Ben aşıdan sonra bakıcıya bıraktım. Çoluk çocuk acısını hissetmiyor, onlarla çok keyifli vakit geçiriyor. Evde bana mizirdanip duruyor. Ondan aşıdan sonra hep gezmeye götürüyorum:)))) bizimki çok şükür masallah diğer aşılar gb geçti. Bence ateş olmazdı ama bakicimiz panikledi ateş düşürücü verelim bence dedi. Ben kendi cocuklarima aşıdan sonra hemen verirdim dedi. Biraz bekleyim veririz dedim. Aradı ateşi çıkacak gb dedi. Yarim çay kaşığı ver o zaman dedim. Önlem amaclı verdik. Diğer aşılarda hiç vermemiştim. Ark konuştum her aşıdan sonra veriyoruz dediler. Hadi bir seferden bir şey olmaz dedim verdim bende. Sende herkes gb yapbilirsin. Aşıdan hemen sonra verip risk aklayabilirsin. Ben ateş olursa vermeyi doğru buluyorum. Oto düşün iyi olsun inşallah. Son asi yalıyor o zaman çok ağladı. Gerisi normaldi. Benimki kalabalık ortam sevdiğinden aşıdan sonra kalabalığa sokuyorum hemen. Bebiş neyi seviyorsa onu yapın sonrasında. Rahat geçer inşallah. 6ay aşısı zor diye okuyup gitti. Çok şükür rahat atlattık biz