• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok Sağol canım. Size de çok geçmiş olsun . Ozaman bepanthen de alayım inşallah bize de iyi gelir bizim de izi geçmeyecek gibi resmen yanık yavrumun derisi:KK43:( dün akşam bir açtığımda da zeytinyağı sürdüm gece de altını değiştirdim zaten burnu tıkalı olduğu için uyanıyor bari değiştireym dedim..
Sagol canm benm yasadım cok iyi anlıyorum seni Rabbim tez zamanfa şifasını versin inşallah iyi gelir bepanthen plus olcaak canm ama basla aşma yara iyileştirici o (kızımın koluna cay dökülmüştü antibiyotikli be bu bepantheni vermiti dr işe yaradı hafif izi var sadece bileginde )

İzmir’de yerel bir yerden aldım canım doktor önerdi hatta.. yanlış mı verdiler acaba tarhanayı diye bile düşündüm çünkü tadı bayağı bizim yediğimz tarhana gibi oluyor ben pek bir fark göremedim..
Biz tarhanayı sade yaparz beyaz oluyo yani içine domates biber katmayız ben ondan yapıyorum sorun yok şimdilik inşallah

Merhaba kızlar 5aylık bebeğime bakıcıya başlatılacak, bakacak kişi 21yaşında eşimin bir akrabası, dikkat etmesi gereken şeyleri baltan konuşmak en iyisi, sizce neleri konuşmalıyım, nelere dikkat etmeliyim gözlemlersen? Aranızda bebeğine bakıcıya baktıran var mu? Tam gün ve yarım gün için ne kadar ücret ödüyorsunuz? Evde ne gibi işler bekliyorsunuz ?
Canım benim kızıma bakıcı bakacak işe başladığımda. Biz denemeye başladık şuanda ikinci haftası bir ay birlikte bakıcaz alışmak için sonra Ben işe başlıycam bir iki hafta da annemle ikisi kalır die düşünüyorum. Benim kızım pek hoşlanmadı bu durumdan 7 ayını doldurdu artık herkesin herşeyin farkında ve sadece Benin’le büyüdüğü için şuanda babası ve benim dışımdaki kimseyle yemiyor uyumuyor durmuyor beklediğimden daha zor geçecek bu süreç bizim için umarım sizin için daha kolay olur.
Bu iki haftalık tecrübelerime dayanarak şunu söyliyim bizim de n büyük sıkıntımız bakıcının kendi alışkanlıklarını değiştirmek oluyor yani yedirme konusunda çok ısrarcı davranıyor biz normalde yemek istemiyorsa kesinlikle zorlamıyoruz ama o oyunlar oynatıp oyuncaklar verip aa bak uçak geliyor gibi şeylerle yedirmeye çalışıyor ama bizimki alışkın olmadığı için daha ters tepiyor bu durum..
Uyutma konusunda da daha geldiği ikinci gün uyutmaya çalıştı ve kızım katılarak ağladı o gün bugündür babasıyla bile uyumuyor..
Aslında o da alışması için yapıyor ama birden çok üstüne gidilmesi kuzumu çok huzursuz etti benim nacizane tavsiyem bebeği korkutmadan alıştırın.biz şimdi sıfırdan başladık tekrar.

9 gün gecikme ile test yaptım hamile değilim. :kahve:Zaten minik kuzum o kadar afacanki bi ikinciyi daha nasıl kaldırırdım bilmiyorum. Spirali zaman geçmeden halledeyim bari:KK17:

Sanırım tiroid ilaçlarını bıraktığım için oldu. Endokrine bi uğrayalım bakalım.:KK51:

Ben gecen ay test yaptim sonraki gün oldum :) bende de pco var dra gitmem lazım aslında bu ayda henüz olmadım normalde günlerim artık

Aynen cok iyi olur canım aynı seyi sebzelerle de yapabiliriz sanırm degil mi?
Tabiki yapabilirsin canım. Ben sebzeli yapmıyorum çünkü çorbayı 2 günlük yaptığım için zaten. İlk verceğimde tenceresinde ısıtmıyorum cezveye alıyorum. Bu sayede tekrar tekrar ısınmıyo vitaminini kaybetmiyo diye

