• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ben artık nefesimi yetiştiremiyorum 3 ay nasıl biter...ilk hamileleyimde özel ders veriyordum öğrenciler beni sinizden nefes nefese kalıyor sanıyorlarmış....şimdide kızım ne oldu anne hastamısın diyor....kızım artık uyumadan önce kardeşini uyuytuyor okşayarak karnımı sonra kendi uykuya geçiyor...ilk gebeliği olanlar şükredin halinize o koca göbüşle kızımın yanında yatıyorum ne dönebiliyorum ne ay vah diyebiliyorum annelik zor iş ilkkinde kocamı yatırmazdım yanımda dönemiyorum git diye şimdi kızımla tek kişilik yatakta yatıyorum...canları sağ olsun canım annem diyeşi var ya o herşeye değer
Bende aynıyım çok kötü oluyorum alşamları karnım çatlayacak kadar acıyor sanki yırtılıyır göbek deliğimin oralar hareket edemiyorum nefes alamıyorum ben oğlumu giydirip öpüyorum babasıyla yatıyor çok dönerek yatar ben tekmeler zaten kendi de bildiğinden yatalım diyemiyor korkuyor :)

günaydın kızlar. benim gibi uykusu bir kaç kere bölünen ve sabahın köründe ayağa dikilen var mı aranızda ?
Her gece 2 de ve 4 de uyanmak şart oldu bana , yer etti beynimde sanki illaki o saatlerde kalkıyorum ve uyuyamıyorum :(

Günaydın kızlar yarın oğlumun bir yaş günü allahım bir yıl bitti . Geçen yıl bu zamanlarda ona kavuşacakmıyım kucağıma alacakmıyım tarıfsiz duygular korku heyecan hepsi bi aradaydı .. o gece hiç mi hiç yatmamıştım sabah gittiğimizde şaşkın bakışlarımda doktorum yakalamıştı beni iyimisin demşti :) şimdi ikincisi yolda :KK70:

Kızlar cıktım hastaneden cok sukur sekerım cıkmadı gelsin tatlular borekler :spor::21::KK6: ama demirim dusuk cıktı ılacımı daha duzenlı kullanmam lazım duzensız kullanıyodum kabız yapıyo dıye. Kızım da 816 gr yaklasık 35 cm olmus :KK46: dr gayet ıyı dedı. Darısı bekleyenlerın basına :dua:

Kızlar cıktım hastaneden cok sukur sekerım cıkmadı gelsin tatlular borekler :spor::21::KK6: ama demirim dusuk cıktı ılacımı daha duzenlı kullanmam lazım duzensız kullanıyodum kabız yapıyo dıye. Kızım da 816 gr yaklasık 35 cm olmus :KK46: dr gayet ıyı dedı. Darısı bekleyenlerın basına :dua:
Gözün aydın demir ilacı ne kullanıyordun benimki de çok kabızlık yapıyor ama şart kullanman

Gözün aydın demir ilacı ne kullanıyordun benimki de çok kabızlık yapıyor ama şart kullanman
saol canım. gyoferon kullanıyorum dr duphaloc la beraber kullan dedı. demiri alman şart diyince tırstım artık mecbur aksatmadan içicem..

benim bebeğimde kız tatlım o yuzden bu rengi begendım ayrıca bu tonlara yakın alt ust seklınde de alıcam ama ben henuz siparıs vermedim bu sitede 125 tl . bu arada sen hangi beden aldın canım boyun ve kılona gore tabı
Bedenim hamilelikten once small du.yine small aldim tam oldu boyu biraz uzun geldi terziye verip kisaltmayi dusunuyorum

meraba kızlar. benim demir yükselmiş bir ayda çok şükür maltofer kullanmaya devam ediyorum. ıspanak ve et yemeyede devam ediyorum galiba işe yaradılar. inşallah tiroidimde düşer ve şeker yüklemesinde de şekerim çıkmaz.. haftaya cumaya randevu aldım şeker yüklemesi için. şekerden çok aç nasıl dayanacağımı düşünüyorum :(

Merhabalar bende simdi kızımı görüp geldim. Çok şükür herşeyi normal. 860gr 32cm. Bi şikayetin var mi dedi kasiklarimda baski var bazen çok ağrıyor dedim bak bebeğin ayakları kasiklarina dönük başı hâlâ yukarıda baski hissetmen normal dedi. Seker yuklemesi istemiyorum dedim. Zaten bende gerek duymuyorum gayet iyi hwrseyin dedi. Çalışıp caismadigimi rapor isteyip istemediğimi sordu simdilik istemiyorum dedim. 3 hafta sonra kan uyuşmazlığı için igneye çağırdı simdilik bu kadar :KK66: ha birde nisan 1 şakası yaptı doktorumuz masallah kıpır kıpır oglumuz yağız bi delikanlı olacak deyince esimle aynı anda oglumuz derken dedik sonra gülerek şaka şaka prensesimiz geliyor dedi :KK70:

