Rabbim sana sabır versin canım. Hiç üzme kendini, hakiki olan acıdan bak daima.Selam kızlar.Benim bebisim de sağlıklı olup yaşasaydı bugun 1 yaşında olacaktı,dogum günü kutlayacak tık ama maalesef melek oldu ve ben bugün cok hüzünlüyum..
Didim sonra Gökçeadaya geçecegiz inşallah.Nereye gidiyorsunuz tatile Alpi.
Sağol cnm hayirli tatiller sizedeDidim sonra Gökçeadaya geçecegiz inşallah.
Sizede hayırlı yolculuklar sag salim gidip dönün evinize
Canım benim içime oturdu yazın rabbim böyle yazmış seninde sınavın buymuş rabbim diger evladına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah tekrar isterseniz sağlıklı birde evlat nasip etsin güzel meleğin seni cennette bekliycekSelam kızlar.Benim bebisim de sağlıklı olup yaşasaydı bugun 1 yaşında olacaktı,dogum günü kutlayacak tık ama maalesef melek oldu ve ben bugün cok hüzünlüyum..
Nice yıllara.nasıl geçti.Dün doğum günümüzü kutladik, bugun de aşılarımızı olduk. Sizler nasılsıniz? Herkes tatilde sanırım. ugrayan kalmadi buralara:))
Kalabalik degildik. Cok guzel gecti. Cok eglendi kuzum. Kek yaptim ona. Biz pastayi yerken o da kekini yedi gulucukler dagitti etrafa:) mum ufleme calismalari yapmistik 1 hafta onceden. Mum ufledi tabi sondurwmedi babasiyla uflediler.Nice yıllara.nasıl geçti.
Dis bugdayi yaparsam yine aile arasinda kendi memleketimde yapmayi dusunuyorum. O da yemesini sevdigimden:)) anneme pisirtirim aile arasinda yeriz. Oh miss. Dogum gunumuz gb sakin gecer:))Diş bugdayi icin fikri olan var mi
Grupta bebegi süt alerjisi olan bir anne vardi galiba. Bir yaş aşısini yaptirdi mi acaba ? Alerjik bebeklerde doktor tavsiyesiyle yapilmaya biliyormus (aşının içinde yumurta akı oldugu için )
Saglik ocaginda ki hemsire rapor almami istedi doktordan randevu alip gitcem bunun icin
Bilgisi olan cvp verirse cok sevinirim
Ne güzel gecmis olmasibenim oğlumun vardı süt alerjisi. doktora sormuştum, sıkıntı yok aşıda demişti. daha çok yumurta alerjisi olanlar için riskli diye biliyorum. bizim süt alerjimiz bitti bu arada. 1 yaş aşısını da henüz yaptırmadım, bu hafta içi düşünüyorum
Henüz geç değil her bebek farklı zamanlarda çıkarır 18.aya kadar normalmiş biz erkenciyiz dün 8.disimizde çıktı ama köpek gibi yiyiyor bizi tüm kollarım mosmor oldu abisini delik deşik etti yamyam gibi oldu bence çok özenmehala diş çıkarmayan kuzu var mı bizim gibi ..
Biz variZ dis etleri sis kac aydir ama ortada birsey yokhala diş çıkarmayan kuzu var mı bizim gibi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?