• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bayramınız mübarek olsun sancı gelen arkadaşlar nasıl başladı mesela bende mide bulsnyıdo hslsizlik ve arada çok krap şimdide szcık bel sğrısı sanki gaz sıkışması gibi böylemi başlıyor
Sanci gelince anlarsin diyorlar ama bana sanki anlamayacakmisim gb geliyor. Anlatilsa süper olur.

Sanci gelince anlarsin diyorlar ama bana sanki anlamayacakmisim gb geliyor. Anlatilsa süper olur.
Ya aslinda bende adetken oldugu gibi tam rahimde bebisin kapisinda yani:) bazen asiri kasilma oluyo baya agrili bisi gunde 3-4 defa oluyo sirtimdada agri var ayni adet sancisi gibi saniyorumki bunlar asiri siddetlenirse duzenli olursa sklasirsa bebek gelicek diye dusunmekteyim :) tabi ilk hamilelik olunca eminde degilim durumdan

Evet herhalde anlarızda başlangıcını merak ediyorum ilk ne yaşanıyor mesela şimdi belim ağrıyor ayağıma vuruyor sanki böbrek ağrısı ama bilemedim ve içim daralıyor sıkıntıdan patlayacam

Ya aslinda bende adetken oldugu gibi tam rahimde bebisin kapisinda yani:) bazen asiri kasilma oluyo baya agrili bisi gunde 3-4 defa oluyo sirtimdada agri var ayni adet sancisi gibi saniyorumki bunlar asiri siddetlenirse duzenli olursa sklasirsa bebek gelicek diye dusunmekteyim :) tabi ilk hamilelik olunca eminde degilim durumdan
Ne zor muş hamilelik ya rabbim hayırlısı ile evlatlarımıxı kucağımıza almayı nasip etsin

Bayramınız mübarek olsun sancı gelen arkadaşlar nasıl başladı mesela bende mide bulsnyıdo hslsizlik ve arada çok krap şimdide szcık bel sğrısı sanki gaz sıkışması gibi böylemi başlıyor
Canım ben suni sancıyla bir doğum yapmıştım da onun sancısı önce adet ağrısı gibi bel ağrısıyla başlamıştı.Sonra ilacın dozunu artırdılar. Ağrılar 5-6 dakikada bir girip çok şiddetlenmişti ve artık ağrı kesilmeden devam edince doğum oldu. Senin tarifine göre doğum sancın başlamış olabilir.Rahatsız edici bir bel ağrısı varsa ve gaz sebebiyle değilse doktora gitsen iyi olur

Canım ben suni sancıyla bir doğum yapmıştım da onun sancısı önce adet ağrısı gibi bel ağrısıyla başlamıştı.Sonra ilacın dozunu artırdılar. Ağrılar 5-6 dakikada bir girip çok şiddetlenmişti ve artık ağrı kesilmeden devam edince doğum oldu. Senin tarifine göre doğum sancın başlamış olabilir.Rahatsız edici bir bel ağrısı varsa ve gaz sebebiyle değilse doktora gitsen iyi olur
Sağol cnm cevabımdan dolayı takipmedeyim şunan çok durulmayacak gibi değil yalancıda varmış o olabilir kısmet artık

Herkese iyi bayramlar..

Biz iyiyiz şukür ama ayaklarim fil ayagi gibi oldu sistikce sisiyor doktor normal dedi ama yuruyemiyorum bile..

Kızımı soracak olursaniz herkesin bebegi aglar benimki 7/24 uyuyor dün ömrümden ömür gitti Kavustugumun ertesi gunbebegime bisi oldu diye saatlerce agladim doktora gitti kan alindi o minnacik elinden 1 saat sonucu beklerken ömrümden 10 yıl gitti en az.. Şükür kan normal çıktı bazı bebekler uyurmuş ama emmiyor savaşıyoruz pompa aldım mama takviyesi ile sütu sagarak veriyorum. 1 gunde 100gram zeyiflamis doktor cok dedi bugun yine gitti kilo kontrolu icin doktora bende firsat bulunca yazayim dedim..

