Bol su icersen hic bir zarari olmaz .. Tek caresi su .. Hic strest yapma suyunu bolca ic suyu icmekte zorlanirsan iki uc dilim limon at siseye daha kolay iciliyor ..Arkadaşlar idrar yollarında enfeksiyon çıkan varmi 3 litre su içmem gerekiyormuş çok stres oldum problem yaratirmiki bu durum
Kizlarrr öglen saat 1 gibi isyerinde balik yedim aksam unuttum peynir yedim. Zaten midem bulaniyordu simdi psikolojik daha bulaniyor sizce zehirlenme ihtimali var mi
Saol cnm bol bol içmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum icmekteBol su icersen hic bir zarari olmaz .. Tek caresi su .. Hic strest yapma suyunu bolca ic suyu icmekte zorlanirsan iki uc dilim limon at siseye daha kolay iciliyor ..
Çok komik bu erkekler yaHic sormaa ayni dert bende de var geleli 1 saat olmadi ay cnm bunu cekti vah cnm bunu cekti diyip birde kalkip ozene bozene hazirliyo bakiyo ben asermiyorum bari ben asereyim diyo
Bende yillardir artik kroniklesen idrar enfeksiyonu var o yuzden tekrarlamasin diye 2-3 litre iciyorum. Ve gercekten icmeyince hafif yanma basliyorArkadaşlar idrar yollarında enfeksiyon çıkan varmi 3 litre su içmem gerekiyormuş çok stres oldum problem yaratirmiki bu durum
Canim bu dönem de sürekli sükrediyorum doğru insanla birlikte olduğum için allah razı olsun a dan Z ye herseyi yapıyor masallah çok ilgili . Arada benim gibi ayh midem bulanıyor filan diyo sakalasiyoruz kim hamile diye :) benim zor geçiyor bu dönem o olmasa daha da zor olurduArkadaşlar eşleriniz nasıl hamilelik döneminde? Resmen eşim de hamile gb yoruldum, acıktım, Karnım ağrıyo, canım tatlı istiyo şeklinde dolanıyor ortalarda...
Rabbim sana da bi yüsra nasip eder inşallah canimsende yüsra ismini görünce içimde acayip bi mutluluk oluşuyoo :)
Hafta olarak cok cok erken ben de o yüzden kendimi çok garip hissettim ama kızımın hareketinin tipatip aynısı olunca öyle düşündüm canim8. Haftada hemde karıştırmış olmayasın sen... Hani daha eli ayağı yok ; hepi topu kaç gram ve vücut salınımı en fazla ne kadar olabilir ki... Benimde Allah izin verirse 2. Çocuğum olacak. Benim bildiğim zaten en iyi ihtimalle 15-16 da hissedersin hareketi. Normali de 19-20. Haftalardan sonradır. Çok mu zayıfsın?
Soguk süt diye biliyorum yavaş yavaş yudum yudum ic mideni rahatlatir ..Kızlar mide ağrısına bir önerisi olan var mı? Sabah şiddetli bulantı var sonrasında ağrıya döndü kusmaktan helak oldum((
Normalde de gastritim var ama süt mahvediyo beniSoguk süt diye biliyorum yavaş yavaş yudum yudum ic mideni rahatlatir ..
Benim doktorum dondurma ye demisti faydası oluyordu biraz. Uyumaya uzanmaya çalış . Benim de mdem bulanıyor kusamyinca başım agriyor kustugum an geçiyor .Normalde de gastritim var ama süt mahvediyo beni
Duyulur artık inşallah 6+3 de duydum ama tam.olarak 7+2 de çok nettiKalp atışını ne zaman duydunuz arkadaşlar 6+4 üm
Duyulmaz dye doktrlar olumsuz bişey der diye erteleyim diyorum ctesi gideyim dyorum ama dayanabilirsem tabiDuyulur artık inşallah 6+3 de duydum ama tam.olarak 7+2 de çok netti
Tam 6+4te duydum ben canımKalp atışını ne zaman duydunuz arkadaşlar 6+4 üm
Aaa dondurma mı? Neli yemiştin?Benim doktorum dondurma ye demisti faydası oluyordu biraz. Uyumaya uzanmaya çalış . Benim de mdem bulanıyor kusamyinca başım agriyor kustugum an geçiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?