- 17 Aralık 2014
- 3.751
- 9.413
- 108
yok canım gayette gelecek gibi değil :))Seninde az gunun kalmış, belirtin- agrın sancın acılman fln yok mu cnm?
doğurmak istiyorum ama o an hemencik geçse keşke :/Ne guzel doguruversek neden korkuyorsun kizz
inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız canım ya ilk bebekte biraz tecrübesizlikte varAma tatlimmmm korkmak yok evet bende bazen cok korkuyorum ama cok guzel bebegini alicaksin kucagina bide benim bebegime iri diyorlar ver suni sanciyla dogurucam anam korkudan olucem herkeste bisi soyluyo ama hepsine kulagini tika ve doktorunu dinle tek onemli olan sey bebegini saglikla kucagina alman![]()

ay aman o gelmese olmaz zatenKorkma kız kayinvalidenide al dogumhaneye onu görünce kendiliginden gelir bebisin![]()

bugün bi arkadaşım doğum yaptı da görmeye gittim kız çok iyidi güç almam lazımken piskolojm bozuldu bende anlamadımHepimiz az da olsa korkuyoruz cnm , slkma canını
Bende korkuyorum ama faydası yok ,stres yapma artık sayılı gunumuz kalmışstres endişe iyi gelmez ,bebiş te hisseder annesiiiiii
Bebegim artık gelsin diye bakıyorum resmen, ne olcaksa olsun , bitsin gitsin o sancılar o agrılar![]()