• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canlar ne güzel herkes hazırlık peşinde insani heycanlandiriyonuz:KK73:
Bi kaç güne ikili sayıya düşecek olanlar var şu 99u bi gorebilsek artık hepimiz :-)

IMG_2058.webp
Kızlar ben de bebek çantası olarak böyle bişey düşünüyorum sizce nasıl

Kizkardesin esenyurtta mi yoksa :)) yada internetten mi aldı? Oradan hic alisveris yapmadim ama bize cok yakin :)
evet canım Esenyurtta oturuyoruz. ordan gidip almışlardı bende öyle yapmayı düşünüyorum biraz pahalı ama o kadar kalın bir çikolata var ki içinde ve tabii kaliteli verdiğin paraya deyiyor.

günaydın hamişler :anneadayı: yeni bir isimle karşınızdayım :KK70: bu sefer eşime de beğendirebildim bi gün başaracağımı biliyodum :KK70: bebeğimize son bir değişikliğe kadar ki inş değişmez hayal ismini düşünüyoruz. bi bebeğimin olması benim en büyük hayalimdi. adı da hayal olsun mu dedim tamam dedı :rolleyes: sizce nasıl ?
Konuya çok güzel girmişsisn :)Eee kim olsa erirdi bu cümleye.Güzel isim,adıyla büyüsün :)

Benim şafak 103 az kaldı ikili sayilara :)) Zamanda sanki su gibi akip gidiyor hafta nasil bitiyor anlamiyorum :-/

günaydın hamişler :anneadayı: yeni bir isimle karşınızdayım :KK70: bu sefer eşime de beğendirebildim bi gün başaracağımı biliyodum :KK70: bebeğimize son bir değişikliğe kadar ki inş değişmez hayal ismini düşünüyoruz. bi bebeğimin olması benim en büyük hayalimdi. adı da hayal olsun mu dedim tamam dedı :rolleyes: sizce nasıl ?
Kuzenimin ismi, kendisi de taş gibidir. Allah verdikçe vermiş hiçbirşeyi esirgememiş maşallah. Kızınız da inşallah öyle edalı, akıllı, güzel olur.

Back
X