• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, size bir şey sormak istiyorum. benim nabzım durduk yerde yükseliyor. bugun 137 yi gördüm. kardiyolojiyr geldim şimdi doktoru bekliyorum. aranızda buna benzer şikayeti olan var mı?
Benim oldu 2-3 hafta önce canım. Doktor benide kardiyolojiye yönlendirmişti ama ben takip etti 3.günden sonra geçti şükür. İnşallah birşey çıkmaz canım

Kizlar tek tek etiketliyemedim kusura bakmayin..
Benim ikiz olusundan oturu erken dogum riskim varmis ve bu bahsettigim bebegin midemde toplanmisi gibi olan yumrular sanciymis ve bunlar erken dogumu tetiklermis..tabi ilac verdi hemen gunde 2 adet icicem 1 hafta sonra yeniden gidicem nst ye.
Cok sik hissederseniz sizde gidin ihmal etmeyin..ama esas kasilma sanci dedigi 5 sn kadar tum karin bolgesi alt ust heryerin kaskati kesilmesiymis..
Hakkimizda hayirlisi artik hepimiz birsekilde sona yaklasiyoruz bebislerin suratlari dahada bir belirgin olmus cok tatlilardi..resimleri orda unutmusuz heyecandan :))
Ay iyi bari bi süre daha içindeler desene :) şaka bi yana bununla geçmiş olsun tatlım bolbol dinlen

Geçmiş olsun canım. Kasılma sancısını bu öğlen yaşadım. 10-15 saniye civarı sürdü. Korkunç birşey, geçene kadar sesimi bile çıkaramadım. Nefesimi nerden alacağımı şaşırdım.Pozisyonu değiştirmeye çalıştım. Sonra tüm sancı toplanıp alt tarafa vurdu beni öldürdü ve gitti. Başınıza gelirse kesinlikle bilirsiniz, lokal sertleşmeye benzemiyor. İshal krampı ve adet sancısı karışımının x 50 katı şiddetinde ve tüm karında hissedilen hali gibi bir tarif yapabilirim. Alt tarafa en son vuran ağrı ise çekiçle vajinaya tek sefer vurulmuş gibi birşey . Bunun uzun sürenini düşünmek istemiyorum.
Aynı şeyi duştayken 4 kere üstüste yaşadım nefesim kesldi olduğum yerde kalakaldım eşim zor çıkardı duştan. Geçmiş olsun canım olduktan hemen sonra soluna yat

KIzlar trendyolda birkaç elbise beğendim ama emin olamadım sizce güzellermi

Eklentiler

• IMG_7652.webp
    IMG_7652.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_7653.webp
    IMG_7653.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_7654.webp
    IMG_7654.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 82
Geçmiş olsun canım. Kasılma sancısını bu öğlen yaşadım. 10-15 saniye civarı sürdü. Korkunç birşey, geçene kadar sesimi bile çıkaramadım. Nefesimi nerden alacağımı şaşırdım.Pozisyonu değiştirmeye çalıştım. Sonra tüm sancı toplanıp alt tarafa vurdu beni öldürdü ve gitti. Başınıza gelirse kesinlikle bilirsiniz, lokal sertleşmeye benzemiyor. İshal krampı ve adet sancısı karışımının x 50 katı şiddetinde ve tüm karında hissedilen hali gibi bir tarif yapabilirim. Alt tarafa en son vuran ağrı ise çekiçle vajinaya tek sefer vurulmuş gibi birşey . Bunun uzun sürenini düşünmek istemiyorum.
gecmis olsun canim, dogum sancilari boyle mi oluyor acaba, korktum. :(

Kizlar pazar gunu 23 Nisan. Okulda program var. Sabah 9 dan bir bir bucuga kadar surer. Yorucu ve stresli oluyor. Hic gitmek istemiyorum. Doktorumla konusup istirahat mi kullansam. 5 senedir hep gittim bu sene de beni idare ediversinler. Dogruca mudurle konusup doktorum istirahat etmemi soyledi mi desem. Offff cok karisik duygulardayim. Sizce ne yapayim.
Bizim de pazar onda ben de gölgede oturmayı düşünüyorum sadece. Bir görevin yoksa git bence sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Aynı şeyi duştayken 4 kere üstüste yaşadım nefesim kesldi olduğum yerde kalakaldım eşim zor çıkardı duştan. Geçmiş olsun canım olduktan hemen sonra soluna yat
Sağol canım, sana da geçmiş olsun kolay değilmiş hakikaten.

KIzlar trendyolda birkaç elbise beğendim ama emin olamadım sizce güzellermi
Hepsi güzel canım, özellikle 1 ve 2. elbiseye bayıldım.HoppaBu modeller çok kullanışlı oluyor.Tr. de olsam şuan şipariş verirdim. Kilo al veya karnın istediği kadar büyüsün hep rahat. Şubattan beri hep elbiseler giyiyordum, (kışlıkları da çorap ve botla stil duruyor) eşimin ısrarıyla ismi lazım değil bir markadan 4 tane hamile pantolonu aldım 2 hafta geçmedi pantolonlar sıkmaya başladı. Elbise ne güzel al Doğuma kadar idare eder karnını sıkmadan giyebilirsin. Çok da şıklar bunlar üstelik. :KK200:

Ne mutlu sana Allah bozmasın kuzum :) benim kocam benden pimpirikliydi medipolde 2-3 doktor denedik beğenmedik bu hastane baya içine sindi. DOktorumuda çok beğendi ve özellikle eşim erkek olsun istedi. Oda benim gibi erkek doktorların daha anlayışlı olduğunu düşünüyor
Benim kocam ben erkek doktor istemem kıskanırım diyordu ben kızdırmak için ben erkek doktor arıyorum diyordum ama şimdi doktor teyzemizden çok memnunuz ;)

Ne mutlu sana Allah bozmasın kuzum :) benim kocam benden pimpirikliydi medipolde 2-3 doktor denedik beğenmedik bu hastane baya içine sindi. DOktorumuda çok beğendi ve özellikle eşim erkek olsun istedi. Oda benim gibi erkek doktorların daha anlayışlı olduğunu düşünüyor
Benim kocam ben erkek doktor istemem kıskanırım diyordu ben kızdırmak için ben erkek doktor arıyorum diyordum ama şimdi doktor teyzemizden çok memnunuz ;)

Kizlar hastanede doğumla ilgili kimle konusuyosunuz? Yani ben sordugumda genel yatış işlemleri yapan birime yönlendirdiler.dogumla ilgili genel bilgi istedim.sezeryan 1100 normal dogum 800 dedi baska da bisey demedi :KK70: ben de zaten ameliyat icin gittigimden fazla konuşamadım.tekrar gidip konusucam ama dogru düzgün bişey yaptıklarını hiç sanmıyorum...
Canim ucret kismini sekreterlerle konustum oda konusunu getirilecekler vs kadin dogum bolumunun sorumlu hemsiresiyle konustum.genelde dogum fix fiyat zaten

Ayyy korktum baya belirgin oluyor demekki anlattigina gore :oha:aman dikkat et canim tekrarlarsa dr git bak ben bir ilac ictim baya rahatladim sabahtan beri

hadi yaa. senin de çokmuş. holter takılacak yarın. cumaya öğrenirim bakalım.
Canim benimde nabizim cok cikiyor hizli hareket etmemek aniden kalkmamak cok mideye yuklenmeden az ve sık yemek yemek biraz rahatlatiyor ;)insallah normal cikar sonucun

Back
X