Hastanedeyiz serum takılı. 3 gunde 500 gr vermişNe yaptiniz canim nasil oldu kizin
Duzenleme okudum simdi cok gecmis olsun canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanedeyiz serum takılı. 3 gunde 500 gr vermişNe yaptiniz canim nasil oldu kizin
Duzenleme okudum simdi cok gecmis olsun canim![]()
Ya cok uzuldum cok gecmis olsun Rabbim sifa versin
Evet oyleymis arkadasimin cocuguda daha fena olmus
Cok tesekkur ederim evet beklemeye karar verdim oralar daha fenaymis insallah daha kotu olmaz
Sagolun kizlar. Allah kimseyi saglikla sinamasinÇok geçmiş olsun kuzuya.
Insallah canim sagoll bnde iciyorum bundan banada gectideİnşallah şifa olcak canım iyi düşünelim güzel şeyler olsun
Biraz büyük koparinca hafif öğürsede çabuk çıkarıyor ama çok mutlu oluyor bende yardımcı oluyorum teşvik ediyorum öğünlerde nasıl yapılır bilmiyorum ama şuan sadece tadım olduğu için çok eğlenceli 1 defa elma genzine kaçtı panik oldum ama onuda çıkardı bugün yumurta sarısı önüne koyacağım bakalım ne yapacak merak ediyorum ona da şuan oyun gibi geliyor sen nasıl yapıyorsun neler yediriyorsunBöyle okuyunca ben de blw yapmak istiyorum.Peki öğürdü mü hiç,genzine kaçma durumu oldu mu?
Canim tahlillerden ne ciktiKizim cumadan beri ishal artik su gibi yapti gece. Acile goturuyorum ne olur dua edin. Cocuk mahvoldu kilo vermeye basladi hic hali dermani kalmadi. Kesjn simdi kan bakilcak serum takilcak cok uzuluyorum :'(
Canim tahlillerden ne cikti
Cok cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar nasip eylesin insallah bizde 3aylikken ishal olduk ates oldu beslenmedi idrar cikisi bile olmadi saatlerce serum takildi serumdan sonra cabuk toparladi üzülme sizde cabucak toparlarsiniz Allah in izniyle kilo kaybi bizdede olmustu cabuk alir verdigini
Anneannem hep derki kizim cocuklar gülüm bi esi bakmissin solmus bakmissin acmis der Rabbim yar ve yardimciniz olsun
Geçmiş olsun yavrum hemen toparlanır inşallah.Amin canim. Aynen oyle soluverdi çiçeğim :'(
Canım 1 yumurta sarısı fazla olabilir. Ben de sormuştum burda yarım güvenli dediler.Belki biliyorsundur ama görmediysen hatırlatayım dedim. Bu hafta 6. Ay ölçümleri var kendi doktorumuza da danışacağım bakalım o ne öneriyor .Sag ol canim. Benimki emiyor ama yetmiyor artık herhalde üzerin e bir yumurta sarışını bitiriyor. Ama anlamadığım nokta su: madem süt yetmiyor gece sadece iki kere uyanıyor. Ywtmmmmmmese daha fazla uyanır. Uyandığında da tam emiyor diyemem beni koklaya koklaya uyuyor. Sadece kucağını istiyor. Akşam en geç 7 de yemek işini bitiriyorum. Son ra hep emiyor.
Geçmiş olsun canım. Anneysen hasta, yorgun olmaya hakkın yokmuş valla. Çocuklar toparlandılar mı ilaçtan sonra?Sagol canim benim ama hc bisey yemek istemiyorum öyle bisey ki acikmiyosun yani yatmak istiyorum sadece hapla cok az ggeciyo tekrar basliyo
Çok geçmiş olsun büyük oğlumda olmuştu rota aşısı olduğu halde baya zordu bir oda dolusu rotalı çocuk aman o ishaller ne kokar aman allahım geçiyor neyseki zayıfladı diye üzülme hastalıkla giden kilo hemen yerine geliyoTahminin dogru kizim rota virusu kapmis. Aşıyı aldigim halde bebeğim 1 hafta buyuk diye yapmadılar. Ebemizin ve drun yuzunden. Allah kahretsin onlari.. suan hastanede serun yiyoruz. Bir haftadir ne cekti cocugum. Once bronsit simdi rota
Kızarım doktora.Merhaba inanın net anımsayamıyorum. Şuan 7 ay 10 günlüğüz. 7800 boyda 68-69 du sanırım kızımın. Doktor şişko bu demişti :)))
Bir bebeğe sadece annesi yorum yapabilir. Arkadaşımın bebeğine sataşmasın :)) 
Çok geçmiş olsun .acil şifalar. Serumla toparlar hemen kendini inşallah.Amin canim. Aynen oyle soluverdi çiçeğim :'(
Sagol canim aynen öyleGeçmiş olsun canım. Anneysen hasta, yorgun olmaya hakkın yokmuş valla. Çocuklar toparlandılar mı ilaçtan sonra?
