• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İğnelerimiz bitti idrar yolları iltihabı için kontrole getirdik,ultrason çekildi taş çıktı çok üzgünüm :KK43: nefrolog takip etsin dedi.bir hafta 10 gün belki biraz daha fazla izmirde olacağız bir an önce götüreyim diyorum.var mı bildiğiniz çocuk nefrologu :KK43:
Kiyamam canim benim yaa
Rabbim acil sifalar ihsan eylesin insallah safii ismi hürmetine

Lüzumsuz ve boş konuşuyor. Esmer bebek seviyormuş, oğlum keşke esmer olsaymış ... 20 ve 5 yaşında İki kızı var, kendi 41 yaşında, “ben bir tane daha kapkara bir kız yapıcam bu sene ” dediverdi sonunda :)))) . Kocası orda şok :hasta:
Bende 3 görümce var, hepsi nev’i şahsına münhasır.
Ahahah 45inde doğurur birlikte büyütürsünüz :))) ay şükürler olsun 2 görümcem ikiside benden küçükler hatta büyüğü bile 8 yaş küçük. Gık diyemezler abilerinden çok çekinirler. Hem sarışın oğluşlar çok tatlış olurki kızda esmer güzel oluyo benim kızım gibi :)))
Yalnız 20 ve 5 yaş aradaki fark uçurum aklı nerdeymiş o 15 yıl içinde :)))

Ben balkabağını su buharinda pişirdim mıncıkladı pek yiyemedi ertesi gün parmak boyutunda kestim tost makinesinde 2.kdemede yumuşattım dışı daha sert içi yumuşak oldu onu çok sevdi önüne 5 dilim koydum 3ünü yedi benide meyveler korkutuyor ama sebzeler rahat oldu patateside fırında yaptım onada bayıldı havucu pek beceremedim ona tekrar döneceğiz bugün yumurtayı dağıttı pek yiyemedi dökülenleri çok ben ağzına verdim yarima yakın yedi 2 küp şeker kadar peynirde yedi zaten ne kadar midesi var çok yemesi önemli değil şimdilik kahvaltıdan sonra emdi uyudu
Afiyet olsun minige.Ben de bir ogunu blw yapabilirim,baktim oluyor blw ye gecerim.Benimki seninki gibi cok yemedi uclardan emmis parcalamis biraz.Mama sandalyesini cok sevmiyor ugrasmadi sanirim o yuzden.

Kizlar bugun karnibahar hasladim ama cekindim eline vermeye sanki bogulurmus gibi evham yapiyorum siz vermeye basladiniz mi o sekilde

Anneler chicconun mama sandalyesini ald m indirimdeyken çok memnunum. Tavsiye ederim. Şimdi bakıcıya bırakmak için bir tane ucuz arıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Daha desteksiz oturmuyor ama iyice hareketlendi. Ana kucaginda yatmak istemiyor. Yatarak yemesini de ben istemiyorum. Evde sandalyesinde oturduğuna göre orda da oturur. Uygun fiyatlı bebegimin seçeceği bir sandalye olsun istiyorum. Çoğu ürünü sizin tavsiyenizle ald m ve hepsinden çok memnunum. Sandalye buharlı pişirici alıştırma bardağı kaşık yogurt yapma makinesi vs.her seyi:))) yine sizi dinleyeceğim bu konuda

Kizlar bugun karnibahar hasladim ama cekindim eline vermeye sanki bogulurmus gibi evham yapiyorum siz vermeye basladiniz mi o sekilde
Ben muzu bile eline veriyorum. Elinden kaya kaya yiyor çok hoş oluyor:))) ben genelde kaşıkla yediriyorum arada eline veriyorüm vermesem de kendi saldırıp kapıyor elimden:))) başından hiç ayrılmamak kaydiyle verebilirsin. Büyük parca kopardığını fark ettiğin tukur dersin yaramadığı fark edersen parmağını sokar aliverirsin. Bende panikleme pek olmuyor rahat veriyorum. Çok panikleyeceksen verme. Aman bir şey olur benden bilme sonra:)))

Biz doktor tavsiyesiyle kıymaya başladık. Ilk tarhana çorbasına kattim( çünkü severek yiyor ve kıymanın en çok ona yakışacağını dusundum) sonra blendirdan geçirdim kıyma tanelerini ufalmak için severek yedi. Önce ceviz büyüklüğünde kıymayı üç yemek kaşığı suda pişirdim azıcık kimyon attım suya. Sonra 1 yemek kaşığı tarhana 2 çay bardağı suyla eşittim kaynattım ( çok duru oldu bir dahakine 1 yemek kaşığı tarhanaya 1 caybardagi su koyacagim) tarhana kaynadıktan sonra koymaları içine attım biraz daha pisirdim( boyle yapinca et kokmuyormus yemek) blenderdan gecirdim ve babasiyla bir guzel yedi:))) her çorba pürenin yanında yogurt da ikram ediyorum severek yiyor. 2 kaşık yemek 1 kaşık yogurt şeklinde veriyorum.

