Günaydınlar :)Braun un digital temazssız alından ölçen termometresini almıştım,bir tane de manuel almak lazımmış,digital belli olmyor diyorlar.Unibaby hoşgeldin setini almıştım,Mustela daha iyi mi acaba?Mustelanın sadece yüz nemlendiricisini aldım.Olmazsa bir Mustela alayım ne dersiniz?Unibaby deterjan,yumşatıcı aldım.Malum yakında yıka ütüle olayına başlayacağız.Annem hepsini yıkama giydiremezsin,saklarsın ya da hediye edersin diyor.Burun aspiratörü nubebe aldım ama sonra tırnak bakım seti,saç bakım setlerini gördüm,çok parçalıydı,çok cici ,çantalarında derli toplu duruyor.Biberon Medela kaşık biberon bir de Avent in 120 lik cam biberonunu aldım yeterli mi acaba?Wombie kundaklarını duydunuz mu,anne karnında etkisi yaratıyormjş,ödüllü kundak,çift yönlü fermuarlı,çıkarmadan altını değiştirebiliyorsun.Annanesi ben de bir şeyler alayım dedi.Onu isteyelim dedik.Bir de patiklerimiz,alt üst pijama takımlarımız eksik.Halası hastane bavulumuzu almış.Lohusa takımlarına bakmaya başlayacağım.Bone lohusa takımları çok güzelmiş,biraz fiyatlı ama.İki gecelik iki pijama alacağım.Belki iki takımını ondan tercih ederim.