Günaydın annisler biz bugün kızımla yatak keyfi yapıyoruz babamız olmadığı için. Yine kaldığım yerden bütün yazılanları okudum. Çatlaklardan bahsetmişsiniz benimde ilk defa dün eşim farketti gobegimin altında ince bi çizgi seklinde her iki tarafındada çatlak oluşmuş bende hindistan cevizi yağı kullananlardandım. Ama engel olunamıyormuş demekki.
Iki yada 3 haftadır 67 68 kiloda çakılı kaldım sanki her sabah düzenli tartılıyorum ve tlfa not alıyorum +200-200 grlarda gitgeller oluyor hic kilo almıyorum anlaşılan. Buna rağmen kızımın hareketleri gün geçtikçe siddetleniyor ve kendini artık dışardanda belli ediyor tekme attığında bakan biri rahatlıkla gorebiliyor.
Sabah akşam cok meyve yiyorum acaba gerçekten bi zararı varmıdır kızlar. Gunde mutlaka 2 elma diger meyvelerden oluşan bi tabak hazırlayıp kahvaltıdan ve aksam yemeğinden 1 2 saat sonra yiyorum. Inşallah bi zararı yoktur.
Az önce temmuz ayının ilk annesi
T
Toprakliyagmur
ın 30. haftaya girdiğini görünce çok heyecanlandım. 25 haftada bebeği yaşayan anneler gördüğüm içinde topigimizdeki anneler adına içim çok rahat. Allah'ın izniyle bebebklerimiz bu saatten sonra ne zaman gelirlerse gelsinler inşallah bizimle beraber olacaklar. Tabi ki umudum hepimizinki zamanında gelsin. Ama düştü düşecek erken doğum oldu olacak haftaları hepimiz için geçti. O yüzden rahat bi nefes alabiliriz. Hepinize güzel pazarlar diliyorum.