• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

42 derece sıcak burası yine de lazım olur mu ki uyurken falan müslin battaniye? Alsam mu e bebekten falan acaba?
Canım ne kadar sıcak olursa olsun dışarı çıkarken yüzü görünmesin diye üstünü örtüyorum bide canı azcık üşüt diyolar o yüzden almıştım iyikide almıştım çok işime yarıyor

herkese iyi bayramlar. bayram şekerimiz geldi ama evdeyiz nasipse diger bayrama gezeriz allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel duygular 8 günlük olduk bile ama hiç buyumucek gibi geliyor lohusalik psikolojisi fenaymış hep bişey olur diye yüreğim ağzımda. Al_pi Al_pi nasilsiniz incimiz nasıl emiyor mu :)
Ya seninde mi öyle. Bizde 5.günümüzdeyiz lohusalık fena bişeymiş. Eşimden bile sakınıyorum. Herkesten kıskanıyorum. Sarılığımız oldu biraz dünde bugünde kan aldılar ömrümden ömür gitti :(

Sb12345 Sb12345 Ben sürekli ağlıyorum ama neden ağladığımı bilmiyorum lohusalık heralde :KK43::KK43:
Al benden de o kadar. Nedenli nedensiz agliyorum durup durup. Kimseye de anlatamiyorum ki. Annem üzülme sütün gider diyor ama ben üzüldügümden aglamiyorum ki sadece aglamak geliyor icimden. İnsallah cok surmez bu ruh halimiz.

Al benden de o kadar. Nedenli nedensiz agliyorum durup durup. Kimseye de anlatamiyorum ki. Annem üzülme sütün gider diyor ama ben üzüldügümden aglamiyorum ki sadece aglamak geliyor icimden. İnsallah cok surmez bu ruh halimiz.

Çok ilginç ya ben sanıyodum ki bebek yanımda olunca çok mutlu olucam ağlıcakmıyım şimdi aa :/

Canım ne kadar sıcak olursa olsun dışarı çıkarken yüzü görünmesin diye üstünü örtüyorum bide canı azcık üşüt diyolar o yüzden almıştım iyikide almıştım çok işime yarıyor

Hımm ben yüzü için ekstra bir şey yapmamıştım oğlumda:) nefes alamaz korkusu ile hiç örtmedim de yüzünü. Ama belki hava eser falan ne olur ne olmaz alayım. Ama müslin bez tecrübem olmadığı için gidip mağazadan bakarım. Neyse ki yakında var bir yer :)

Ya seninde mi öyle. Bizde 5.günümüzdeyiz lohusalık fena bişeymiş. Eşimden bile sakınıyorum. Herkesten kıskanıyorum. Sarılığımız oldu biraz dünde bugünde kan aldılar ömrümden ömür gitti :KK43:
Kan alırken sen yanında mıydın hemşireler yeni anneleri dışarı çıkartıyor bizim hastanede ağlarken görmeye dayanamaz diye:(

Hımm ben yüzü için ekstra bir şey yapmamıştım oğlumda:) nefes alamaz korkusu ile hiç örtmedim de yüzünü. Ama belki hava eser falan ne olur ne olmaz alayım. Ama müslin bez tecrübem olmadığı için gidip mağazadan bakarım. Neyse ki yakında var bir yer :)
Canım yüzü derken ana kucağının ğstüne demek istedim. Englishomedan aldıklarım çok güzel büyükçe tavsiye ederim

Kan alırken sen yanında mıydın hemşireler yeni anneleri dışarı çıkartıyor bizim hastanede ağlarken görmeye dayanamaz diye:KK43:
Dünkünde ellerini hiç bırakmadım ama bufün bulamadılar kolay kolay ağladım dayanamadım çıktım :(

Back
X