Kızlar bebeiş beklerse doğum tarihimiz ayın 17 si.Oğlum ve eşim aynı gün doğmuş olacak.Organizasyoncunun yanına gittim bugün.Şeker hamurundan temsili maketlerimizi yaptıracağım pastanın üstüne.İki aşkımın da doğum gününü kutlayacağım.Umarım organizasyoncu iyi iş çıkarır.
Benim sezeryan o gün akşamüstü olacak yani kuaför,makyaj,duş,fotoğraf için bol bol vaktim var.Doğuma giderken giymek için bir elbise aldım.Midi boy,geniş yaka.Eşimin d.günü zaten ayakkabı aldım ona da.Bir de şu kısa paça,dar beyaz denimler var ya çok hoşuma gidiyor aldığım loafer ayakkabının üstüne çok iyi gider,benim eşim de klasik giyinir,kısa,dar paça beyaz pantolonu giyip altına çorapsız ayakkabı hayatta giymez.Bakalım taktik yapıyorum kaç gündür instagramdan takip ettiğim popüler bir adamı gösterip "bakkk nasıl ayakkabı giymiş,nasıl kot giymiş,gömlek giymiş,çok klas" diye gösteriyorum.Bayağı bozuluyor,surat değişiyor,belli etmemeye çalışıyor,kıskanç şey :)"Neden takip ediyorsun ,böyle adamların egolarını besliyorsunuz." diyor,"kıyafetlerine bakıyorum" diyorum:) Büyük ihtimal istediklerimi giydiririm.Ona aldığım ayakkabıyı gösterdim,normalde "git değiştir bunu giymem" derdi,teşekkür etti :)Valla benim aklım daha böyle törensel şeylerde.Nasıl kesecekler,biçecekler o kısma gelemedim daha ama her şeyin güzel olacağına inanıyorum.Bir tek içimde normal doğum yapmak kalacak sanırım.Çok kadınca,anaç bir şey, yaşamak isterdim.Şu astroloji sevdamız olmasaydı,çatı,bebiş de uygun olsaydı normal yapardım.