• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlarimmm insallah herkes iyidir..teyzoslari sukur rabbime bizde iyiyiz..biraz keselerdeki sular artmis..sekeri tamamen kestim sadece meyvelerden alicam.
Demir ignedi olmaya baslayacagim..
Masallah bizim grupta erken dogum yasayan yok ama faceden takip ettigim grupta kizlar 27-28 de basladi erken dogum telaslarina bugun dr.umuz 5 hafta sonraya hazirlikli ol dedi insallah suyum gelmezde bebisler biraz daha gelisim saglarlar icimde bakalim bizim ilk bebisimiz kimden gelicek :p
Son donemecte cok dikkatli olmak gerekiyor kizlar fazla ayakta kalmamak vucudu cok yormamak gerekiyormus dr um herseyini yavastan hazir et dedi.
Sagolsun annemle oldugum icin herseyimizi yikadik utuledik sizlerde utu yaparken cok dikkat edin ister istemez sicakla fazlaca temas oluyor kaynar suyla yikanmayin.
Ben banyodan sonra kasinti tuttugunu soyledim dr.um fazla dus jeli vs kullanma sadece 1 kere sacini yika ve cik dedi suya bile alerji gelisebiliyormus.
Kisacasi 1.100kg 32 cm civari bebislerim Allaha sukur
Hepinizden guzel haberler bekliyoruz ve opuyoruz hepinizi :))
Masallah 1kilo oldumu ya ☺ Ne guzel 2 kilo mu simdi senin minnaklar .. Saglikla gelsinler benimde bu aralar hep aklima geliyor erken dogum kizimda asagida hic yukari cikmadi korkuyorum wallahi :)
Ikizlerin erken gelme olasiligi yuksek ama tek olanlardanda erken gelen cok oluyor yormayin kendinizi kizlar gelmesinler erkenden ..
Benim bel agrim cok oluyor artik odasi gelse kizimin hemen silip yerlerstirecegiz herseyi tamamlayacagim ne olur ne olmaz hazir olmak lazim artik yvastan..

Eki Görüntüle 1976778
mayhosmelek mayhosmelek bunu aldım cibinliğini de kendim yapacağım için bunu da ortasına asıcam.
Kızlar ben bebek müzikleri dinletmek yerine yigenimin bebekliginde seçip sakladığım klasik muzikler vardı onları dinleticem uykuya dalması mama yemesi hatta gaz çıkarırken duyduyu sesler sayesinde sakinlesiyor ve ne yapması gerektigini biliyor gibiydi yigenimi de ben büyüttüğüm için ondan kalan tecrübeleri inşallah kızımda da uygulayabilirim.
El yapimi olan her sey cok degerli ve anlamli benim icin.Cok guzelmis ve islevsel,bebegin ihtiyacini karsilar.Klasik muzigi simdiden dinletiyorum.Ben de severim,dinlerim.Baby Einstein serisinden bahsediyorlar oyuncaklarda.Klasik muzik dvdsi de varmis.Sen kendin olusturmussun.Ben oyuncak arastirmaya baslamadim daha en sona biraktim.Oyuncak konusunda abartmayacagim.Bebegin cok uyaran almasinin iyi olduguna inanmiyorum.

Bugun trendyola da gelmisti donenceler bakin isterseniz hosunuza giden birsey olabilir belki ;)

Canım inşallah 36. haftadan sonra yaparsın doğumunu.O kadar yaklaştı mı ya çok heyecanlanıyorum.Benim de 2 Mayıs evlilik yıldönümüm.Kapadokya'ya gitmek istiyordum ama ayakta kalmak tehlikeliyse İstanbul içinde bir şeyler yaparız artık dr a sorarım.
Evet canim heyecanli bekliyislerimiz baslayacak bundan sonra insallah canim tum bebekler zamaninda gelir ikiz ya cok beklemez diyor dr.um ama yinede su mu patlamaz biterslik olmazsa bende gidip erkenden aldirmam beklerim.

