benimde eşim konuşur ve beni korkutur bazen musallat mı oluyorlar diye dahada korkuyorum...bütün gece uyuyamadım. artık uyku arasında bile midem bulanıyor lavaboya koşuyorum. tamamen uykusuzum. gece yatakta şarkı söylüyormuşum heralde ben hatırlamıyorum eşim söyledi. kafayı sıyırmak üzereyim galiba.
Kuzum rahat olmakta fayda var..olumlu dusunucez hep guzel dusunucez insallah 12 haftadan sonra rahatlariz..kayiplari olanlar bu tedirginligi korku seklinde yasiyoruz burdada cok..Allaha emanet meleklerimiz..Rabbim korusunben bu sabaha karşı felaket bir bel ağrısıyla uyandım daha önceki düşükte de aynı şekil uyanıp lavaboya gittiğimde leke gelmişti çok korktum kalkmadım bile yataktan alarmım çalana kadar o arada geçmiş ağrı lavaboya gidince bi rahatladım korktuğum gibi değilmiş ama çok korktum rüyalar desen aynı zaten ne zaman geçecek bu korku acaba
Amin kuzum korktukca felak nas surelerini oku..hepimiz su donemi hayirlisiyla gecirelim insallahbenimde korkularım arttı anksiyete var. stres bu hastalığı çok tetikliyor. elimden geldiğince az stres yapmaya çalışsamda asabiyim ve korkularım artıyor. düşmekten korkuyorum, uyurken bişey olmasından korkuyorum, kanama olmasından korkuyorum... işyerinde yemekhaneye giderken paletlerdeki eşyalar üzerime düşer mi diye düşünüyorum.. bunlar bende daha basit sayılıyor. umarım hamilelik ilerledikçe tedavi gördüğüm zamanlara dönmem. birde başka şeyler hakkıında da korkularım var ışıkta yatıyorum gece wcye gitcem diye uyanmak istemiyorum. başucuma kuranımı koydum dualarda ediyorum. Allah yardımcımız olsun
Bende uykudan mide bulantısıyla uyanıyorum son 3-4 gündür. Normal sanırım. Şarkıda iyiymiş güzel annebütün gece uyuyamadım. artık uyku arasında bile midem bulanıyor lavaboya koşuyorum. tamamen uykusuzum. gece yatakta şarkı söylüyormuşum heralde ben hatırlamıyorum eşim söyledi. kafayı sıyırmak üzereyim galiba.
en çok onları okuyorum canım. 3 ayda bitse bu telaşlar bitmeyecek sanırım doğana kadarAmin kuzum korktukca felak nas surelerini oku..hepimiz su donemi hayirlisiyla gecirelim insallah
bu kadar şiddetli vurmamıştı canım o yüzden korktum ara ara oluyo sancı ona alıştım artık Allah ım sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallahKuzum rahat olmakta fayda var..olumlu dusunucez hep guzel dusunucez insallah 12 haftadan sonra rahatlariz..kayiplari olanlar bu tedirginligi korku seklinde yasiyoruz burdada cok..Allaha emanet meleklerimiz..Rabbim korusun
Ilk zamanlar cok kasik agrim bel agrim oldu benimde gecicek insallah tatlim..
ayyy böyle düşünme... korkarım. ben normalde konuşmam yatarken nefsim bile duyulmaz. ama bütün gece uyumayınca değişik meşgaleler buldum galiba..benimde eşim konuşur ve beni korkutur bazen musallat mı oluyorlar diye dahada korkuyorum...
iyi düşün iyiyi getir. kötü düşünüp kötüyü getirmebenimde korkularım arttı anksiyete var. stres bu hastalığı çok tetikliyor. elimden geldiğince az stres yapmaya çalışsamda asabiyim ve korkularım artıyor. düşmekten korkuyorum, uyurken bişey olmasından korkuyorum, kanama olmasından korkuyorum... işyerinde yemekhaneye giderken paletlerdeki eşyalar üzerime düşer mi diye düşünüyorum.. bunlar bende daha basit sayılıyor. umarım hamilelik ilerledikçe tedavi gördüğüm zamanlara dönmem. birde başka şeyler hakkıında da korkularım var ışıkta yatıyorum gece wcye gitcem diye uyanmak istemiyorum. başucuma kuranımı koydum dualarda ediyorum. Allah yardımcımız olsun
doktoruna sor muhakkak. benim doktor öyle bir şey olursa hemen beni arıyorsun demişti. hayırlısı olsun inşallah. sıkı giyin okula gidersenKızlar dün nöbetçiydim okulda herhalde yorgunluktan benimde ilk defa kahverengiye yakın çok az akıntım oldu eve gelip hiçbirşey yapmadan yattım akşam hafif yine oldu şimdi bişey Yok ama tedirginim kar da yağıyor şimdi burda gitmesem mi ki okula
nasıl yani 7 aylık hamile iken mi başladın ?
Ayy ne guzel bembeyaz olacak her yer .. Keske bizdede yagsa ama nerdee gunlugunu hazir mi aldin kendin mi yaziyorsun deftere yoksa ?Kizlaaar kar yağıyor nasıl güzel bizde bebisimle izliyoruz hayal kuruyoruz seneye bu zaman 5 aylık olucaz ve yine beraber karı izlicez. İlk karimiz günlüğümuzde de yerini alacak
imkanın varsa gitme derim canım doktoruna da danış her ihtimale karşı istersenKızlar dün nöbetçiydim okulda herhalde yorgunluktan benimde ilk defa kahverengiye yakın çok az akıntım oldu eve gelip hiçbirşey yapmadan yattım akşam hafif yine oldu şimdi bişey Yok ama tedirginim kar da yağıyor şimdi burda gitmesem mi ki okula
Hamile oldugun gun nobetten muaf olsan keske ama olmuyor iste ..Kızlar dün nöbetçiydim okulda herhalde yorgunluktan benimde ilk defa kahverengiye yakın çok az akıntım oldu eve gelip hiçbirşey yapmadan yattım akşam hafif yine oldu şimdi bişey Yok ama tedirginim kar da yağıyor şimdi burda gitmesem mi ki okula
ay istanbula yollamayın karı lütfeenKizlaaar kar yağıyor nasıl güzel bizde bebisimle izliyoruz hayal kuruyoruz seneye bu zaman 5 aylık olucaz ve yine beraber karı izlicez. İlk karimiz günlüğümuzde de yerini alacak
Yagiyormus istanbuldada demekki sizin bölgeye gelmedi daha :)ay istanbula yollamayın karı lütfeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?