• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim canim bende merak ettim Kizim toparlamaya basladi oglum sabahtan beri atesliydi yeni düstü insallah cikmaz bu arada bende hastalandim atesm var heryerim agriyo cocuklardan banada gecti annemlerde hasta esimle idare etmeye calisiyoruz ama dinlenemiyorum hic
Hepimizde influenza olmusuz
Kötü olmuş ya gecmis olsun hepinize insallah hemen toparlanirsiniz.
Herkes hasta hastaneler aciller dolu zaten. Senin hasta olma lüksün yok :( Hemen iyiles nane limon yap pekmez ic ihlamur kaynat insallah hemen atlat.

Kötü olmuş ya gecmis olsun hepinize insallah hemen toparlanirsiniz.
Herkes hasta hastaneler aciller dolu zaten. Senin hasta olma lüksün yok :KK43: Hemen iyiles nane limon yap pekmez ic ihlamur kaynat insallah hemen atlat.
Sagol canim benim ama hc bisey yemek istemiyorum öyle bisey ki acikmiyosun yani yatmak istiyorum sadece hapla cok az ggeciyo tekrar basliyo

Rica ederim canim bende merak ettim Kizim toparlamaya basladi oglum sabahtan beri atesliydi yeni düstü insallah cikmaz bu arada bende hastalandim atesm var heryerim agriyo cocuklardan banada gecti annemlerde hasta esimle idare etmeye calisiyoruz ama dinlenemiyorum hic
Hepimizde influenza olmusuz
Cok gecmis olsun canim Allah acil sifa versin hepinize. Ayrica tum bebislerimize

Merhabalar benim bebegimin de pazartesi altinci ay asisi var kac kilo ve boyu kac sizin bebeginizin. Ek gidaya basladiniz mi
Merhaba inanın net anımsayamıyorum. Şuan 7 ay 10 günlüğüz. 7800 boyda 68-69 du sanırım kızımın. Doktor şişko bu demişti :)))

Kizim cumadan beri ishal artik su gibi yapti gece. Acile goturuyorum ne olur dua edin. Cocuk mahvoldu kilo vermeye basladi hic hali dermani kalmadi. Kesjn simdi kan bakilcak serum takilcak cok uzuluyorum :'(

Merhabalar benim bebegimin de pazartesi altinci ay asisi var kac kilo ve boyu kac sizin bebeginizin. Ek gidaya basladiniz mi
Merhaba bebeğim 6 ay 9 günlük biz aşıda hiç sorun yaşamadık kilosu 9100 g boyu 73 cm di 6 ay dolana kadar kadar sadece anne sütü aldı 9 gündür tadımlara başladık ama ben öğün olarak vermiyorum sebzeleri buharda pişirerek eline verip kendisinin keşfederek yemesini sağlıyorum yoğurdu bile cam fincana koyuyorum kendisi kaşıkla ağzına götürmeye çalışıyor ben yardımcı oluyorum çok kirleniyor ama kendisi yapınca çok daha mutlu oluyor onun gözünde mutluluğu heyecanı görmek dünyaya bedel bir süre daha ana öğünler anne sütü olarak devam edecek bence en doğrusu bu ama bebeğini sen tanıyorsun ;)

Kizim cumadan beri ishal artik su gibi yapti gece. Acile goturuyorum ne olur dua edin. Cocuk mahvoldu kilo vermeye basladi hic hali dermani kalmadi. Kesjn simdi kan bakilcak serum takilcak cok uzuluyorum :'(
Kıyamam yavrum ya Allah tez şifasını versin sende güçlü ol bebeğinin sana ihtiyacı var annesi

Gunaydin kizlar hasta bebeklerimize Rabbim sifa versin biz de kayinvalidemlerde kaldik gece merkezi sistem oldugundan ev cok soguk oldu ve sabah burnu akmaya basladi oglumun hala ara ara akiyor sizce doktora goturmeli miyim yoksa bekliyim mi

Geçmiş olsun. Kiyamam minige. İyilessinler de kan ve serum kolay seyler. Sonucta onların iyiligi icin.
Rota aşısı olmuş muydu?

Gunaydin kizlar hasta bebeklerimize Rabbim sifa versin biz de kayinvalidemlerde kaldik gece merkezi sistem oldugundan ev cok soguk oldu ve sabah burnu akmaya basladi oglumun hala ara ara akiyor sizce doktora goturmeli miyim yoksa bekliyim mi
Keyfi yerindeyse bence bekle. Hastanelerde de çok mikrop var. Suan belli ki savunmasiz. Daha da kapmasin. Gecmis olsun size de.

Geçmiş olsun. Kiyamam minige. İyilessinler de kan ve serum kolay seyler. Sonucta onların iyiligi icin.
Rota aşısı olmuş muydu?
Tahminin dogru kizim rota virusu kapmis. Aşıyı aldigim halde bebeğim 1 hafta buyuk diye yapmadılar. Ebemizin ve drun yuzunden. Allah kahretsin onlari.. suan hastanede serun yiyoruz. Bir haftadir ne cekti cocugum. Once bronsit simdi rota

Tahminin dogru kizim rota virusu kapmis. Aşıyı aldigim halde bebeğim 1 hafta buyuk diye yapmadılar. Ebemizin ve drun yuzunden. Allah kahretsin onlari.. suan hastanede serun yiyoruz. Bir haftadir ne cekti cocugum. Once bronsit simdi rota
Ya cok uzuldum cok gecmis olsun Rabbim sifa versin
catterflym catterflym biz hastanelerden rota kaptik aman dikkat. İyu bir hastane olduguna emin ol
Evet oyleymis arkadasimin cocuguda daha fena olmus
Keyfi yerindeyse bence bekle. Hastanelerde de çok mikrop var. Suan belli ki savunmasiz. Daha da kapmasin. Gecmis olsun size de.
Cok tesekkur ederim evet beklemeye karar verdim oralar daha fenaymis insallah daha kotu olmaz

Ne yaptiniz canim nasil oldu kizin
Duzenleme okudum simdi cok gecmis olsun canim :(

Merhaba bebeğim 6 ay 9 günlük biz aşıda hiç sorun yaşamadık kilosu 9100 g boyu 73 cm di 6 ay dolana kadar kadar sadece anne sütü aldı 9 gündür tadımlara başladık ama ben öğün olarak vermiyorum sebzeleri buharda pişirerek eline verip kendisinin keşfederek yemesini sağlıyorum yoğurdu bile cam fincana koyuyorum kendisi kaşıkla ağzına götürmeye çalışıyor ben yardımcı oluyorum çok kirleniyor ama kendisi yapınca çok daha mutlu oluyor onun gözünde mutluluğu heyecanı görmek dünyaya bedel bir süre daha ana öğünler anne sütü olarak devam edecek bence en doğrusu bu ama bebeğini sen tanıyorsun :KK66:
Böyle okuyunca ben de blw yapmak istiyorum.Peki öğürdü mü hiç,genzine kaçma durumu oldu mu?

Back
X