- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
er: 777965"]Doğru söylüyorlar canım ama yine de lazım. Çünkü bebekler kusuyolar, çok sulu kaka yaptıkları için bellerine filan çıkıyor o yüzden 4-5 takım lazım, zaten sık sık yıkanır çamaşırlar. Bir de hergün yıkanır bebekler yaz da olduğu için, her yikandiginda temiz kıyafet giydircez..uzun kollu kirklari çıkana kadar giydirilir, ama uzun kollu badi alma bence, kolsuz ya da kısa kollu badinin üstüne ince uzun kollu giydirilir.uzun kollu badi giydirmek zor küçük bebeğe. Zaten yaz olacağı için gerek yok.Gerci ablam kışın da uzun kollu badi giydirmedi, kısa kollunun üzerine giydirdi kiyafetlerini.
Ya aslinda kafami karistiran ilk dogdugu zamanlar degil aldiklarimla ilk 3 ayi kurtaririm zaten yaz sicak camasirlar iki dakikada kurur yine giydiririz. Ama 0-3 aylik almak kafami karistiriyor zaten yenidoganda 0-3 olmuyor mu :) ee 0-6da artik sonbahar kis o zamana da zaten kalinlara gececegiz . Off sanirim yalnizlik depresyonu alisveriste tek oldugum icin bende de bu sekilde hormonlar etki ediyir

0-6 ay zaten pek yok ya da ben denk gelmedım hıc. yenıdogan 0-1 ay olarak da satılıyo. ama 0 - 3 ay almak daha mantıklı tabı. mothercare ın kalıpları genıs mesela 0-3 ayı 6.5 kiloya kadar gıyebılıyor. ben ordan aldım genelde. 0-1 ay da yenı dogan olarak çocuk kıyafetlerın ıcıne dusmesın dıye 1 paket 5 li aldım. onu da 4.5 kıloya kadar gıyebılıyor. sonra zaten 3-6 - 6-9 dıye devam edıyo bedenler.