Maşallah kızlar epey arttı galiba birden :)
Ben salı günü bimden dalinleri topladım geldim, sebamed dusunuyordum beklentiden daha fazla kimyasal cikinca esimle anlastik dalin aldik. Ben yumusaticida almisim farkinda olmadan ama başta kullanmam herhalde onu.. 4lü paket unibaby islak pamuk mendil aldim. Hep olumlu yorumlar aldigim icin. Evde zaten kendim pamukla su islatip kullanirim, kendim idrar enfeksiyonundan cok cekmis biri olarak kizim ceksin istemem.. islak mendiller disarida iyi gelir bize.. tek kullanimlik alt degistirmelerden alicam. Evde kendime ait kucuk bir battaniyem var onda alt alabilirim tek olanlari yine disarida kullanirim. Bebek bezi baslangicta huggies alicam bir tanidigim israrla tavsiye ediyor, fazla almicam belki bebege alerji yapar nasilsa bittikce alinacak :) kendime de lohusada depend kulot almak istiyorum ama beden bulunurmu iyice arastircam. Havuzlu handan iki sabahlikli takim, iki tanede normal pijama alicam ( eşim diyor ki evde pijamaylami durcaksin, bende istersen balerin elbisesi al dedim

) sonucta cocuk kusacak, altina yapacak belki uzerimizde olacak, ee bizim kanamalarimiz olcakki ben kizken bile adette bebek bezi kullanmis bir insanim.. onun disinda da iki tane emzirme sutyeni alirim kendime. Listem var eksikler olursa ekleyecegiz yine :) uzun yazdim kusuruma bakmayinn