2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar idrar yollarında enfeksiyon çıkan varmi 3 litre su içmem gerekiyormuş çok stres oldum problem yaratirmiki bu durum

Arkadaşlar idrar yollarında enfeksiyon çıkan varmi 3 litre su içmem gerekiyormuş çok stres oldum problem yaratirmiki bu durum
Bol su icersen hic bir zarari olmaz .. Tek caresi su .. Hic strest yapma suyunu bolca ic suyu icmekte zorlanirsan iki uc dilim limon at siseye daha kolay iciliyor ..

Kizlarrr öglen saat 1 gibi isyerinde balik yedim aksam unuttum peynir yedim. Zaten midem bulaniyordu simdi psikolojik daha bulaniyor sizce zehirlenme ihtimali var mi

Canım aradan vakit geçmişse bişi olmaz aynı anda yemek tehlikeli olabiliyor bazen. birde balık tazeyse yoğurt peynir süt etki etmez. en kötü ihtimalle kusarak mideni bosaltirsin. Sikıntı etme inşallah

Benim eşimde Allah razı olsun çok yardımcı oluyor. Ev islerini elinden geldiğince yapıyor. Akşamları kuruyemis meyve hazırlıyor. Tek sıkıntı yemek yapamıyor. Bende mutfağa giremiyorum. O zamanda işten gelince kayınvalideme gidiyoruz yemek yeyip eve geçiyoruz. Ya da kayınvalidem hazırlayıp eşimle gönderiyor şimdilik o şekilde idare ediyoruz.

Bol su icersen hic bir zarari olmaz .. Tek caresi su .. Hic strest yapma suyunu bolca ic suyu icmekte zorlanirsan iki uc dilim limon at siseye daha kolay iciliyor ..
Saol cnm bol bol içmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum icmekte

Kizlar 9.haftaua girdik.belirti durumlariniz nasil ? Benim kokudan kaynaklanan tiksinmelerim oluyo .ama oyle bulanti kusma felan yok.sanki hicbirsey yok gibi.tedirginim.goguslerimde oyle cok acimiyor.15 inde doktora gidicem ama kaygiliyim nedense.

Bende yillardir artik kroniklesen idrar enfeksiyonu var o yuzden tekrarlamasin diye 2-3 litre iciyorum. Ve gercekten icmeyince hafif yanma basliyor

Arkadaşlar eşleriniz nasıl hamilelik döneminde? Resmen eşim de hamile gb yoruldum, acıktım, Karnım ağrıyo, canım tatlı istiyo şeklinde dolanıyor ortalarda...
Canim bu dönem de sürekli sükrediyorum doğru insanla birlikte olduğum için allah razı olsun a dan Z ye herseyi yapıyor masallah çok ilgili . Arada benim gibi ayh midem bulanıyor filan diyo sakalasiyoruz kim hamile diye :) benim zor geçiyor bu dönem o olmasa daha da zor olurdu

Hem çalışıyor olmak hem aileden uzak olmak hem bu dönemi yaşıyor olmak gerçekten çok zor. Ben eşim olmazsa tek başıma hiç bişey yapamazdım. Gebeliğimi ogrendigimden beri her an yanımda. Bütün nazımı da çekiyor. Onu böyle görünce bebeğimiz büyürken de sıkıntı cekmeyecegimi düşünüyorum.
Sizlerde eğer ailnenize guveniyorsanız esiniz bişi yapmıyorsa ailenizi biraz devre dışı bırakıp eşinizi bu olaya dahil etmeye çalışın. bu zor günleri beraber geçirin. o da emek harcasın o da yorulsun. o da elini taşın altına koysun. Nasil baslarsa oyle gider dogumdan sonrada alışsın vee yardım etsin size.

sende yüsra ismini görünce içimde acayip bi mutluluk oluşuyoo :)
Rabbim sana da bi yüsra nasip eder inşallah canim anlamı gibi yüsralar maşallah cok kolay cocuklar. çok narin kibar akıllı düşünceli

Hafta olarak cok cok erken ben de o yüzden kendimi çok garip hissettim ama kızımın hareketinin tipatip aynısı olunca öyle düşündüm canim

Kızlar mide ağrısına bir önerisi olan var mı? Sabah şiddetli bulantı var sonrasında ağrıya döndü kusmaktan helak oldum ((

Kızlar mide ağrısına bir önerisi olan var mı? Sabah şiddetli bulantı var sonrasında ağrıya döndü kusmaktan helak oldum ((
Soguk süt diye biliyorum yavaş yavaş yudum yudum ic mideni rahatlatir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…