Hay allah geçmiş olsun sana da canım minoset iç rahatlatırSagol canim aynen öyle
Kizim daha iyi kusuyo ama midesi cok bulaniyo
Oglumda dün tüm gün atesliydi ama gece cok sükür bi sefer ateslendi sadece
Ben atesliydim sabaha kadar 38 dereceydi
Cocuklar biraz daha iyiye gidiyo Elhamdülillah
Bizim doktor da öyle diyor hep gel bakalım tartalım seni bizim tartı seni tartacakmı falan bende ciddi sanıyorum adam güya şaka yapıyorKızarım doktora.Bir bebeğe sadece annesi yorum yapabilir. Arkadaşımın bebeğine sataşmasın :))
Burda doktor hayatta öyle nitel yorumlar yapmaz. Çizelgelerden ve grafiklerden bebeğin mevcut percentilini gösterir aileye. Dün görümceme gıcık oldum kimse bebeklerle ilgili ağzını açsın istemiyorum.![]()
Maşallah yavruya. Bizimki de tahmin ediyorum bu boyutlarda 6. Ay kontrolünü merak ediyorum bu hafta. Blw ben de araştırdım heveslendim ama Haftada birkaç gün ben veya babası olmuyoruz başında. Bakıcıya böyle bir sorumluluk veremedim. Ama çocuk mamaya zaten parmaklarını batırıp ağzına götürüyor.Öyle ufak heyecanlara mani olmuyoruz. Formül mamayı epeydir kendi eliyle içiyor. Biraz daha büyüsün eline veririm belki. Blw Cilere özeniyorum çünkü . :)))Merhaba bebeğim 6 ay 9 günlük biz aşıda hiç sorun yaşamadık kilosu 9100 g boyu 73 cm di 6 ay dolana kadar kadar sadece anne sütü aldı 9 gündür tadımlara başladık ama ben öğün olarak vermiyorum sebzeleri buharda pişirerek eline verip kendisinin keşfederek yemesini sağlıyorum yoğurdu bile cam fincana koyuyorum kendisi kaşıkla ağzına götürmeye çalışıyor ben yardımcı oluyorum çok kirleniyor ama kendisi yapınca çok daha mutlu oluyor onun gözünde mutluluğu heyecanı görmek dünyaya bedel bir süre daha ana öğünler anne sütü olarak devam edecek bence en doğrusu bu ama bebeğini sen tanıyorsun![]()
Mide bulantısını kesen şurup var vermedimi doktor çocuk rahat ederdi yaSagol canim aynen öyle
Kizim daha iyi kusuyo ama midesi cok bulaniyo
Oglumda dün tüm gün atesliydi ama gece cok sükür bi sefer ateslendi sadece
Ben atesliydim sabaha kadar 38 dereceydi
Cocuklar biraz daha iyiye gidiyo Elhamdülillah
Sagol canim ya minoset yok parol iciyorum ama pek etkisi yokyaHay allah geçmiş olsun sana da canım minoset iç rahatlatır
gittigimizde yoktu ama balgam cok fazla cocukta onuda atmayi bilmiyo bulanti yapiyo kusuyo kuzum ya oda süzüldü hic oyun oynamiyo kac gündür baglasan durur mu yoksa bu kuzularMide bulantısını kesen şurup var vermedimi doktor çocuk rahat ederdi ya
Kıyamam canım çok geçmiş olsun. Nasık kuzun şimdi?Bizde gecen hafta 7880 idi boyda 68 ama kilo kaybediyo şuan