Allah yardımcın olsun insanların düşüncesizliğine çare yok maalesef 2 çocukla elbet zordur üzüldümKapanmaya razıyım canım. 3 yasinda bi cocugum da var oda ilgi bekliyo ve ben sezeryanliyim ilgilenemiyorum. KV nin dediği e o bize gelmek istemiyo seni istiyo, yok diyorum ilgilensen parka götür sen ister, hiç duymuyo, bebegimide kaldırıp indiremiyorum daha 2 gunluk doğum yaptım zor durumdayim bari normal Dogum olsaydı En azından işimi görürdum. Şu an 2 çocukda uyudu benim moralim kötü uyuyamadim agliyorum bu halde. Eşim daha gelmedi büyük uyansa ben kalkıp elini tutup ilgilenmeye calisicam. Gün içinde de yaptığım gibi. Moralim çok bozuk çok kötüyüm. Ablam da geldi 3 çocukla oglen 1 gibi, gece 11 gibi kalktilar.ablamin küçüğü yle oğlum arada tartıştı kaç kere ağladı benim ki,Kıyamadım gittim ilgilendim. Geç saate kadar da oturdular. Ev kalabalık olunca da dinlenilmiyo malum. Ne biliyim ya mutsuzum çok.
Umarım çabucak iyileşir yaraların Rabbim kimselere muhtaç etmesin seni de , zor durumda olan tüm arkadaşları da