- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
En iyisi hic gorusmemek canim.Ben nişanlılık dahil 10 senedir her yolu denedim ama benim eşimin ailesi gibi insanlarla anlaşmak imkansız. Ben çok sabırlı sakin uysal bir insanım, beni bile delirttiler.simdi abisi ve annesiyle gorusmuyorum. Çünkü hasta oldum artık gerçek anlamda, sürekli biyerler im agriyor ve uyuşuyor dr.a gidiyorum bişey yok psikoloğa git diyolar.ona da gittim Eşim de malesef arayı bulamıyor, o tarafa fazla kayıyor, benim tek isteğim gerçek yüzlerini görmesi, çünkü bize o kadar çok zarar verdilerki boşanma noktasına bile geldik.Bile bile devam ediyolar, amaçları belli.ben onları artık Allaha havale ettim.
Kızlar merha ben 23 haftalık hamileyim şu sıralar aklımda doktorumla ilgili şüphelerim var özel bi hastaneye gidiyorum doktorum pek konuşkan değil benim ilk hamileliğim ne sormam gerektigini bilemiyorum oda pek bisi anlatmıyor.bide bebegin cinsiyetine kız dedi detaylı ultrasyonda erkek dediler. Benim muayenem sırasında kiloma tansiyonuma bakıyor ultrasyonda bebege bakıyor bu kadar bu hafta şöyle bu ay şöyle diye hiç bişey anlatmıyor sizinde muayeneleriniz böylemi geciyor doktorunuz la neler soruyo neler anlatıyor benide aydınlatırsanız sevinirim
Busedalan canım.Hataneye haftaya gittiğimde yönetime yazacağım.Bakalım büyük ihtimalle olacak.Aa acıbademin fotocusu dediğin kim? Begümsuarp mı?