• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdi size bir şey söylicem ama ne kadar doğru hiçbir fikrim yok... ben karpuz çekirdeğine aşeriyorum. hergün nerdeyse 1 tam karpuzun çekirdeğini yiyorum. yaklaşık yarım kase. 3 haftada tam bir kg almış bebeğim. onun dışında yediklerim pek faydalı şeyler seğil. hatta hiç düzgün beslenmiyorum yebşkirim. internette diyorkı karpuz çekirdeği sporcuların rahatlıkla kullanacağı çok yüksek protein içeren bir şeymil. bebeklere de malum protein kilo aldırıyor... sanırım bunun epey etkisi oldu kilo almadında. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem...

Normal çerez gibi satılandan bahsediyorsun değil mi? O zaman bu yeni çıkan sek quark o da işe yarar yüksek proteinli çünkü.. ara öğün olarak bazen tüketiyorum onu merak ettim..

evet canım. kabuğuyla yiyorum. nasıl oldu anlamadım. ya kilo alma zamanına denm geldi ya da gerçekten etkisi oldu. bir araştırın bakalım siz de
Arastrdum BN canm ddgn gbi protein varmış baya içinde sporcular yiyormus kavurarak falan yazıodu

Back
X