• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bebisler yavastan yukariya dogru cikmaya basliyor midemiz yer degistiriyo sanirim :)) birde tatli cok yersen cok sis ve sert olurmus gobegin sonlara dogru kaburgalarin agricagini soylemisti dr.sirt agrisi vs
tesekkur ederim. iki saat sonra falan normale döndüm. Bebek de cok hareketliydi zaten. Herhalde yemek siskinlik yapiyor, karnim geriliyor

tesekkur ederim. iki saat sonra falan normale döndüm. Bebek de cok hareketliydi zaten. Herhalde yemek siskinlik yapiyor, karnim geriliyor
Sik ve az yemek gerekiyor canim bana kalp carpintisi yapiyor yemek sonralari alisacagiz artik sistematige :))

Bende saat üçten beri ayaktayım artık uykum gelmeye başladı ancak indi karnımın şişliği

Ilk defa bugece uyudum diyebilirim 1 de yattim 3 te kalktim 3tende 6 ya kadar yatmisim dun dr git ise raporu ver derken disarida yorulmusum hepp uyusak hep uyusak :))

Günaydın kızlar ben de çok uyanıyorum gece tekrar dalmak sorun değil de tuvalete gidince bi ayiliyorum sonra uyumak zorlaşıyor rüyalarımın çoğu hastanede geçiyor :)

Günaydin. Bacak ve kalca agrisindan mahvoldum geceden beri agriyor :/ magmezyum ilacimi almadim birkac gun hemen vucut tepki verdi. Ayaktayken otururken agri yok. Yatinca basliyor ayakta mi uyucaz :(

Günaydın kızlar. Çok şükür ben daha uykusuzluk sürecine girmedim. Ama yürüyüşten sonra bel ve kalca agrisi başladı. Ben demiri ihmal ettim bu ara. Biteli 1 hafta oldu daha gidip eczaneden alamadım. Kendinize ve bebislere iyi bakın. Allaha emanet olun.

günaydın guzel gebişler yıne uykusuz gecen bır gecenın sabahına merhaba dedık kızımla:anne:agladım gece ağrıdan ve uykusuzluktan ha saat bası çiş molasını soylemıyorum bıle ve ıse geldık ben ayakta gezınemıyorum bu yuzden herseyuımız tamamlanmaya başladı sadece kızımın banyo kuveti el telsizi ve bezi kaldı onun dısında hersey tamam sadece yıkanıp utulenmesi kaldı dısarda bı ısım kalsın istemedim kızım yururken ayakta duruyor sanırım çunkı mıdeme ınanılmaz baskı yapıyor cuma kontrol var merak ediyorum ne alemde

:))Üstüne mi düştün :) Seninki uykusuzlukta çığır olmuş.Ben de deneyeyim otururken uyumayı :)
Sormayın ya:KK48: gündüz asla uyumayan bi insanım bütün uykumu gece alirim.Artık nasil uykusuz kaldiysam gece otururken uyumuşum ya. Işin garibi eşime anlattim ustune düştüm diye farkettmemis bile:olamaz: cok şükür dün gece guzel uyudum bi kere uyandim:işsiz:

Bu gece 6 saat uyuyabildim,6 saatin altı rahatsızlık veriyor bana.Bizim daha eksikliklerimiz var.Her gün bir şeyler yapmama rağmen tamamlayamıyorum.Bitirsem de Bursa'ya annemin yanına gitsem bir ay kalsam.Annanemiz çok iyi bakıyor bize.Bir sürü de kıyafet,pike,nevresim almış tasarım,özel dikim yapan bir butikten,bir sürü de ördürmüş.Anne gibisi yok,canım benim.Aşırı fedakar olmasını,kendini düşünmemesini eleştirirdim şimdi bakıyorum ben de öyle oluyorum.Ne görürsen o oluyormuşsun.

Günaydın annişler.. bende uyuyamayanlar kervanıdanım.. sabaha kadar sağ-sol dönüp duruyorum..kaba etlerim ağrıyor.. işin garibi doğru dürüst uyuyamama rağmen aksiyon dolu rüyamdanda geri kalmıyorum.. bugün zamanda yolculuk yapıyordum.. hahaha senarist tanıdıklarınız varsa bana yönlendirin bu hamilelik döneminde gişe rekorları kıracak film senaryoları çıkar benim rüyalardan..

Günaydın rezil bir geceden uyandık yine. Tam 8 gündür uyku yok resmen ah ah. 2 gündür kaşıntıdan da ölücem bugün cildiyeye gidiyorum. Birde üzerine mide ağrısıda eklendi sabahları. Bebeğim sanırım çok yukarı çıktı. Bu arada bizimde eksik çok az birşeyim kaldı. Odasını yapamayacağım ama eşyalarını yıkayıp ütüleme vs ay sonu gibi girişeceğim bu işlerede. Gelsin temmuz artık :(

Günaydın rezil bir geceden uyandık yine. Tam 8 gündür uyku yok resmen ah ah. 2 gündür kaşıntıdan da ölücem bugün cildiyeye gidiyorum. Birde üzerine mide ağrısıda eklendi sabahları. Bebeğim sanırım çok yukarı çıktı. Bu arada bizimde eksik çok az birşeyim kaldı. Odasını yapamayacağım ama eşyalarını yıkayıp ütüleme vs ay sonu gibi girişeceğim bu işlerede. Gelsin temmuz artık :KK43:

gunaydın canım, kasıntı ıcın gıt muhakkak canım karacıgerle alakalı bı durumda olabılır. gebelık kolestazı mı ne korkulcak bısı degıl ama aklında olsun.
ay bizim daha cok eksıgımız var. kıyafet anlamında pek bı eksık yok da banyo&bakım ve kendım ıcın almam gereken seyler var.

gunaydın canım, kasıntı ıcın gıt muhakkak canım karacıgerle alakalı bı durumda olabılır. gebelık kolestazı mı ne korkulcak bısı degıl ama aklında olsun.
ay bizim daha cok eksıgımız var. kıyafet anlamında pek bı eksık yok da banyo&bakım ve kendım ıcın almam gereken seyler var.
Korktum bende zaten o yüzden gidicem canım. Ama gebelik kaşıntısı diye birşeyde varmış bakalım kötü bişey çıkmasında. Benimde kendime alacaklarım kaldı lohusa kıyafeti bebek bakım çantası falan bakalım zamanla alırızya

merhaba arkadaşlar 15 gündür ailemin yanındaydım güzel bir tatil oldu bana yeni döndüm. sizler de iyisinizdir inşallah, uykusuzluk sitemleri olmuş malesef oluyor.. cuma günü kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır. 1 ay olacak oğlumu görmeyeli en son detaylı ultrason için gitmiştik. herkes hemen hemen hazırlıkları tamamlamış maşallah ben daha bir çorap bile almış değilim..

Ben kesinlikle son haftaya kadar çalışıcam bebeğimle daha fazla vakit gecirmek için hesaplıyorum da kalan izinlerimle beraber tam 20 hafta bebeğimle geçireceğim bi aksilik olmazsa olurda 37.haftada falanda doğum yaparsam 23 haftaya kadar evde bebeğimle olacağim bu da demek oluyor ki kizim 5 aylik olana kadar yaninda olucam bi aksilik cikmazsa böyle düşünüyorum.

canım bende son 3haftaya kadar sağlığım elverirse çalışmak işe gitmek istiyorum..kalan haftaları kızımla geçirmek istiyorum.inşallah planımız tutar :halay::KK76:

Back
X