- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
- 108
Canim istirahat al yorma kendini anlayisla larsilarlar benceBu ara cok sinirliyim zaten. Herseye kizma potansiyelim var. 32.hafta gelse de herkes benden kurtulsa diyorum:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim istirahat al yorma kendini anlayisla larsilarlar benceBu ara cok sinirliyim zaten. Herseye kizma potansiyelim var. 32.hafta gelse de herkes benden kurtulsa diyorum:)))
teşekkür ederim. çok güzel şeyler var gerçekten. ince penye yelek bulamadım bi yaa. sen gördün mü herhangi bir mağazada?Iyi gunlerde giysin canim hepsi birbirinden guzel :)
Normal oldugunu soyledi drum.buarada tansiyon takibide yaptim onlar iyi geldi.kalbimede bakti dr doppler birsey cikmadi holterde demislerdi ama tansiyon takibim normal gelince yapmadik.fazladan kalp atiyor iste vucuda fazla geliyor :))sagol canım. yemekten sonra benim de öyle oluyor. neden böyle oldu anlamadım.
Amin canim insallah son zamanlarda yakin takipte olacagiz sanirim bir gittim ntsde bir suru hamisAy iyi bari bi süre daha içindeler desene :) şaka bi yana bununla geçmiş olsun tatlım bolbol dinlen
seker yuklemesi yapmayan, yaptirmayi dusunmeyen var mi? aclik tokluk şekerine mi baktirsam sadece diyorum. çok kararsızım.
Canim ozdilekten aldim ben ince yelek yazlik rahatca giydirilir.birde ebebekte gordum gecen haftateşekkür ederim. çok güzel şeyler var gerçekten. ince penye yelek bulamadım bi yaa. sen gördün mü herhangi bir mağazada?
canım ben normal doğum yaptım. bu bahsettiğin şey sancı değil..Geçmiş olsun canım. Kasılma sancısını bu öğlen yaşadım. 10-15 saniye civarı sürdü. Korkunç birşey, geçene kadar sesimi bile çıkaramadım. Nefesimi nerden alacağımı şaşırdım.Pozisyonu değiştirmeye çalıştım. Sonra tüm sancı toplanıp alt tarafa vurdu beni öldürdü ve gitti. Başınıza gelirse kesinlikle bilirsiniz, lokal sertleşmeye benzemiyor. İshal krampı ve adet sancısı karışımının x 50 katı şiddetinde ve tüm karında hissedilen hali gibi bir tarif yapabilirim. Alt tarafa en son vuran ağrı ise çekiçle vajinaya tek sefer vurulmuş gibi birşey . Bunun uzun sürenini düşünmek istemiyorum.
canım izmirde misin? ben burda inciraltında diye biliyorum. bi bakiyım ben oraya. sağolasınCanim ozdilekten aldim ben ince yelek yazlik rahatca giydirilir.birde ebebekte gordum gecen hafta
canım saatine bak saatte 7 kere olması sıkıntıymısBugun biraz fazla ayakta kaldim pazara gittim yattim yatali. Yaklasik yarim saattir karnim kaskati oluyo düzeliyor tekrar oluyor
5 6 kere oldu kuzum col yoruldum diye oldu belki de dua edin gecsin insallahcanım saatine bak saatte 7 kere olması sıkıntıymıs
Hmm sorumlu hemşireyi bulmak lazım demekki bidahaki gittiğimde detaylıca sorayım canım.çok sağol :)Canim ucret kismini sekreterlerle konustum oda konusunu getirilecekler vs kadin dogum bolumunun sorumlu hemsiresiyle konustum.genelde dogum fix fiyat zaten
İkiz annesiiii nasılsın en büyük sorunun bu olsun ne olcak kasilmayi şimdi okudum çok geçmiş olsunAh ah aklima ne diyim normalde hayatta degistirmem gittigim yeri dun degisik bir akinti gelince kostur kostur gittim.ahh cok pismanim lazer yaptirmadigima en kisa zamanda cozucem onu emzirme olayindan sonra
Stres panik yapma canım stres yaptıkca daha cok olur dediğin gibi yorulduğun icin olabilir belki gaz vardır oda sıkıstırıyodur magnezyum kullanıyormusun yada soda falan içsen ılık bi duş alsan belki vücudun rahatlar iyi gelir benimde şuan oluyor doktorum korkma 6-7 kere olucak demişti5 6 kere oldu kuzum col yoruldum diye oldu belki de dua edin gecsin insallah(
Bi ılık duşa girsem iyi gelir benceStres panik yapma canım stres yaptıkca daha cok olur dediğin gibi yorulduğun icin olabilir belki gaz vardır oda sıkıstırıyodur magnezyum kullanıyormusun yada soda falan içsen ılık bi duş alsan belki vücudun rahatlar iyi gelir benimde şuan oluyor doktorum korkma 6-7 kere olucak demişti
Canımsın çok teşekkür ederim. Sorma benimde pantolonlar hemen sıkmaya başlıyor. Bedende bacakta göbek kısmında sıkıntı yok ama tam kasık kısmından azıcık sıksalar ben nefes alamıyo gibi hissediyorum. Normalde kemer bile takamam boğulacakmışım hissi verir bana. Tayt ve elbise candır ciddenHepsi güzel canım, özellikle 1 ve 2. elbiseye bayıldım.Bu modeller çok kullanışlı oluyor.Tr. de olsam şuan şipariş verirdim. Kilo al veya karnın istediği kadar büyüsün hep rahat. Şubattan beri hep elbiseler giyiyordum, (kışlıkları da çorap ve botla stil duruyor) eşimin ısrarıyla ismi lazım değil bir markadan 4 tane hamile pantolonu aldım 2 hafta geçmedi pantolonlar sıkmaya başladı. Elbise ne güzel al Doğuma kadar idare eder karnını sıkmadan giyebilirsin. Çok da şıklar bunlar üstelik.
![]()
Memnunsan ne ala canım. Erkek olduğu için kendimde şunu keşfettim çok naz niyaz pimpirirk yapamıyom doktorda :) ama en büyük artısı adama ne zaman yazsam ne zaman arasam cevap veriyo şükürler olsunBenim kocam ben erkek doktor istemem kıskanırım diyordu ben kızdırmak için ben erkek doktor arıyorum diyordum ama şimdi doktor teyzemizden çok memnunuz![]()
Çok güzel dimi oda ay ya öyle açıldımki bu ay ama hepsini alasımda var :)Ben 125 olanı beğendim en rahat onu kullanırsın diye düşünüyorum
Ebebekte gördüm ben canım bi bak istersen. Jokerde de olabilirteşekkür ederim. çok güzel şeyler var gerçekten. ince penye yelek bulamadım bi yaa. sen gördün mü herhangi bir mağazada?