• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah kizina demekki guzelligini sakliyor sizden annesi :) Benim kiz masallah hep guzel fotolar veriyor bize album yaptim onlardan :)) Belki son aylar poz verir sanada kizin :KK66:

Canım siyah beyaz resım mı verıyo yoksa renklı 4 boyutlu ultrason resmımı? benim hastanede renklı yok maalesef cok ıstıyodum bebegımın her ay yuzunun fotosunu almayı :( zaten en sonkı kontrolde de dr resım vermedı ben de konu dogumdan acılınca ıstemeyı unuttum bebısımı de cok ızlettırmedı zaten. uzun ultrasonu sevmıyo dr um :(

Merhaba kızlar bugun görüş günümüzdü :) kızım cok iyi herşey yolunda şükürler olsun yüzünü göstermedi halen resmi yok bende. Oğlumda bir sürü var.. şeker ölçümü yaptı şükür bişey cıkmadı ama idrarda enfeksiyon ve değerlerim düşükmüş.. kan ilacınıgünde üç kere alacakmışım varmı bnm gibi olan .. test sonuclarını tlf öğrenince aceleyle konuşunca pek bişey anlamadım enfeksiyon için bi ilaç verdi eşim alıp gelicek gece yatmadan iç idrarını tut dedi...
enfeksiyonu olan arkadşlar yardımcı olabilirmi.. gecen yıl oğlumda hiç bişey cıkmamıştı rahar bi hamilelikti..
Bizimde bugün görüş günümüzdü banada enfeksiyon icin verdi canım o tek kullanımlık ilactan hamileliğimin basından beri kullanıyorum ben ara ara bu sefer akıntı yoğunlugu icin ayrıca fitilde verdi birazda iltihap var demişti bendede kan seviyesi düşük cıktı günde iki olarak devam edicem bende tek kullanımlıkta olsa rahatlatır idrar yollarını gece temizler

bir şey diyeceğini sanmıyorum geçen ay 3 kilo aldım ben o zamana kadar 2 almıştım.. bu ay en fazla 1 almışımdır. birden büyüme haftalarındayız o yüzden sanırım aniden kilo alımı. bebek büyüme aşamasında suyu vs. derken bizde de artıları görünüyor. o kadar uyarısına rağmen 1 ay içinde 3 kilo aldım ses etmedi sadece çok dikkat et dedi ediyorum. sıkı diyet yapamazsın ama karbonhidrat alımını azalınca kilo alımı da pek olmuyor
Benimki diyor ya 3 haftada 1 kilo aldığımda gayet güzel demişti şimdi ne dicek bakalım.

İstanbulda oturan arkadaşlarrrr :duduk:
Bi arkadaşım hamile. Dün emineönüne gitmiş. Bi tane Han varmış. 5 yada 6 katlı diyo. Sadece lohusa ve yenidoğan içinmiş. Herşey varmış. Bir sürü lohusa pijama gecelik almış. 3lü set olanına 100 TL vermiş aynı takım nette 240 TL'ymiş. Herşey çeşit çeşitmiş. Han'ın ismini istedim. Eşine sorup dönücek bana. Haberdar ederim sizleri açık adresiyle :anneadayı:
Havuzluhan canım :) ben gittim 2 kere ama orasıda biraz pahalı geldi bana o uyguna bulmuş cidden

Selam anneler bizimde kontrolümüz vardı bugün 1274 kg olmus kızım artık gramdan kiloya terfi ettik herşey iyi dedi hatta ilk zamanlar 5temmuz cıkardı doğum tarihi sonra 3 temmuz şimdi 29 haziran cıktı öne gelmiş diye bebek haftasına göre ileri diye sevinmiştim gerçi 38 de sezeryan dedi doktorum ama tam rahatlamısken cıkarken daha önceki kaybımdan ötürü korktuğumu söylediğimde o bebekte 2 hafta gelişim geriliği vardı son geldiğinde dedi kitlendim bişey diyemedim tam cıkıcakken demişti şoka girdim sanırım eve gelince baktım ultrason kağıtlarına aralarında 2 gün ile 59 gram oynuyor onda gerilik varsa bu hamileliğin haftasıyla uyumlu demişti daha cok kafamda soru işareti oluştu olumsuz düşünmek istemiyorum ama cok korkuyorum yazıp sizide tedirgin etmek istemezdim cünkü insan duyduğu herşeyden korkuyor basına gelirmi onunda diye ama yazıp iyi bişeyler duymak istedim sanırım bazen kader diyor insan olacağı varsa oluyor neyaparsak yapalım önüne geçemiyoruz 1 dakika sonrasını bilemiyoruz ama doğuma kadar aklımı oynatmazsam iyidir

Teyzeleri sefakoy medipolde Ayşegül hanıma gttm ilk defa 3 boyutlu gosterdi kuzumu ilk defa oyle gördüm ay cok guzeldi yanaklar sismiss askiminnn tam 1 kilo olmus: ) suyum biraz fazlaymis tek.bi de babayla sana benziyo dedi cenesi falan ayni sen dedi ya cok güzel bi hismis ask yaşıyorum resmeen :))

Eklentiler

• IMG-20170412-WA0001.webp
    IMG-20170412-WA0001.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 97
Canım muhtemelen o yengeç buru
Merhaba kızlar bugun görüş günümüzdü :) kızım cok iyi herşey yolunda şükürler olsun yüzünü göstermedi halen resmi yok bende. Oğlumda bir sürü var.. şeker ölçümü yaptı şükür bişey cıkmadı ama idrarda enfeksiyon ve değerlerim düşükmüş.. kan ilacınıgünde üç kere alacakmışım varmı bnm gibi olan .. test sonuclarını tlf öğrenince aceleyle konuşunca pek bişey anlamadım enfeksiyon için bi ilaç verdi eşim alıp gelicek gece yatmadan iç idrarını tut dedi...
enfeksiyonu olan arkadşlar yardımcı olabilirmi.. gecen yıl oğlumda hiç bişey cıkmamıştı rahar bi hamilelikti..
Canım muhtemelen yengeç burcudur kızın,utangaç:)Benim oğlumun da yüzü hep ellerinde rahim duvarının arkasına falan saklanıyor :)Hareket ediyor,tekme atıyor ama yavaş yavaş.Babası karnıma dokunduğu an hareketi kesiyor,dr dokununca da.Enfeksiyon konusunda bilgim yok,belki bana da c.ertesi test yaparlar.

