• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

meraba kızlar. benim demir yükselmiş bir ayda çok şükür maltofer kullanmaya devam ediyorum. ıspanak ve et yemeyede devam ediyorum galiba işe yaradılar. inşallah tiroidimde düşer ve şeker yüklemesinde de şekerim çıkmaz.. haftaya cumaya randevu aldım şeker yüklemesi için. şekerden çok aç nasıl dayanacağımı düşünüyorum :KK43:

o sorun bende de vardı..ama dayandım sorun olmadı. sabah erken al randevunu ben 9da muayene için girdim.. 5 dk orda bekledim 20 geçe muayeneden çıktım. hemen açlık verdim hemşire hazırladı glikozu içtim 11.30da bitmişti ama çok acıkmıştım o ayrı. şeker içtiğin için açlığı ilk saat zorlanmadım. son saat artık başladım hissetmeye.. hemen yedim sonrasında. gün boyu doymak bilmedim o ayrı :D

o sorun bende de vardı..ama dayandım sorun olmadı. sabah erken al randevunu ben 9da muayene için girdim.. 5 dk orda bekledim 20 geçe muayeneden çıktım. hemen açlık verdim hemşire hazırladı glikozu içtim 11.30da bitmişti ama çok acıkmıştım o ayrı. şeker içtiğin için açlığı ilk saat zorlanmadım. son saat artık başladım hissetmeye.. hemen yedim sonrasında. gün boyu doymak bilmedim o ayrı :KK70:
İnşallah benimde kolay geçer yanima annemi alicam :)

kızlar lohusa pijamalarınıza bayıldım. ben ilk doğumda iki tane almıştım. birini doğum yaparken giymiştim. gecelikti. batmıştı doğumda. diğeri de iç gösterendenmiş, fark etmemişim. epey de para vermiştim. sonra attım gitti. şimdi daha ucuza gecelikler almayı düşünüyorum. hastanede yatarken ziyaret saatine yakın giyerim bi tane güzel alıp.

kızlar lohusa pijamalarınıza bayıldım. ben ilk doğumda iki tane almıştım. birini doğum yaparken giymiştim. gecelikti. batmıştı doğumda. diğeri de iç gösterendenmiş, fark etmemişim. epey de para vermiştim. sonra attım gitti. şimdi daha ucuza gecelikler almayı düşünüyorum. hastanede yatarken ziyaret saatine yakın giyerim bi tane güzel alıp.
Secret51 canım sen kişisel bilgilerinde doğum zamanı bilgini girmedin mi?Hamilelik takvimin görünmüyor

Ben bebegımı cok asagıda hıssedıyorum bır de asagıya dogru vuruyor hep canım cok acıyo bukadar acıtması normal mi daha kucuk deıl mi neden boyle oluyor acaba

Kızlaaaarrrrrr bugün kızımın odasını aldık aslında ev sorunumuz olduğu için kararsızdık ama bugün indirim vardı, karı-koca kaptırdık kendimizi ne bulduysak aldık.. odamız, karyola yanına küçük yatağımız, duş için gerekli olan malzemelerimiz, yatağımız, nevresim takımımız, hastane çantamız,havlular..hepsini aldık.. önümüzdeki ayda arabasını, seyahat gereçlerini alcaz... sonrada benim için gerekli olan giyim bişeyler alcaz.. Rabbim İnşaAllah sağlıkla kullanmayıda nasip etsin.. darısı almayan arkadaşların başına..

Ben bebegımı cok asagıda hıssedıyorum bır de asagıya dogru vuruyor hep canım cok acıyo bukadar acıtması normal mi daha kucuk deıl mi neden boyle oluyor acaba

ayakları aşağıdadır mutlaka ondan öyle canını acıtıyordur. bazen benim de çok canımı acıtıyor. acıtması normal

Kızlaaaarrrrrr bugün kızımın odasını aldık aslında ev sorunumuz olduğu için kararsızdık ama bugün indirim vardı, karı-koca kaptırdık kendimizi ne bulduysak aldık.. odamız, karyola yanına küçük yatağımız, duş için gerekli olan malzemelerimiz, yatağımız, nevresim takımımız, hastane çantamız,havlular..hepsini aldık.. önümüzdeki ayda arabasını, seyahat gereçlerini alcaz... sonrada benim için gerekli olan giyim bişeyler alcaz.. Rabbim İnşaAllah sağlıkla kullanmayıda nasip etsin.. darısı almayan arkadaşların başına..

Hayırlı olsun güle güle kullansın minik kuş

Hayirli olsun gule gule kullansin saglikla gelsin minigin ;)
Tek seferde hepsi bitmis ohh ..

İki gündür dolaştım bir şey bulamıyorum.Ne çok spor ne çok dantelli arada bir şey bakıyorum.Kare yakalı yarım kollu,emzirmede zorluk çıkartmayan.Bondy nin ürünlerini buldum bir yerde beden yok bu sefer de.İnternetten alacağım.

14ee1947-c27f-4aaa-8c45-99ad17f60fcb.jpg
bunu almıştım kırmızı kırmızı:)
Kırmızı güzelmiş ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum,iddialı :)

Kırmızı güzelmiş ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum,iddialı :)
Millet ne der demezsen istedigini yapar ve giyersin ;)) Ve en guzelini yaparsin. Bir tane de sade aldim. Ikisini de goturecegim hastaneye. Bu kirlenirse onu giyerim dedim. Akıl veren cok oldu ben sormadan. Beyaz, ekru yakisiyor dediler. Ben kirmizi ve pembe aldim. Onlari begendim.

Bebişlerini gören arkadaşlar, testleri iyi çıkan arkadaşlar gözünüz aydın. Ben de bugün bebisime birkaç parça bişey aldım lcw den.3 lü kolsuz çıtçıtlı badi,2 li ayaklı alt, bir de 5 li mendil, kendime de siyah esofmanla bi bluz aldım. .

Back
X