• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evi süpürmek dışında bütün işlerimi yapıyorum. Gezme konusunda da üstüme yok arabayla saatlerce yolculuk ederim yürüyerekte bir saat yürür 5 dk dinlenirsem istediğim kadar gezebilirim. Benim tek sorunum uzun süre yatınca sağdan sola soldan sağa dönerken rahim kısmındaki kemiklerin ayrılmış gibi acıması. Aynı şeyi birde yataktan inerken yaşıyorum. Onun dışında kasılma sancı hiç bişey yok. Yarın kontrolüm var bakalım belki çatı muayenesi yapar dr

Bende yarin gitcem ve bakar diye dusunuyorum catiya hadi hayirlisi:KK17::confused:

Kizlar islak mendili yikiyarak kullanma ne oluyor marka onemlimi vs aklimda bir suru soru dahami uyguna geliyor

Canım benim ebe arkadaşım bi akşam önceden ıslak Mendili sıcak suya koy ertesi gün al bebeğinin vücudunu altını onunla sil demisti. Aldığımız gibi birebir cilde temas etmesin diye. Içindeki katkı maddelerini sıcak su ile yok etmek için. Her ne kadar paraben içermez alkol yok yazsada üstünde cilde birebir kullanma. Kullan at tekrar kullanmana gerek yok.

Ben de aynı durumdayım. Sütü sağıp verdim on gün kadar. Zaten günde bir kez ancak süt verebildim kalanı hep mama. Biberona alıştı. Memem ucu da yumuşak ve küçük tutamıyor. Sinirleniyor hemen. Göğüs ucu aldım avent onu da beğenmedi. Pompayla sağınca ucu büyüyor ama o zaman da zaten sütüm az emecek süt kalmıyor. :deli: Ne yapacağımı şaşırdım. En son göğüs ucu çıkarıcı almayı düşünüyorum. Bakalım o da işe yaramazsa napıcaz. Çözüm bulursan bana da seslen canım :KK64:

Maşallah kızına canım :) emsin emebildiği kadar. Benimki tutamıyor daha. Bruno verdi bize doktor. Hırıltı için. Azcık dik tutarak burnuna damlatıyorum bir iki damla açılıyor.
Aaaaaa doğdu mu Çınar

Hadi hayırlısı ozmn cnm .. az kalmış:halay:
Benim kontrolum var 3 temmuzda..tabi ozmna kadar uslu durursa bizimki:anneadayı::nazar:
Sağol canım valla benimki de durur inşallah çok zor geliyor artık yürümek dışarı çıktık biraz ağır vasıtayım bildiğin gidemiyorum

Ayyy canim ben geçen cok fena yandim oyle. Ellerim yetmedi salak gibi elimi gozlerime de sürdüm yarim saat kör oldum resmen yikamaktan mahvoldum ellerinki hicbisey gibi geldi banam sanada gecmis olsun bol bol suyla yika hemen gecmiyo
Sagol canım bende gozume degil ama dudaklarima surmusum :KK61: resmen 1 gun acı cektim yeni azaldı

Bugun tam 36+0 oldum pek sancım yok sadece arada karnım agrıyor annem de hastayım dıye dayanamıyo bu haftasonu gelıcekler cok ıstıyorum gelmesını ama daha 39 da sezeryan olucam 3 hafta var daha dogumdan sonrada annem 1 ay kalcak sonra benı alıp ankaraya gıdıcez beraber bebekle sıcaklarda orda kalcam ekıme kadar falan ama smdı anneme dedım sıkılırsın burda daha doguma var bı hafta daha dur dedım ama uzuluyor cok faal bır kadın sureklı gezmelerde yemeklerde arkdaslarıyla burda smdıden cok sıkılır dıye korkuyorum ınanılmaz heveslıler cok da ısteklı zaten bana cok düşkunler bı taraftan da ya daha once dogum olursa annem olmazsa hemen dıye korkuyorum bu haftadan sonra her an gelme ohtımalınde olabılır deılmı bı korku sardı benı ev daha temız degıl ayy ben strese gırdım bugun de burda aıleler konusunca bı stres oldum

Bugun tam 36+0 oldum pek sancım yok sadece arada karnım agrıyor annem de hastayım dıye dayanamıyo bu haftasonu gelıcekler cok ıstıyorum gelmesını ama daha 39 da sezeryan olucam 3 hafta var daha dogumdan sonrada annem 1 ay kalcak sonra benı alıp ankaraya gıdıcez beraber bebekle sıcaklarda orda kalcam ekıme kadar falan ama smdı anneme dedım sıkılırsın burda daha doguma var bı hafta daha dur dedım ama uzuluyor cok faal bır kadın sureklı gezmelerde yemeklerde arkdaslarıyla burda smdıden cok sıkılır dıye korkuyorum ınanılmaz heveslıler cok da ısteklı zaten bana cok düşkunler bı taraftan da ya daha once dogum olursa annem olmazsa hemen dıye korkuyorum bu haftadan sonra her an gelme ohtımalınde olabılır deılmı bı korku sardı benı ev daha temız degıl ayy ben strese gırdım bugun de burda aıleler konusunca bı stres oldum
biz evde iki kişiyken 2 haftadır 7 kişiyiz. tam bi curcuna.. kızımda inat etti gelmiyo:halay::halay::halay::anneadayı::anneadayı:

Back
X