MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Bebiş nasıl oldu canım?10 gun gec kalmisiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebiş nasıl oldu canım?10 gun gec kalmisiz
İshali hâla devam ediyor. Oyle cok halsiz degil. Ama karni agridikca agliyor kuzum genel olarak uyumak istiyor..Bebiş nasıl oldu canım?
Bu kadınla mümkün mertebe görüşmüyorum, görüşürsem görmezden gelmeye çalışıyorum ama bıktım.Daha ne vukuatları var...Anladigim kadariyla ki biraz psikolojiden anlarim gorumceniz bu zamana kadar hep beyaz tenli bi oglu olsun istemis ama olmamis size olan kiskancligiyla bu sozleri sarfetmis insan psikolojisi degisik cok istedigi olmayan seyleri bilinc altina atiyo ve yadsima yaparak bu sekilde cikariyo iste yani baya baya kiskanmis sizi..
haklisin akil yaşta degil başta :) Benimkilerin yapisi saglam sanirim 6 yildir onlarlayim bir kere bile kirilmadim.Alpicim hiç Yaşa başa bakmıyor böyle şeyler .yapan 60 ında bile yapıyor. Senin
Tamam gönlünden farklı birşey geçiyor olabilir ama karşında bir bebek varken annesine erkek olsaymış bu, ya da esmer olsaymış, zayıfsa kilolu olsa demek ayıp. Yorumunu merak eden var sanki...
Biz 6ay 10 gunluguz daha yeni 2.doz yapıldı10 gun gec kalmisiz
Kayitli sifremi kabul etmedi, sifre degistirmek zorunda kaldim ben de. Belli bir hata var.Sizlerdede hata var mi siteye girdigimde bildirimlere bakamiyorum mesela sayfayi yenileyip oyle okuyorum
Valla canım şöyle doktor dedi bu 3-4 kere çektirme işini iyice ezilsin diye sanırım ki biz sonra onu sebzelerle pişince elekten de geçiriyoruz :) iyice kavanoz maması gibi oluyor , doktor dana demişti eskiden şimdi daha konuşmadım ama heryerde yetiştirme tarzından dolayı daha az ilaç vs maruz kaldığı için kuzu öneriliyorBen diğer sebzeleri verdim ama karnabahar a daha sıra gelmedi ama onuda verirdim
Neden kuzu olmalı ve neden 3-4 kez cektiriyorsunuz hafif iri olması daha iyi değil mi ben herşeyi taneli vermeye çalışıyorum
Gorumcenin kızı görümcelik yapmaya kalkmasın![]()
Onada şükür canım daha korkma çıkmaz ateşi falanTamam canim cok sükür inatci atesimizi kontrol altina alabildik düstü atesimiz dr dedi ilaci icmezse daha agir atlatir dedi
Boşwer kuzum sen hiç takma kafana. Böyle densiz çok ne yazık kiAlpicim hiç Yaşa başa bakmıyor böyle şeyler .yapan 60 ında bile yapıyor. Senin
Tamam gönlünden farklı birşey geçiyor olabilir ama karşında bir bebek varken annesine erkek olsaymış bu, ya da esmer olsaymış, zayıfsa kilolu olsa demek ayıp. Yorumunu merak eden var sanki...
Bende tahlil yaptırmadım. 6.ayda kullanmaya başladım. Evet gelişim için önemliymiş.Merhaba, kan ilaci kullanio musunz bebislerinize bize doktor ferrum yazmsti 4 aylkken kullanmak istemedm ben gereksz oldgnu dusunuyor cevremden de oyle yorumlar aldm kullanmamislar genelde dun bebegi 6 ay asisina goturdm ordaki hemsire sordu kullaniyor musun diye ben de yok dedim mutlaka kullanman lazm hemen basla kan ilaci cok onemli gelisimi icib flan dedi kafam yine karisti tahlil falan da yaptirmadm oyski kanszlk icn..sizden de fikir almak istedm iztemeyerek de olsa galiba baslicamm![]()
Kullanmiyorum 7. Ay kontrolunde kanda bakilacak ona gore verecegim saglik ocagina kullaniyorum dedim cunku cok konusuyorlar :) Doktorumuz bosuna kullanmayalim kanda bakalim öyle baslariz dedi.Merhaba, kan ilaci kullanio musunz bebislerinize bize doktor ferrum yazmsti 4 aylkken kullanmak istemedm ben gereksz oldgnu dusunuyor cevremden de oyle yorumlar aldm kullanmamislar genelde dun bebegi 6 ay asisina goturdm ordaki hemsire sordu kullaniyor musun diye ben de yok dedim mutlaka kullanman lazm hemen basla kan ilaci cok onemli gelisimi icib flan dedi kafam yine karisti tahlil falan da yaptirmadm oyski kanszlk icn..sizden de fikir almak istedm iztemeyerek de olsa galiba baslicamm![]()
Biz ilk doza gec kaldik.Biz 6ay 10 gunluguz daha yeni 2.doz yapıldı
Insallah canim sagoll destegin icinnOnada şükür canım daha korkma çıkmaz ateşi falan
Huy degistirdi canim.Uyku duzeni degisti,aglayarak uyaniyor.Dis mi acaba diyorum.Yok yapmiyorlar yengelerini cok severler sagolsunlar gerci bende sevilmeyecek biri degilim hani
sagil canim bugunde yere koydum aynisini yapti ters ters gidiyor :))
Olsun düzede gecer insallah.
Buyusun biraz daha öyle cikarsin dislerini :) Benim kizimi goren disi cikiyor diyor 7aylik olduk hala dis cikaracak diyorlar yahu bebek ne bulsa agzina goturuyor herseyde dis cikartmak degildir ya :)
Sizde belirtimi var
tesekkur ederim cevapladiğin icin :) ben de senin gibi dusunuyorm canim ama kafami karistiriolar surekli :))))Kullanmiyorum 7. Ay kontrolunde kanda bakilacak ona gore verecegim saglik ocagina kullaniyorum dedim cunku cok konusuyorlar :) Doktorumuz bosuna kullanmayalim kanda bakalim öyle baslariz dedi.
tesekkurler ben de tahlil yaptirmak istiyorm da bulundgmz yerde imkanlar cok kisitli devlet hast. Gidip tahlil talep edince yapiyorlar miBende tahlil yaptırmadım. 6.ayda kullanmaya başladım. Evet gelişim için önemliymiş.