo sanırım. Bide eski iştahı yok yawrumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?