- 15 Ekim 2016
- 843
- 1.343
- 63
- 35
Canım her markette bulunuyor migros vs. Gibi. Şok bim a101de yok ama. Deterjan gözüne koyacaksın 1 yemek kaşığı yeterli henüz leke vs. Yok. Ben sabun tozu almadım. Omo bebekler için aldım.. Çeyrek kapak yetti :)
Etiketleri soktüm hazirladim ayirdim renk renk ama yikamadim henüz hem babasi da evde olsun istiyorum hemde dayanamiyorum biraz daha bekleyeyim :) Ben sabun tozu aldim hacisakir lavantali granullu yaziyordu. Baska da almadim biraz daha buyusun sonra konsantreye gecerim. Carrefourdan aldim ama her markette goruyorum var yani.
Hayat bana da ne istediysem ne dilediysem hep verdi. Kimsenin hayatina özenmedim hep elimdekiyle mutlu oldum. Bilmiyorum ama çok sansli hissediyorum kendimi o yuzdende istediklerim gec olur yorar beni ama olur sonunda..
Kızim da öyle oldu gec oldu ama oldu sonunda. Bir tek özendigim sey hamilelik ve bebek oldu bir hamile görunce kimbilir ne kadar mutludur simdi derdim bende olmayan baskasindayken mutluluk oymus sanirdim.. Aslinda sende eksik olan baskasinda olunca onu cok mutlu saniyorsun..
Amin canim Rabbim herkese nasip etsin bu duygulari gelince kafayi sevgiden yemesem iyi :)) Sana muhtac gozunun icine bakan bir minnagi nasil sevemez insan yer yer..
Teşekkürler kizlar o marketlere bi bakaym ben

kaliteleri gayet güzel, alırken kullanıcı yorumlarına falan bakıyorum