- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Ouyy maşallah canmm oh çok sevndm kilo almış olmasına :) hayrlı dogumlar sagsalim inşallah bnde çok heyecanlıyım belki benmde cuma olur![]()
Onu biliyorum işte kuzum çıktı mı naptı haber yok sanırım çok merak ettim ya ..
Sabah daha iyi tabi ya temiz kalpli arkadaşım :) 7 gün kaldı ay yaaaa Bende saysam şimdi 10 9 8 diye![]()
Oh maşallah kızına, doğuma kadar da bi 250 alsa iyice güzelleşir :) sabah olması iyi olmuş canım, butun gun beklemek de yorar dimi, heyecanlı heyecanlı
Neden canim üzgünsun valla ben bu hafta iki huyuk bardak sut oglen yogurt ve sabah iki haslanmis yumurta yedim ekmek yemedim desem yeridir sadece sut yumurta yogurtla almis bu kiloyu..Al_pi masallah inciye. Darisi yüsrama. Bende cok uzgunum bugün.. inşallah sorunsuzca kucağına alacaksın ne güzel gün saymak ama geçmez bir hafta kafa dağıt bol bol
Insallah yüsracikta alir kuzum daha var dogmasina zaten..
Hepinize tesekkur ederim kizlar :)) En çook sevindigim o oldu ya sabah alacak hemde 8de 6da hastanede olacagim uyku sersemi heyecanda az olurAl_pi sabah olması çok güzel olmuş. Gündüz stres çekmezsinn :)) Maşallah kuzuna o doğana kadar da alır kilosunu. 3500 falan doğar kuzucukk :)

Öbür türlü ne yaparim ben o kadar saat strest bitmez diyordum ..
Darisi sizlere olsun insalalh safaklari beraber sayacagiz..