- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Günaydın balprensesi hislerime tercüman oldun uzun zamandır doğum konusu kafamı kurcalıyor benimkisi de tüpe bebek doktorum bana direk sezeryan dedi ben de anne ve bebek sağlığını tehdit edecek normal doğuma engel olacak bir durum yoksa normal doğum istediğimi söyledim pek de hoşuna gitmedi doktorun hatta normal doğumda bulubamayacagini da ima etti bize. O kadar kötüsü hissettim ki kendimi tam son dakika olacak şeyler mi yani. Diğer taraftan da sorumluluk mu alıyorum bebeğe birşey olur mu diye de kendimize yiyip bitiriyorum resmen. Sankim normal doğumlu tehlikelisi bebeğe bişey olursa sorumluluk senin diye psikolojik baskı kuruyorlar. Benim gibi düşünen birinin daha olması mutlu etti beni bende mi bi anormallik var diye düşünmeye başlamıştım. Allah hakkımızda hayırlısıni versin
amin canım inş. bebegımı düşündüğüm için zaten normal istiyorum aslında ama sezeryanda risk yok mu hiç bir şey olacaksa Allah korusun sezeryanda da olur. dualarım hep bebegım ıcın hayırlı dogum hangısı olucaksa o olsun yönünde. diretmek istemiyorum ille de normal dığurcam dıye. benım dr basta tüp bebek oldugunu soyledıgım de normal de dogurabılırsın demıstı ama son gıttıgımızde sezeryan daha ıyı olur dedı. bazı dr lar kendı rahatları ıcın sezeryanı onerıyolar tup bebek olunca bahanesı de hazır oluyo. erekırse dr unu degıstır canım onemlı olan senın içini rahat etttiricek biriyle devam etmen seni strese sokan bi dr.la değil