Benimde eşim iş seyahatinde ve aynen bende kendimi eksik hissediyorum 2sinede yetemiyorum gibi zaten kızımın kıskançlık krizleri malum cok aglıyo kendini de benide yıpratıyo tek olunca başa çıkması da zor
Allah yardımcın olsun canım senin işin daha zor 2 taneyle. Valla şubat ayı gelsin istemiyorum hiç

Tamam canım, çeyrek sarı güvenli doz o zaman :KK66:
Hiç değilse ailen yakın.O bakımdan şanslısın. Çok acil işin olsa kardeşine bırak gözün arkada kalmaz. Yine de 14 gün zor geçer bilirim . Ama biz süper anneler üstesinden geliriz :KK66:
Bizim ki Mart ta da iki hafta iş için gidecek. Mayıs ta 3 gün arkadaşının bekarlığa veda partisine gidecek. Hemen her ay bir plan var. Şimdiden kafamı yormayacağım.
Ya sorma ne kardeş ne kardeş. Ablamın 2 tane var başında kendine hayrı yok. Bekar olanın pek umru değil. Ama aile apartmanındayız haklısın acil bişi olsa. Oo şimdiden düşünme gerçekten bak ben düşündükçe çıkamıyorum içinden

İzmir’de yerel bir yerden aldım canım doktor önerdi hatta.. yanlış mı verdiler acaba tarhanayı diye bile düşündüm çünkü tadı bayağı bizim yediğimz tarhana gibi oluyor ben pek bir fark göremedim..
Ozaman ya yanlış yada onların yaptığı yanlış. Bebek tarhanasında hiç baharat olmamalı. Makarna lütfrn yada vitma orvital miydi neydi geçenlerde arkadaşlar söylemişti. Bu sitelerde satıyolar ben instagramda da takip ediyordum bende ordan alacağım

Ozaman ya yanlış yada onların yaptığı yanlış. Bebek tarhanasında hiç baharat olmamalı. Makarna lütfrn yada vitma orvital miydi neydi geçenlerde arkadaşlar söylemişti. Bu sitelerde satıyolar ben instagramda da takip ediyordum bende ordan alacağım

Aslinda en guzeli kendimiz yapmamiz. Kaynanam yaparım deyince guvendim ona ama tuz katmış belli bide katmadım diyo :/

Tabiki yapabilirsin canım. Ben sebzeli yapmıyorum çünkü çorbayı 2 günlük yaptığım için zaten. İlk verceğimde tenceresinde ısıtmıyorum cezveye alıyorum. Bu sayede tekrar tekrar ısınmıyo vitaminini kaybetmiyo diye
Tamam canım teşekkürlerr

Allah yardımcın olsun canım senin işin daha zor 2 taneyle. Valla şubat ayı gelsin istemiyorum hiç
Ailen yardımcı olmasada yakınında ya oda güç veriyo hiç üzme kendini şimdiden benimde yardımları yok ama yakınımdalar yinede siz gibi aynı benim durumda, anneannem yanımda canım benim yine bi minigi sallıyo arada geldi yanıma yalnız kalmayayım diye sagolsun:)

Tarhananında içinde baharat domates ve biber yoksa onu içirmenin ne faydası ne mantığı var :)içinde bişey kalmadı ki anlamadım, biraz büyüsün normalini içiririm ben öyle düşünüyorum , maya var maya zararlı alerjen bile deniyor ay kafam çok karışık

Sebze şuan lazım olan en mühim şeymiş öyle okudum ama et kıyma başlamadım daha ilk oğlumda 5. Ayda başlamışım:eek: hiç hatırlamıyorum 10 sene olmuş normal galiba :kızgın:

Sebze şuan lazım olan en mühim şeymiş öyle okudum ama et kıyma başlamadım daha ilk oğlumda 5. Ayda başlamışım:eek: hiç hatırlamıyorum 10 sene olmuş normal galiba :kızgın:
Yazildigi cizildigi gibi degilmis hicbirsey. Bende once sebzeyle baslicam diyodum ama hic yemiyor ne yapalim aç durmasindansa meyve yesin diyorum

Back
X