Merhaba hanımlar, öncelikle soran, güzel dua ve dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Malum ikinci çocuk olunca evde bir kargaşa gidiyor, tam siteye gireyim diyorum hop bişey çıkıyor =) Bebeğim 37+1 de 3.065 gr doğdu. Bugün 10 günlük oldu çok şükür. İkinci sezaryenden korkuyordum ama hiç korktuğum gibi geçmedi, hatta ikinci gece hastanede bile kalmadan çıktım eve geçtim, kızımı çok özlemiştim ilk defa ondan ayrı kalmıştım, kendimi iyi hissedince çıkardılar. Şimdi iyiyiz Allah'a şükür, dün kontrole gittik dikişlerim ve rahim iyi durumda, bebişin biraz sarılığı var ama emzirdikçe geçecek dedi doktoru, göbeği düşmüştü önceki gün, kanama olmuştu, gümüş nitrat çubukla müdahale etti bir de iğne yaptırdı artık kanamayacak dedi. Haftaya kilo takibi için yine çağırdı biraz erken doğduğu için kontrol etmek istiyor, günlük 20 gr alması bizim için yeterli dedi bakalım nasıl olacak. Bizden haberler böyle arkadaşlar, doğum yapan diğer arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün hayırlı ve güzel ömür versin hepimizin yavrularına inşallah, doğum yapacak olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun bol bol inşirah suresini okuyun çok çok rahatlatıyor, korkmayın su akıyor yolunu buluyor =)