Ben birazdan arkadaşla görüseceğim.Uygun fiyat olursa haber veririm
Cevremdeki hamile arkadaslarin coguna olumsuz seyler soylendi.Testler,testler...Dogum yapanlarin bebeklerinde hicbir sikinti yok.Ailede genetik bir durum yoksa,travmatik bir sey yasanmamissa endiselenecek bir durum da yok.Bu drlar ne istiyor.Bu kadar endise ve izdirap yaratarak.Burada okuduklarim,cevremde yasadiklarim onca endise yaratmalarina ragmen anomolili bir bebege tanik olmamam bende drlara karsi onyargi olusturdu.Su an anne,babalarin endiselerinden beslenen bir pazar var.Acaba drlar o nifty,harmony testlerinden prim aliyorlar mi?Ne bileyim mesela ABD ye 20 Nify testi gondeten dr a sirketten bir yurt disi turu falan mi hediye ediliyor?Son gittigim perintolog butun sonuclarim normal,risk duzeyim dusuk olmasina ragmen nify onerdi.Kesin emin olmak istersemmis.Benim endise duzeyimi denedigini hissettim,karsimda dr yerine mahalle esnafi var gibi.Cok pardon mahalle esnafi duygulari kullanmaz,bu baska bir seydi.Butun testlere,ayrintililara,seker yuklemelerine son verme dusuncesi var aklimda birkac gundur.