Doğum günleri aynı olacak yani :)Sen de az değilsin ikisine bir d.günü yapıp kurtulacaksın:)İnşallah dilediğin gibi olur.Arabalı yatak çok güzel olur.Biz de öyle düşündük bir ara.İki yıl bizim odada kalacak çünkü.Sonra cesaret edemedik :)
Canım doğacak bebeğe şimdiden arabalı yatak mantıklı değil benim beğendiklerimi oğlum beğenmedi ben kırmızı veya beyaz istedim oğlum inatla mavi araba istedi ve kendine seçtirince birazda almaya niyet edip bekletince daha kıymetli oluyor şimdi arabalı yatak için para topluyor ;)

Selam kızlar nasılsınız :KK68: idrarda enfeksiyondan bahsedilmis sanırım, üç gündür sanki bendede vardi bugun sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yaptırdım idrarda hafif enfeksiyon çıktı tek kullanımlık ilac verdi gece yatmadan önce alicakmisim inşallah faydası olur:KK23:
Birde geceleri bacak ağrısına magnezyum verdi,,,, hamilelik ilerledikce şikayetlerde fazlalasiyor sanki neyse yeterki bebisler iyi olsunda şunun şurasında ne kaldı :-)

Canım muhtemelen o yengeç buru

Canım muhtemelen yengeç burcudur kızın,utangaç:)Benim oğlumun da yüzü hep ellerinde rahim duvarının arkasına falan saklanıyor :)Hareket ediyor,tekme atıyor ama yavaş yavaş.Babası karnıma dokunduğu an hareketi kesiyor,dr dokununca da.Enfeksiyon konusunda bilgim yok,belki bana da c.ertesi test yaparlar.
Ay benimde yengeç burcu kızım olacak bizimkide göstermiyo yüzünü eliyle de kapatıyo göstermediği gibi :) ilk hissetmeye başladığımda baba elini koyardı dururdu şimdide baba haricinde biri elini koyduğunda kımıldamıyo hiç :)

Bizimde bugün görüş günümüzdü banada enfeksiyon icin verdi canım o tek kullanımlık ilactan hamileliğimin basından beri kullanıyorum ben ara ara bu sefer akıntı yoğunlugu icin ayrıca fitilde verdi birazda iltihap var demişti bendede kan seviyesi düşük cıktı günde iki olarak devam edicem bende tek kullanımlıkta olsa rahatlatır idrar yollarını gece temizler
Emfeksiyon için ağrı olması lazım değilmi benim ağrım yokki :) blkide vardır oğlumla ilgilenşyorum kucaklıyorum farketmiyorumdur..ilaç geldiğinde resmi paylaşırım..

Ay benimde yengeç burcu kızım olacak bizimkide göstermiyo yüzünü eliyle de kapatıyo göstermediği gibi :) ilk hissetmeye başladığımda baba elini koyardı dururdu şimdide baba haricinde biri elini koyduğunda kımıldamıyo hiç :)
Yellu isimiz var miniklerle urkutmeden,simartmadan,ozguven kazandirarak buyutmemiz lazim.Aslan burcu oglum olsaydi poposundan hafif iteleyip dusurecektim,"Dusenin dostu olmazmis dostum diyecektim :)"Yengece bunu yapsam travma gecirir :)Hassas bebisler onlar :)

Emfeksiyon için ağrı olması lazım değilmi benim ağrım yokki :) blkide vardır oğlumla ilgilenşyorum kucaklıyorum farketmiyorumdur..ilaç geldiğinde resmi paylaşırım..
Yok canım bendede agrı falan hiç olmadı yanma kasıntı oluyormus ama benimde hiç öyle şikayetlerim olmadı tahlillerde hep cıktı daha öncelerde munorol diye ilac kullanıyordum simdi üromisin yazmış inşallah iyi gelir içince ikimizede

Canım siyah beyaz resım mı verıyo yoksa renklı 4 boyutlu ultrason resmımı? benim hastanede renklı yok maalesef cok ıstıyodum bebegımın her ay yuzunun fotosunu almayı :KK43: zaten en sonkı kontrolde de dr resım vermedı ben de konu dogumdan acılınca ıstemeyı unuttum bebısımı de cok ızlettırmedı zaten. uzun ultrasonu sevmıyo dr um :KK43:
Benim doktor iyi izlettiriyor hatta renkli gosteriyor bize sonra siyah beyaz foto veriyor bende her seferinde renkli gosterince heralde renkli cikti verecek diyorum :)) Kizimda hic saklamiyor kendini bi pozlar veriyor agzini yuzunu tam goruyoruz simdi boyle anlattim ya gidiyormusum c.tesi kiz poposunu donup yatiyormus :))
Resim vermeyen doktorlari dovesim geliyor :KK11:

Buldum canım ama çok pahalıya
pahaliysa bosver sende ;) Daha uygununu bulursun belki yada kendin bisiler yaparsin..

Back
X