kızlar bel ve sırt ağrılarınız var mı ?
Benim cok bel agrim var ögrendigim günden beri halada agriyor gecmedi bir turlu ..kızlar bel ve sırt ağrılarınız var mı ?
benım bel agrım arada oluyo canım. baslarda her gun oluyo ama sımdıler de ne az.
dün çok üşüdüm ondan mı bilemedim. yine dün hafif lekelenmede oldu ya sırt bel ağrısı var tedirgin oldum inşallah geçer bu günler. gerçi ileride dahada ağrıcakmışBenim cok bel agrim var ögrendigim günden beri halada agriyor gecmedi bir turlu ..
kızlar bu iş konusunda banada fikir verin !! bende çalısıyorum 3 yıllık evliyiz ilk gebeliğim. Bebeğime bakacak anane babane uzak, dolayısla bakıcı tutmak gerekiyor. Maaşım çok da şahane değil çalışıp bakıcı tutmaya değer mi bilmiyorum. bakıcı 1000 alsa ki ne kadar bilmiyorum bana 1500 falan kalır. sanırım işi bırakıcamAl_pi ye katılıyorum. Sanki çalışmayanlar akşama kadar evde keyif yapıyor.Evde iş bitmiyorki, bunu onların da bilmesi gerekir kadın olarak.Ben önceden çalışıyordum, şimdi çalışmıyorum.Kocamın parasını yiyorum.
Ben sözleşmeli olarak çalışıyordum evlendigimde, hamile kalınca çalışmadım. 2 sene de çocuğumu büyüttüm, sonra tekrar başladım, 2 sene çalıştım. Sonra çalışma şartları uymadığı için bıraktım. İhtiyacın yoksa bence 2 sene çocuğunu büyüt. Anane ya da babanne bakacak olsaydı sorun olmazdı belki ama ben küçücük bebeğimi bakıcıya bırakmak istemezdim.kızlar bu iş konusunda banada fikir verin !! bende çalısıyorum 3 yıllık evliyiz ilk gebeliğim. Bebeğime bakacak anane babane uzak, dolayısla bakıcı tutmak gerekiyor. Maaşım çok da şahane değil çalışıp bakıcı tutmaya değer mi bilmiyorum. bakıcı 1000 alsa ki ne kadar bilmiyorum bana 1500 falan kalır. sanırım işi bırakıcam
benim bel agrım sürekli oluyor bıçak saplanır gibi sol bacagıma da vuruyor agrıkızlar bel ve sırt ağrılarınız var mı ?
sanırım bende bakıcıya bıramıycam bakalım son aylara dogru sanırım ayrılırım iştenBen sözleşmeli olarak çalışıyordum evlendigimde, hamile kalınca çalışmadım. 2 sene de çocuğumu büyüttüm, sonra tekrar başladım, 2 sene çalıştım. Sonra çalışma şartları uymadığı için bıraktım. İhtiyacın yoksa bence 2 sene çocuğunu büyüt. Anane ya da babanne bakacak olsaydı sorun olmazdı belki ama ben küçücük bebeğimi bakıcıya bırakmak istemezdim.
Olur tabi maddeyi içine çekiyorsun sonuçta ciğerlerinden kana karışıyor.uzaklaş hemen o ortamdanKızlar acil fikrinize ihtiyacım var. Ben işyerine hamile olduğumu söylemedik henüz. Şuan boya yapıyorlar ve tiner kokusu resmen ciğerlerimi yakıyorZararı olur mu bebeğime sizce?
cam pencere aç canım başım agırdı de izin al iş müsait ise bende henüz iş yerindekilere söylemedimKızlar acil fikrinize ihtiyacım var. Ben işyerine hamile olduğumu söylemedik henüz. Şuan boya yapıyorlar ve tiner kokusu resmen ciğerlerimi yakıyorZararı olur mu bebeğime sizce?
Bana doktorum çamaşır suyunu bile yasakladı.zaten ilk gebelikte gündüz temizlik yapmıştım 5.ayımda çamaşır suyuyla gece fenalaştım sabaha kadar uyuyamadım.doktor bol yoğurt ye ayran iç dedi.hiç anlamazsın bişey yok gibi gelir sonra fenalaştırır Allah korusunKızlar acil fikrinize ihtiyacım var. Ben işyerine hamile olduğumu söylemedik henüz. Şuan boya yapıyorlar ve tiner kokusu resmen ciğerlerimi yakıyorZararı olur mu bebeğime sizce?
Benim de akıntım oluyor bazen sarı bazen beyaz.Daha önceki hamileliklerimde dr.a sorduğumda kokulu olmadığı sürece sorun yok dedi.Hamilelikte akıntı artıyor.
kızlar bel ve sırt ağrılarınız var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?