Bizden haberler boyle size tavsiyem bol pijama alin ben saat basi degisiyorum evde emzirme sureci cok eforlu sırılsıklam oluyorum.. Birde ne olursa olsun normal dogum yapin sezeryanin sonrasi cok fenaymis karnim sanki yırttik gibi cok acıyor :KK43: ondan dolayi kizima odaklanamiyorum kendi canimin derdine dustum..

Bu arada hic bir msji okumadim vaktim yok biri liste yaparsa sonra ilk sayfata anneleri eklerim ☺
Canim bebegin yaninda boyle dusun kendini benim gibi bunalima sokma bak cikmasi zor oluyor 20 gun oldu hala yuruyemiyorum ustune kurdesen oldum mamaya gectim.inadina yuru al sandalyeyi onla yuru ben butun halilari kaldirdim ayagimi suruyerek sandalyeden destek alarak yuruyorum.sende inadina ustune git canim insallah cabucak atlatirsin

Ben son dakikaya kadar anlamamis olanlardanim.hep.de bundan korkuyordum.ama bir gun oncesinin gecesinden beri deli gibi bir sislik ve kabizlik vardi.tuvalete cikamadim ne yaptiysam kayisilar onlar bunlar ve zorlamadim da o sebep oldu desem.bunjn yaninda bir de gavisconlari arka arkaya icmeme ragmen gecmeyen mide yanmasi.cildirmistim butun gun.gece de terleme falan oluyordu zaten saat basi uyabdigim icin son zamanlarda ondan.da suphelenmedim.sabah 7 de suyum geldi tuvalete gideyim derken tutamadim ayaktayken bosaldi.pedi ve ic camasirin bir kismini islatti o an anladim su oldugunu.ondan sonra agrilari gercej anlamda hissettim,giderek siddetlendi.umarim birazcik yardimci olmustur.yasamadan anlamak zor cunku doktora bile kontrolde soyle agrim var boyle oluyor diyip adama.bastan dogum sancisini anlattiriyordum.ha tam onun gibi oldu mi evet oldu ama son dakika onun dedigi gibi oldu.yoksa 10 dk da bir tekrarlarsa yola cikin demisti.ben ya uykudaydim anlamadim ki uyutmaz da demisti ama uyudum:))kabizliga mi bagladim da uyudum onu hatirlamiyorum.neyse ozetle sakin olun strese girmeyin dua edin insallah sag salim yetisirsiniz

Ay evet yazinda bilelim kizlar :) beklemede olanlar ogrenelim bari

Ben son dakikaya kadar anlamamis olanlardanim.hep.de bundan korkuyordum.ama bir gun oncesinin gecesinden beri deli gibi bir sislik ve kabizlik vardi.tuvalete cikamadim ne yaptiysam kayisilar onlar bunlar ve zorlamadim da o sebep oldu desem.bunjn yaninda bir de gavisconlari arka arkaya icmeme ragmen gecmeyen mide yanmasi.cildirmistim butun gun.gece de terleme falan oluyordu zaten saat basi uyabdigim icin son zamanlarda ondan.da suphelenmedim.sabah 7 de suyum geldi tuvalete gideyim derken tutamadim ayaktayken bosaldi.pedi ve ic camasirin bir kismini islatti o an anladim su oldugunu.ondan sonra agrilari gercej anlamda hissettim,giderek siddetlendi.umarim birazcik yardimci olmustur.yasamadan anlamak zor cunku doktora bile kontrolde soyle agrim var boyle oluyor diyip adama.bastan dogum sancisini anlattiriyordum.ha tam onun gibi oldu mi evet oldu ama son dakika onun dedigi gibi oldu.yoksa 10 dk da bir tekrarlarsa yola cikin demisti.ben ya uykudaydim anlamadim ki uyutmaz da demisti ama uyudum:))kabizliga mi bagladim da uyudum onu hatirlamiyorum.neyse ozetle sakin olun strese girmeyin dua edin insallah sag salim yetisirsiniz

Gogus ucu yarasi icin ise yaramis cozumleriniz var mi kizlar.dogumdan once ivir zivir almistim her seyi.kalkan da takiyorum ama yine.de oldu ucunda yara.lansinohun kremini de suruyorum:(((

Back
X