selam kızlar, ben de kac gundur raporluydum evde dınlenıyodum. cok sukur bıseyım yok keyfı rapor aldım :) dogum ıznı ıcın son 2 hafta gun sayıyorum resmen. calısmak ıskence oldu bana bu hamılelıkte.
@balinmaz canım cok gecmıs olsun rahatsızlanan dıger tum arkadaslara. hayırlısıyla daha kotu olmadan kucagımıza alsak bebıslerımızı.
bu arada hıckırıktan bahsetmıssınız. benım bebıs de gunde 3- 4 kere hıckırıyo yaklasık 5 dk falan kıyamam hıckırırken de rahatsız oluyo sanırım daha cok hareket edıyo. benım bebısımde donmus ama dr degısebılır dıyo onemlı olan 36. haftadan sonrakı pozısyonu dıyo. o yuzden strese sokmayın kendınızı dondumu donecek mı dıye. kardesım dogumdan 1 gun once donmus. sımdı erken bunu dusunmek ıcın.
lohusa pıjaması ben de hala alamayanlardanım.
mayhosmelek
ve @Yellucum sızınkıler tarzında arıyorum ben de. ama netten degıl de gorerek almak ıstıyorum. yellu cum sen nerden almıstın emınonunden mı?
benım cok eksıgım var esım evı komple boyatalım dıyo nası yaparım onu dusunuyorum. kımse yok yanımda yardımcı olucak. calısırken de ugrasamam anca ızne ayrılınca. ramazan gelmeden halletmek lazım. onun dısında bebek ıcın ne hedıyelık ne kapı susu ne hazırlayamadım daha. cok ıs var cok zaman da yaklasıyo