• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kızımın 2gecedir yüksek inatcı düşmeyen ateşi var dün saglık ocagına gittik antibiyotik öksürük surubu yazdı dönüşümlü ates düşürücüleri veriyorum kuzum soldu bi anda bugün sabaha karsı da bebiş ateşlendi öksürükte var götürcem bakalım ne diycek dr Rabbim acil şifalar nasip eylesin hasta kuzularımıza esim de iş seyahatinde biraz bunaldım sanırım agladım ama bu seferde dedim kendime sacmalama senin güçlü olman lazım bu cocukların sana ihtiyacı var!
Hastalık saglıgın zekatıymış saglıgımızın kıymetini bilebiliriz inşallah
Cok çok geçmiş olsun canim.acil şifalar.
Doktorum yüksek ve geçmeyen ateş varsa virüs değil bakteriyel bir enfeksiyondan şüphelenmem gerektiğini söylemişti.ve ne yazıkki antibiyotiksiz geçmezmiş bakteriyel enfeksiyonlar.su kış tam gelemedi ama gelemediği içind hepimizi harap etti.
Bebisleri Bronsiolit olan arkadaşlar banyo yaptırmak bebeği rahatlatır mi yoksa öksürüğü arttırır mi kararsız kaldım ne yapsam???

Cok çok geçmiş olsun canim.acil şifalar.
Doktorum yüksek ve geçmeyen ateş varsa virüs değil bakteriyel bir enfeksiyondan şüphelenmem gerektiğini söylemişti.ve ne yazıkki antibiyotiksiz geçmezmiş bakteriyel enfeksiyonlar.su kış tam gelemedi ama gelemediği içind hepimizi harap etti.
Bebisleri Bronsiolit olan arkadaşlar banyo yaptırmak bebeği rahatlatır mi yoksa öksürüğü arttırır mi kararsız kaldım ne yapsam???
Bişey olmuyo canım yaptr ben günlük yaptrmıyorum ama haftalık elim degmediginden benimki ama

Kızlar bebegimde influenza pozitif geldi muhtemelen kızımdada var Rabbim yardımcımız olsun
En azindan sebebi bulunmuş dogru ilacla gecer insallah. Bizim yatıştan sonraki gun hiriltisi cok kotuydu o yuzden persembe gecesi yine acile gittik işte. Şindi gogus hastaliklarina goturcen

En azindan sebebi bulunmuş dogru ilacla gecer insallah. Bizim yatıştan sonraki gun hiriltisi cok kotuydu o yuzden persembe gecesi yine acile gittik işte. Şindi gogus hastaliklarina goturcen
İnşallah canım Rabbim sizinde yardımcınız olsun bizde hava kullanıyoruz influenzaya baglı bronsiolit gelişti bu ay 3 oldu bronsiolit olusu sizde iyi olursunuz inşallah Rabbim dermansız dert vermesin

Pazartesi 6. Ay asimiz var bizim de yaptiran arkadaslar cok huzursuzluk ya da ates yapar mi acaba bir de bebegim 4. Ayindan sonra emmeyi birakmisti ben de alerjiden dolayi uzuntuden sut kesilmisti bugun bir baktim gogsumd3n sut akmis imi uc damla sagdim bi 10ml kadar geldi bundan sonra sagsam gelir mi ki yine mucize gibi oldu ama heveslenmek de istemedim cok mamaya zaten alistik ama en azindan biraz biraz gelse de icse yavrum zayif bir bebek belki faydasi olur bilen duyan var mi boyle bi durumu 2 ay sonra sut gelir mi

Duymadım ama olur mu olmuş işte :) geldiyse çoğaltmak senin elinde pompayla vargücünle çektir çoğalır o , çocuğa emzirtebilitsen de süper olur çoğaltıcı lactamil iç bu arada

Kızlar kızımın 2gecedir yüksek inatcı düşmeyen ateşi var dün saglık ocagına gittik antibiyotik öksürük surubu yazdı dönüşümlü ates düşürücüleri veriyorum kuzum soldu bi anda bugün sabaha karsı da bebiş ateşlendi öksürükte var götürcem bakalım ne diycek dr Rabbim acil şifalar nasip eylesin hasta kuzularımıza esim de iş seyahatinde biraz bunaldım sanırım agladım ama bu seferde dedim kendime sacmalama senin güçlü olman lazım bu cocukların sana ihtiyacı var!
Tatlm çok geçmiş olsun Allah sanada güç ve sabır versin. Nasıl kızınla oğluşun şimdi

Pazartesi 6. Ay asimiz var bizim de yaptiran arkadaslar cok huzursuzluk ya da ates yapar mi acaba bir de bebegim 4. Ayindan sonra emmeyi birakmisti ben de alerjiden dolayi uzuntuden sut kesilmisti bugun bir baktim gogsumd3n sut akmis imi uc damla sagdim bi 10ml kadar geldi bundan sonra sagsam gelir mi ki yine mucize gibi oldu ama heveslenmek de istemedim cok mamaya zaten alistik ama en azindan biraz biraz gelse de icse yavrum zayif bir bebek belki faydasi olur bilen duyan var mi boyle bi durumu 2 ay sonra sut gelir mi
Geldiyse devamı gelir canım. Düzenli sağım yap en azından biberonla verirsin. Saatte bir ya da 2 saatte bir sağ ama gecede sağmaya çalış bak gör nasıl artacak. Ne mutlu sana mucize gerçekten

Bu arada bizde ateş yapmadı ama eve gelir gelmez 2 çay kaşığı calpol vermiştim. Huzursuzluk haliyle oluyor ağrısı oluyo çünkü acıdan. Bizim 4.ay aşısı berbattı bunda sorun yaşamadık ama her bebek farklı

Tatlm çok geçmiş olsun Allah sanada güç ve sabır versin. Nasıl kızınla oğluşun şimdi
Sagol canim benim
Infulenza cikti her ikisindede 5günlük bir ilac verdi ates düsürücü kullanicaz oglum havada kullaniyo cünkü gribe bagli bronsiolit de gelismis

Gecmis olsun canim.Yalniz kalinca cok bunaltici oluyor,aksiliklerde ust uste geliyor nedense.Anneyiz gucluyuz.Aglasak da soylensek de ustesinden geliyoruz bir sekilde.Moralini guclu tut.

Cuma yaptirdik cok huzursuzluk yapti.Hemsire atesi 38 i gecmeden calpol verme yoksa asi tutmaz dedi o yuzden sadece ates 38 i gecerse calpol veriyorum.Cok agladi,uyumadi,emmedi. Fena yani.Bence sutun gelir.Ne guzel :)

Back
X