2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sevda_S canım cok gecmıs olsun cok üzücü bir durum gerçekten. ama yıne de sana birşey olmadığına sevinmelisin. sen yeter ki iyi ol yeniden denersin ve inş bu sefer meleğin kucağına gelir.

kızlar selam. ya benim kusmam yok ama normal ev yemegı tarzında seylerı hıc canım ıstemıyo mıdem kalkıyo dırek. fast food tarzı seyler ya da hamur ısı seylerı daha rahat yıyorum. su bıle ıctıkten sonra bogazıma kadar suyla doluymusum hıssı oluyo halbu kı daha bır bardak ıcmıs oluyorum. nasıl beslenıcem ben boyle ya mınıgıme de soz verdım sana ıyı bakıcam ıcerde dıye

benım bel agrım arada oluyo canım. baslarda her gun oluyo ama sımdıler de ne az.

Benim cok bel agrim var ögrendigim günden beri halada agriyor gecmedi bir turlu ..
dün çok üşüdüm ondan mı bilemedim. yine dün hafif lekelenmede oldu ya sırt bel ağrısı var tedirgin oldum inşallah geçer bu günler. gerçi ileride dahada ağrıcakmış

kızlar bu iş konusunda banada fikir verin !! bende çalısıyorum 3 yıllık evliyiz ilk gebeliğim. Bebeğime bakacak anane babane uzak, dolayısla bakıcı tutmak gerekiyor. Maaşım çok da şahane değil çalışıp bakıcı tutmaya değer mi bilmiyorum. bakıcı 1000 alsa ki ne kadar bilmiyorum bana 1500 falan kalır. sanırım işi bırakıcam

Benimde bel ağrım cok. Oluyordu ama benim fitigim var ondan saniyordum hamileligimi ogrendikten sonra zamanla daha azaldi

Ben sözleşmeli olarak çalışıyordum evlendigimde, hamile kalınca çalışmadım. 2 sene de çocuğumu büyüttüm, sonra tekrar başladım, 2 sene çalıştım. Sonra çalışma şartları uymadığı için bıraktım. İhtiyacın yoksa bence 2 sene çocuğunu büyüt. Anane ya da babanne bakacak olsaydı sorun olmazdı belki ama ben küçücük bebeğimi bakıcıya bırakmak istemezdim.

Kızlar acil fikrinize ihtiyacım var. Ben işyerine hamile olduğumu söylemedik henüz. Şuan boya yapıyorlar ve tiner kokusu resmen ciğerlerimi yakıyor Zararı olur mu bebeğime sizce?

sanırım bende bakıcıya bıramıycam bakalım son aylara dogru sanırım ayrılırım işten

Kızlar acil fikrinize ihtiyacım var. Ben işyerine hamile olduğumu söylemedik henüz. Şuan boya yapıyorlar ve tiner kokusu resmen ciğerlerimi yakıyor Zararı olur mu bebeğime sizce?
Olur tabi maddeyi içine çekiyorsun sonuçta ciğerlerinden kana karışıyor.uzaklaş hemen o ortamdan

cam pencere aç canım başım agırdı de izin al iş müsait ise bende henüz iş yerindekilere söylemedim

Bana doktorum çamaşır suyunu bile yasakladı.zaten ilk gebelikte gündüz temizlik yapmıştım 5.ayımda çamaşır suyuyla gece fenalaştım sabaha kadar uyuyamadım.doktor bol yoğurt ye ayran iç dedi.hiç anlamazsın bişey yok gibi gelir sonra fenalaştırır Allah korusun

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı benim de doktora gittik bebisimizi gördük ilk kez kalp atışını duyduk ama idrarda iltihap çıktı kültür istedi doktor böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda ? çok fazla suda içiyorum aslında neden oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…