Ellerine saglik,100 tane kuzu bitti mi?
Ayy 100 tane değil :KK49: 50 tane yapicam ama 20 tanesi bitti henüz.iplerim istanbuldan gelecek onlari bekliyorum. :)
Ya çok güzel olmuş matbaada mi çıkarttın cnm bir ara tüm yaptıklarını atarmısın maşallah çok güzel çalışmalar yaptin
yok canım ne matbaası fotoğraf kağıdı aldım evdeki yazicidan çıktı aldım.tasarimi da kendim yaptım.normalde 50 tanesi 10 tl ama ben 50 tane fotograf kağıdını 4.5tl ye aldim hepsiburada dan :halay:

Masallah 1kilo oldumu ya ☺ Ne guzel 2 kilo mu simdi senin minnaklar .. Saglikla gelsinler benimde bu aralar hep aklima geliyor erken dogum kizimda asagida hic yukari cikmadi korkuyorum wallahi :)
Ikizlerin erken gelme olasiligi yuksek ama tek olanlardanda erken gelen cok oluyor yormayin kendinizi kizlar gelmesinler erkenden ..
Benim bel agrim cok oluyor artik odasi gelse kizimin hemen silip yerlerstirecegiz herseyi tamamlayacagim ne olur ne olmaz hazir olmak lazim artik yvastan..
Aynen canim erkenden isleri bitirmekte fayda var insallah tam zamaninda gelir kuzucuklar evet teyzesi 1+1 2 yi gectiler birazda onden gidiyorlar rabbim bundan sonrasini hayirli eylesin..
Bugun minis bir kediyi annedi terk etmis kordon bagi bile duruyordu esimle dayanamadik veterinerlik hizmetlerine verdik ne agladim sut verdik nasil iciyor ayy iclerim acidi pis annesi birakip gitmis :(
Neyseki emin ellere verdik aksamustunden beri pek duygusala bagladim bizimkilerde boyle anneye bagli olacak :)

Ayy 100 tane değil :KK49: 50 tane yapicam ama 20 tanesi bitti henüz.iplerim istanbuldan gelecek onlari bekliyorum. :)
yok canım ne matbaası fotoğraf kağıdı aldım evdeki yazicidan çıktı aldım.tasarimi da kendim yaptım.normalde 50 tanesi 10 tl ama ben 50 tane fotograf kağıdını 4.5tl ye aldim hepsiburada dan :halay:
Eline saglik canim yetenekli hanimlari seviyorum :)

aksam yemekten sonra karnim sanki gogsume,kaburgama doğru baski yapiyor,sisiyor. Gazim da cok. :/

Aynen canim erkenden isleri bitirmekte fayda var insallah tam zamaninda gelir kuzucuklar evet teyzesi 1+1 2 yi gectiler birazda onden gidiyorlar rabbim bundan sonrasini hayirli eylesin..
Bugun minis bir kediyi annedi terk etmis kordon bagi bile duruyordu esimle dayanamadik veterinerlik hizmetlerine verdik ne agladim sut verdik nasil iciyor ayy iclerim acidi pis annesi birakip gitmis :KK43:
Neyseki emin ellere verdik aksamustunden beri pek duygusala bagladim bizimkilerde boyle anneye bagli olacak :)
masallah helal olsun senin miniklerede sanada iyi bakmissin onlara .. Ben bitaneye kilo aldiramiyorum :-/
Oyy kiyamam bizimkilerde sut icicek anne ineklerden ;) Saglikla gelsinlerde artik ne zaman gelirlerse 30 haftayi gecmeden kimse gelmesin aman aman ;)

masallah helal olsun senin miniklerede sanada iyi bakmissin onlara .. Ben bitaneye kilo aldiramiyorum :-/
Oyy kiyamam bizimkilerde sut icicek anne ineklerden :KK66: Saglikla gelsinlerde artik ne zaman gelirlerse 30 haftayi gecmeden kimse gelmesin aman aman :KK66:
Canim ben protein agirlikli besleniyorum karbonhidrati tamamen kestik kasar peyniri muz sut bebege yaradigi soyleniyor dene istersen..tavuk etini cok tavsiye etmiyor dr kirmizi et ve onun yerine gecen bakliyatlari ozellikle oneriyor

aksam yemekten sonra karnim sanki gogsume,kaburgama doğru baski yapiyor,sisiyor. Gazim da cok. :/
Canim bebisler yavastan yukariya dogru cikmaya basliyor midemiz yer degistiriyo sanirim :)) birde tatli cok yersen cok sis ve sert olurmus gobegin sonlara dogru kaburgalarin agricagini soylemisti dr.sirt agrisi vs

Back
X