• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hayırlı cumalar. Kilo konusundan acayip muzdaribim. Her hafta bir kilo alıyorum. Normal değil biiliyorum aslında çok da aşırı yemiyorum ama doğuma yuvarlanarak giricem bu gidişle. Sizde de bu durumda olan var mı?
Çok guldum ya yuvarlanarak gidicem demissin ya :) Bende iyi gidiyorum neredeyse 12 kilo almisim su anda 58.bucuk kilo olmusum bakalim yarin doktor ne diyecek. Esas kilo 6aydan sonra aliniyormus birde:eek:

Kızlar deterjanlardan konuştuk da peki bebişlerin odası yavaş yavaş kuruluyor.temizlikte neler kullanmayı düşünüyorsunuz?
Arap sabunu iyidir :) Birsey koymaya gerek yok ki odasini sirkeli suyla silip havalandiririz nazara karsida iyi sirke hemde mikrobu kiriyor kokulu birseyle silinmez zaten .

Hamilelik depresyonu diye bir sey varsa dun aksam ihtibariyle girdim sanirim. Yemek temizlik hicbir sey yapasim yok. Kimseyle konusasim yok. Yaptigim hicbirseyden zevk almiyorum. Is yerinden kacmak istiyorum. Aglamak istiyorum neden yok aglayamiorum mizir mizir mizirdaniyorum. Biri kalbimi eline almis sıkıyor sanki. Dogum yapmak istemiyorum. Cocuk sahibi olmak istemiyorum. Sonsuza kadar uyumak istiyorum ama ölmekten de cok korkuyorum. Bir anda geldi bu duygular adet oncesi pms gibiyim. Ozamanlar da intihari dusunecek kadar sert gecerdim neyseki yilda 2 kez falan regl oldugumdan cok dert degildi. Simdi sindim bir koseye bu duygularimin gecmesini bekliyorum. Insallah en kisa surede gecer. Ozellikle bebekle ilgili kisimlari.:(

Kızlar deterjanlardan konuştuk da peki bebişlerin odası yavaş yavaş kuruluyor.temizlikte neler kullanmayı düşünüyorsunuz?
geçen bebek fuarında e bebekte oda temizliği için bir ürüne denk geldim aldım 6,5 TL idi. Amway loc gibi bişey aklında olsun canım

Bir kapı kapanır başka kapı açılır bebeğin kısmetiyle Allah'ın izniyle çok daha güzel işiniz olsun inşallah çok dert etme zaman gerek sadece herşey düzelecektir

Çok guldum ya yuvarlanarak gidicem demissin ya :) Bende iyi gidiyorum neredeyse 12 kilo almisim su anda 58.bucuk kilo olmusum bakalim yarin doktor ne diyecek. Esas kilo 6aydan sonra aliniyormus birde:eek:
Ben bide kilolu hamile kaldım. bugün tartıda 89 u gördüm. Allah'tan boyum uzun çok belli etmiyor ama doğuma kadar 3 haneli rakamlara geçmekten çok korkuyorum.Umarım doğumdan sonra kolayca veririz fazlalıkları

Bende çok acıkıyorum sanki artık :( siz ne kadar ne yediniz bugun mesela sorması ayıp:)

O ıslaklık oluyor bende de terlemiş olamaz mısın , ben terliyorum yatakta işemiş gibi oluyor habire yıkanıp duruyorum

Ben genel temizlikte temizlik suyuna bi kaç damla koyuyorum zaten uçucu olduğu için farkedilmiyor bile leblemin odasında da aynı taktiği uygulamayı düşünüyorum :KK46:
canım bende normalde Anway loc kullanıyorum gerçekten çok doğal bende normalde egzama vardı Anway ürünleri sayesinde ellerim hiç yara olmuyor. Tabi aynı zamanda sirke ve karbonatta kullanıyorum. İkisi ile de yaparım odasının temizliğini

selam kızlar, pek giremedim bu ara ama yazdıklarınızı okudum .... benimde oluyor arada nemli çamaşır, farkında olmadan bence akıyor diye düşünüyorum idrarımız...:KK48: iki yudum su içsem koşa koşa wc ye gidiyorum...

Ben bide kilolu hamile kaldım. bugün tartıda 89 u gördüm. Allah'tan boyum uzun çok belli etmiyor ama doğuma kadar 3 haneli rakamlara geçmekten çok korkuyorum.Umarım doğumdan sonra kolayca veririz fazlalıkları

Canım bende son 2 haftadır çok kilo aldım anlamadım yemem içmem aynı ama yağ depoluyoruz heralde,son tartıldığım kiloya göre 2 kılo daha almışım, kontrol 1 nısanda bakalım ne diyecek dk? kızacak gıbıme gelıyor açıkcası :KK45:

Bende çok acıkıyorum sanki artık :KK43: siz ne kadar ne yediniz bugun mesela sorması ayıp:)

sanırım aranızda en saglıksız beslenenı benım :( sabah evden cıkarken yarım dılım ekmek recellı peynırlı ekmek. ıse geldıgımde patateslı gozleme, öğlen şehriye çorbası, şimdide yeşillikli salata, akşamada kayınvalidemdeyım ne yıyebılırsem artık :)

M mer_4260 hadi gözün aydın bizimki de yarın inşallah bizde güzel sonuç alırız
Saol tatlım darısı sana inşallah sende güzel sonuçlar alırsın ama ben zaten kalbimden hiç kotu birsey gecirmemistim gebeligimde normal yaşantimdan inanılmaz rahatım çok enteresan evham yapmıyorum pimpiriklilik seviyem sıfıra yakin

Back
X