Günaydın kızlar. Nasılsınız epeydir okudum ama yazamadım. Daha hiç birşeyim hazır değil ama ben çok rahatım kendimi tanıyamaz oldum :D bez konusuna sardım bir haftadır hazır bez almak istemiyorum hiç ama iki paket aldık içim hiç rahat etmedi derken yeni nesil yıkanır bezleri buldum onu araştırıyorum en son örnek için akiexpres den sipariş verdim. Tüm detayları öğrenince arkadaşım dikecek babynest emzirme önlüğü falan da dikiyor şimdi bana hatta petleri de ona diktirecegim

Pijama konusuna gelince hastane çekimi ya da farklı birşey olmayacak bizim pijamalarim var yeni yeni babam da bir tane yeni getirmiş önden düğmeli geçen sene aldığım var annem de emzirme için olandan almış. Gecelik zaten giyemem ama elbiselerim var onları alırım yanıma

uykusuzluğa bi çare lazım yaa .. var mı bildiğiniz bir şeyler acaba? melisa çatı falan içilebilir miki?
Canım benim doktorum tüm bitki çaylarından 1er kupa içebilirsin demişti eğer uyutacaksa iç bence ben her gece 2 fincan ıhlamur çayı içiyorum

Kizlar öksürüğü azaltmak için doğal neler yapabiliriz.acil cevap bekliyorum .bir tutumu geçmiyor.

Kizlar öksürüğü azaltmak için doğal neler yapabiliriz.acil cevap bekliyorum .bir tutumu geçmiyor.

canım öksürükten ben de çok çektim alerjik oluyo benim her kış öksürüyorum. ama bu sene kayınvalidemin yaptığı karışımı uyguladım gectı canım. Organik bala tereyag ve dovulmus cevız katıp karıstırıp kullandım sabah aksam. Ben kestane balı tercıh ettım.

Normal pijama almaya kalksak bile koca gobegimiz bizi ele verecek malesef... :KK43: Bu arada hamile kulodu trendyolda ve hepsiburada bi nebze daha uygun. Hepsi buradada 7 tlye var birkac tane alip deniycem begenirsem dogum icinde alicam
Canım ben hamile kilodu yerine A101 de satılan kilotlardan aldım hem çok büyük ben m beden almıştım hemde açılıyor çok rahat hala daha da oluyor ama ben fazla kilo almadım tabii

Kızlar bende bu gün kontrole gittim. Kızımı gördüm. 890 gr 31-32 cm dedi. O kadar normal doğum olsun diye yürüyüş yapıyorum olmayınca olmuyor kızlar. Plasentanın aşağıda olması sebebi ile normal doğum yapamayabilirmişim. Yukarı çıkabilir ama çıkmayada bilir dedi. Zaten ilk haftalarımda da plasentanın aşağıda olması sebebi ile kanamalarım vardı düşük tehlikesi demişti doktor. Bende haberler şimdilik bu kadar.

canım öksürükten ben de çok çektim alerjik oluyo benim her kış öksürüyorum. ama bu sene kayınvalidemin yaptığı karışımı uyguladım gectı canım. Organik bala tereyag ve dovulmus cevız katıp karıstırıp kullandım sabah aksam. Ben kestane balı tercıh ettım.
Sagol canim hemen deniycem.bir de su serkilaj var her öksürükte ödüm kopuyor bir sey olacak diye.

Kızlar bende bu gün kontrole gittim. Kızımı gördüm. 890 gr 31-32 cm dedi. O kadar normal doğum olsun diye yürüyüş yapıyorum olmayınca olmuyor kızlar. Plasentanın aşağıda olması sebebi ile normal doğum yapamayabilirmişim. Yukarı çıkabilir ama çıkmayada bilir dedi. Zaten ilk haftalarımda da plasentanın aşağıda olması sebebi ile kanamalarım vardı düşük tehlikesi demişti doktor. Bende haberler şimdilik bu kadar.
Masallah bebeğine canim.saglikli olsunlar da sezeryan normal yapacak bir sey yok.ben kızımda sezeryan oldum.ellbette normal olsa daha iyi.ama sezeryanla çok sorun olmuyor.

Back
X