Rica ederim .. Doktor onemli seni rahatlatmasi lazim yoksa zaman hic gecmiyor .. Korku kaygi zaten bitmiyor .. Amin insallah sag salim kucagimiza aliriz hepimiz ..Ah
o Ah oyle aciklayici olsa doktorum degistrcem insaAllah..cok sukur o ilk sancili donemlerim gecti biraz hareket edince kasiklarim agriyor iste..( Allah a emanet insaAllah Rabbim herkese bagislasin yavrusunu..tesekkur ederim cevabiniz icin
Ay canım ben de perişanım iki gündür çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun
Ahh benim de bitmek bilmiyor hele o sabah aç karnina bogurmeler o kadar zor ki acı acı su kusuyorum
İyo aksamlar arkadaslar 10+1 hamile ama en basindan beri agrilarim gecmedi..bi kac gun geciyor ona guvenerek bgun sinavimdan sonra biraz dolastik esimle kasiklarima agri girdi..simdiye kadar gelisimi iyi gidiyodu ama bu agri beni korkutuyor..progestan ve coraspin kullanmama ragmen durum bu sekilde..etrafimda benim durumu yasamis kimse yok acikcasi cok korkuyorum..benim durumumda olan var mi acaba..kontrol zamanimi bekleyemez oldum..(
Astım olduğunuzu mutlaka doktorunuza söyleyin.ben eczacıyım ve bir hastam vardı.gebelikte zaten ilaç kullanılmıyor diye doktoruna astım olduğunu söylememiş ve gebelikte nefes darlıkları yaşadığı için bebeği anne karnında az oksijenden dolayı doğdu nöbetler geçiriyordu.biliyorum moral bozucu birşey anlattım ama sakın astımı gebelikte ihmal etmeyin.allah korusun uyarma ihtiyacı hissettim.Ayy kızlar birde ben bir aydır hastayım nerdeyse gecmedi bi türlü soğuk algınlığı galiba oğlum krese gidiyor oda surekli hasta banada bulasiyor her seferinde gebelikten önce bulasmamisti bana hiç sanırım bağışıklığım düştü kalp atimi için gittiğimde vitaminlerr basliyacaktik salı günü randevum var belki vitaminleri kullanmaya başlayınca geçer hastaligim
Bi yandan mide bulantısı bi yandan hastalık çekilir gibi değil astım var bide bende hastalık onuda tetikledi
Aaaa ben de eczacıyım ve günlerimiz de ard ardaymışAstım olduğunuzu mutlaka doktorunuza söyleyin.ben eczacıyım ve bir hastam vardı.gebelikte zaten ilaç kullanılmıyor diye doktoruna astım olduğunu söylememiş ve gebelikte nefes darlıkları yaşadığı için bebeği anne karnında az oksijenden dolayı doğdu nöbetler geçiriyordu.biliyorum moral bozucu birşey anlattım ama sakın astımı gebelikte ihmal etmeyin.allah korusun uyarma ihtiyacı hissettim.
Cok fazla hareket edince benim de kasiklarim ağrıyor ve hamileliğimin başından beri var bu agrilar doktor rahimgenisliyot bebek büyüyor ondan dedi korkulacak birsey yok inşallahAh
o Ah oyle aciklayici olsa doktorum degistrcem insaAllah..cok sukur o ilk sancili donemlerim gecti biraz hareket edince kasiklarim agriyor iste..( Allah a emanet insaAllah Rabbim herkese bagislasin yavrusunu..tesekkur ederim cevabiniz icin
Bendede oldu o canim dedigin gibi kilcal damarlar catliyormus ee birde kan sulandirici kullaniyoruz normal yani benim gecti simdilik yok ..Gunaydin tatliş anneler
2gundur burnumun icinde cok afedersiniz kanli mumuk oluyor..dikkat eden varmi..alt notlarda bugunlerde fazla kan uretildigi yaziyordu.kilcal damar catliyormus..korktum basim zonkluyor ama tansiyonum iyi cikiyor
okudum aslinda vucut daha cok kan uretiyormus haklisin kan sulandiricida var..bakalim gecer insallah benimkide canim sagolBendede oldu o canim dedigin gibi kilcal damarlar catliyormus ee birde kan sulandirici kullaniyoruz normal yani benim gecti simdilik yok ..
okudum aslinda vucut daha cok kan uretiyormus haklisin kan sulandiricida var..bakalim gecer insallah benimkide canim sagolBendede oldu o canim dedigin gibi kilcal damarlar catliyormus ee birde kan sulandirici kullaniyoruz normal yani benim gecti simdilik yok ..
Takvimin altinda yazan notlar cikiyor ne dese yasadim desem yeridir .. :)okudum aslinda vucut daha cok kan uretiyormus haklisin kan sulandiricida var..bakalim gecer insallah benimkide canim sagol
Bendede oldu o canim dedigin gibi kilcal damarlar catliyormus ee birde kan sulandirici kullaniyoruz normal yani benim gecti simdilik yok ..
Aynen canim bulanti kusma harici bende yasadim.dedigin gibi bende takvim yazilarini takip ediyorum 2-3 gun once yazmisti..Takvimin altinda yazan notlar cikiyor ne dese yasadim desem yeridir .. :)
Evet canim ilk gunler yoktu ama 4. kutuya gectim ben sanirim ayni noktalara denk getiriyorum simdi baktimda gecmis bezecikler dun belirgin vardi aciyorduda..gobek disinda cesaret edemedim daha bakalim..birde igneyi yaparken eti sikiyorsun iyice igneyi dibe bastirinca enjekte ediyormussun..ben bazen igneyi geri cekiyorum hemen morariyor.BEnim de oldu arkadaşlar burda okuyunca şaşırdım hamilelik veya kan sulandırıcıyla ilgili olduğunu düşünmemiştim. Bir de benim iğne yaptığım bazı yerler içinde bezecik gibi birşey oluyor ve dokununca acıyor. Sizde de oluyor mu?
Korkma canım bende kan sulandirici kullanıyorum bende oluyor ara ara ben üstüne düşmedim burda daha önce okumuştum sanki böyle birseyi ondan rahat imokudum aslinda vucut daha cok kan uretiyormus haklisin kan sulandiricida var..bakalim gecer insallah benimkide canim sagol
Canim benim de inanılmaz morariyodu ve kaniyodu enjektöru çekince ama bitti igneyi tam olarak dik vurmuyomusum birde bir gün saga bir gün sola yapıyorum beze olayı da Botti gibi mutlaka dibine kadar yapın enjektör u benim şikayetlerim bi nebze azaldı 3 kutum bitmek üzereEvet canim ilk gunler yoktu ama 4. kutuya gectim ben sanirim ayni noktalara denk getiriyorum simdi baktimda gecmis bezecikler dun belirgin vardi aciyorduda..gobek disinda cesaret edemedim daha bakalim..birde igneyi yaparken eti sikiyorsun iyice igneyi dibe bastirinca enjekte ediyormussun..ben bazen igneyi geri cekiyorum hemen morariyor.
Evet canim bende yasadim ama budefaki butun burnumun icini kaplayinca merakinda kaldim.Korkma canım bende kan sulandirici kullanıyorum bende oluyor ara ara ben üstüne düşmedim burda daha önce okumuştum sanki böyle birseyi ondan rahat im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?