Ahahah 45inde doğurur birlikte büyütürsünüz :))) ay şükürler olsun 2 görümcem ikiside benden küçükler hatta büyüğü bile 8 yaş küçük. Gık diyemezler abilerinden çok çekinirler. Hem sarışın oğluşlar çok tatlış olurki kızda esmer güzel oluyo benim kızım gibi :)))

Benim eşim en küçükleri ve tek erkek. En büyük ablası annemle, bazı yeğenleri benle yaşıt. 3 abla 7 kız yeğeno_O Bekarmış o ara, bizden sonra evlendi. Esmer seven kadının eşleri platin sarıymış ama duası iyi tutmuş heralde.

Biz doktor tavsiyesiyle kıymaya başladık. Ilk tarhana çorbasına kattim( çünkü severek yiyor ve kıymanın en çok ona yakışacağını dusundum) sonra blendirdan geçirdim kıyma tanelerini ufalmak için severek yedi. Önce ceviz büyüklüğünde kıymayı üç yemek kaşığı suda pişirdim azıcık kimyon attım suya. Sonra 1 yemek kaşığı tarhana 2 çay bardağı suyla eşittim kaynattım ( çok duru oldu bir dahakine 1 yemek kaşığı tarhanaya 1 caybardagi su koyacagim) tarhana kaynadıktan sonra koymaları içine attım biraz daha pisirdim( boyle yapinca et kokmuyormus yemek) blenderdan gecirdim ve babasiyla bir guzel yedi:))) her çorba pürenin yanında yogurt da ikram ediyorum severek yiyor. 2 kaşık yemek 1 kaşık yogurt şeklinde veriyorum.
Kıyma ne eti ver dedi doktor , kuzu mu dana mı veriyorsun

Anneler chicconun mama sandalyesini ald m indirimdeyken çok memnunum. Tavsiye ederim. Şimdi bakıcıya bırakmak için bir tane ucuz arıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Daha desteksiz oturmuyor ama iyice hareketlendi. Ana kucaginda yatmak istemiyor. Yatarak yemesini de ben istemiyorum. Evde sandalyesinde oturduğuna göre orda da oturur. Uygun fiyatlı bebegimin seçeceği bir sandalye olsun istiyorum. Çoğu ürünü sizin tavsiyenizle ald m ve hepsinden çok memnunum. Sandalye buharlı pişirici alıştırma bardağı kaşık yogurt yapma makinesi vs.her seyi:))) yine sizi dinleyeceğim bu konuda
Ikea antilop mama sandalyesi ve minderi canim ben cok memnunum

Kıyma ne eti ver dedi doktor , kuzu mu dana mı veriyorsun
Doktor bu konuda bir sey soylemedi. Kiyma verebilirsin 3-4 kere cektir dedi. Benim sormak aklima gelmedi. Okuduklarından sonra kuzu kıyma ald m 3 kere cektirdim

Benim eşim en küçükleri ve tek erkek. En büyük ablası annemle, bazı yeğenleri benle yaşıt. 3 abla 7 kız yeğeno_O Bekarmış o ara, bizden sonra evlendi. Esmer seven kadının eşleri platin sarıymış ama duası iyi tutmuş heralde.
2.evliliği o zaman ve ikiside sarışınmıymış kocaların işte buna gülünür :KK48::KK48: annenle mi waww :))

İğnelerimiz bitti idrar yolları iltihabı için kontrole getirdik,ultrason çekildi taş çıktı çok üzgünüm :KK43: nefrolog takip etsin dedi.bir hafta 10 gün belki biraz daha fazla izmirde olacağız bir an önce götüreyim diyorum.var mı bildiğiniz çocuk nefrologu :KK43:
Cok gecmis olsun canim ya :( Kuzucuk nasil sanci cekiyordur belkide gaz sancisi dedigin ondandir.

Benim esimde evin en kucugu en buyuk gorumcemle annemin arasinda 2 yas filan var :)
En guzeli yas farkinin cok olmasi aramizda kiskanclik vs olmuyor cunku kizlariyla ogullariyla yasitim nerdeyse :)

Back
X