- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Neden bu doktorlar hemen kolaya kacmak icin yalanlara girerler anlamiyorum.cati denen sey kasilmalar baslamadan önden cok kestirilemeyen birsey.kasilmalarla cati kemikleri genişler rahim agzi acilir.tutturmuslar bir catin dar cumlesini isitip isitip sunuyorlar.dunyada doguma mani cati darligi sadece yuzde 5 iken benim caanim hemserilerimin çatıları hep dar.tum yuzdeler bizim ulkemizde toplanmis sanki.bu senin kararin canim tabiki de ama 2600cok büyük bir rakam değil.benim kizim 3800 dogdu bu da oyle olacak gibi.onden hic cati mati baktirmadim.taki dogumhanede artik son evrelerde ebe bakti catin daha fazla genislemiyor senin yan catilarin iyi ama.üst catin bebege gore dar geliyor biraz zorlayacak dedi.normal dogurdum ama ust catimdan dolayi ve kizim kilolu olduğu icin uzun sürdü.belki hic acilman olmayacak belki sancin acilmalarina yetmeyecek baska seyler olacak yine de sezeryan olacaksin ama catin dar cumlesinden onyargi ile ameliyat olma benceKizlar bugun cati muanesi oldum ve dar dedi doktor bebekte kucukmus 2600 gr sizde korkmali miyim doktr sezeryan dusunur musun dedi yoksa bekleyelim mi dedi bende bekleyelim dedim bu kadar cok dogurmak isterken..