• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ramazan bayramımız mübarek olsun.. kimimiz kavuştu bayram şekerlerine ne mutlu onlara bizim içinde koklayın.. kimimizde benim gibi aynı beden de iki kalp olarak bayram geçirmenin sevincini yaşayacak; iki iken tek olduğumuz ilk ve tek bayram... İnşallah diğer bayrama kucağımızda sağlıkla olsun bebeklerimiz, çok amiiin

Şu öpme işinden bende nefret ediyorum.. hele ablam hiç laf dinlemez.. şimdiden kara kara düşünüyorum. Oğlum için bile diyorum ki rujlusun öpmeee:sinirli: ama yok dinlemiyor ha bire çocuğun yanağını silmekten bıktım:sopa: tamam büyüdü şuan ama istemiyorum yani niye ben sürekli sileyim ki çocuğumun yanağını :sinirli: en nefret ettiğim huyu da fotoğraf çekimi.. ya çek tamam yeğenin anlıyorum ama sosyal medyaya koyma diyorum yok illa ki koyuyor yetmiyor beni etiketliyor:sinirli: elli kere anlatsam bile anlamıyor. Niye anneyi dinlemezler anlamıyorum.. bebeğin de koymaya kalkacak fotoğraflarını :KK34: 8 yıldır anlatamadım bu saatten sonra nasıl anlatacağım bilmiyorum :KK34: kavga bile ettim yok anlamıyor.. umarım doğumda burda olmaz :KK34:

Sosyal medyaya fotoğraf işini nasıl engellicrm hiç bilmiyorum, en canımı sıkan mevzu. Ayrıntılı usg fotoğrafı bile kondu benden izinsiz :işsiz:

Ben de fotoğrafı paylaşılsın istemiyorum ama artık herkesin elinde telefon alakasız insanlar görmeye gelip çekecekler çıngar çıkarcam hiç affetmem anneme bile tembihledim ben baygınken daha kendim görmeden çocuğu paylaşmasın kimse.. Görmek isteyen gelsin görsün.. Abimin eşi öyledir hemen çeker herkese yayar her anını inşallah sorun çıkmaz
Kızlar sizden çok eşiniz tepkisini koysun daha etkili oluyor oğlumda kimse koymadan herkese çok fena tepki koydu herkesin gözünü baştan korkuttu çocuk yaşını geçti herkes telefonla arayarak soruyordu koyabilirmiyiz diye ben koymadan kimse koymasın dedim birkaç gün sonra ben koydum ertesi gün herkes nesi varsa dökmüştü:KK48:

Normal canım kılcal damarlar inceliyormis hamilelikte benimde baslarda oyle idi[/QUOTE
Ya benim gibi 10 dk da bir kendini wc de bulan varmi ??? Bazen 1 damla bazen daha fazla.. çok sıkışıyorum gunde kac kere gidiyorum sayamadim :KK43:(
ayni durumdayim canim disari cikarken korkudan sivi hic bisi icmiyorum ama yinede perisan oluyorum :)

Hayırlı bayramlar kızlar, ben artık burda takılmaya karar verdim müsaade ederseniz :anneadayı:

Bizim kızlar level atlayıp 40 uçurma muhabbetine başladılar ben hala ha sancım geldi ha gelecek modundayım da:110:
ooooww maşallah diyeyim o vakit :) bayramda mı düşünüyormuş gelmeyi Bayram şekeri olarak:)

Hayırlı bayramlar kızlar, ben artık burda takılmaya karar verdim müsaade ederseniz :anneadayı:

Bizim kızlar level atlayıp 40 uçurma muhabbetine başladılar ben hala ha sancım geldi ha gelecek modundayım da:110:
Bizdede temmuz da dogum yapcak kalmadi nerdeyse bu sene bebemler aceleci hosgeldin canim

Hee bişey soracaktım doğum yapan arkadaşlara bu müslin bez aldık ya ne işe yarar bu ? Lazım bişeymiymiş kullanıyor musunuz:)
İnanılmaz gerekli. Havalar sıcak olduğu için üzerine örtüyorum gündüzleri. Altına seriyorum bazen salona koyacağımda. Yada doktora falan giderken oto koltuğunun üstünü kapatıyorum

Günaydın kızlar herkese mutlu bayramlar :KK25:
Bugün çiğdem ailemle ilk bayramım pek bayram havası olmasa da yine de heyecanlıyım :KK68:
Allah kuzularına kavuşanlara sağlıkla büyütmeyi kavuşmayanlara da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :dua: burdan da kuzulara sesleniyorum yaramazlık yapmayın bayramda bizi telaşa vermeyin gününüzü bekleyin :KK20::KK30:

Canım bebeğin çamaşırlarını hep ayrı yıkıyorum ben. Sen de bir çamaşır filesine koy tek at başka çamaşırı kalmadıysa. Fileyi tavsiye ederim küçük parçalar lastiğe falan kaçıyor durulanmıyor bazen. Bir de dört durulama yaptırdım ben hep.
File almamıştım ben.alayim da oyle yikayayim bari:super:

Herkesin bayrami kutlu olsun kizlar her sene allahim seneye bebegimle kutlamayi nasip et diye dua ederdim henuz kucagima alamasamda sukurler olsun rabbime karnimda varligini hissediyorum ve sayili gunlerimiz kaldi dilerimki rabbimden bu bayramda tum isteyen kadinlarin kucagini doldursun rabbim herkese evlat sevgisini tattirsin

Back
X